Šta je novo?

LG Nexus 5X

meni je maltene stalno ugasen, stekam za yt u autobusu :D

najruznija stvar na N mi je ovaj mali x koji stoji kod signala kad je iskljucen mobilni internet. totalna glupost.
logicnije mi je da ne stoji nista a kad se ukljuci da se pojavi znak

Meni je odlično leglo to obaveštenje, jer noću gasim net, kad se gasim ja, gasi se i net, da me ne smara mail, viber, yt sa pogledajte ovaj video i bla bla. Ovako ne moram da proveravam nekoliko puta da li je ugašen ili nije, vidi se odmah.

Pa upalis do not disturb i gotovo, zasto bi gasio net.

Sent from my Nexus 5X

Mozes i da podesis kad ce da se iskljuci.

Ово је послао 6п!

Ovi iz logica mi poslali neodgovarajuci adapter sa nekim ulazom nit koso nit pravo,ludaci.
Sva sreca pa sam kod Kineza nabavio adapter,ali kad ga zakacim i ukljucim fon ne smem da ga koristim jer je labava konekcija i odma puca veza,ali dobro nakar imam da punim cime sad.
Od ovih iz Logica cu da insistiram da mi posalju nov Eu punjac.

Sent from my Nexus 5X

Ovi iz logica mi poslali neodgovarajuci adapter sa nekim ulazom nit koso nit pravo,ludaci.
Sva sreca pa sam kod Kineza nabavio adapter,ali kad ga zakacim i ukljucim fon ne smem da ga koristim jer je labava konekcija i odma puca veza,ali dobro nakar imam da punim cime sad.
Od ovih iz Logica cu da insistiram da mi posalju nov Eu punjac.

Sent from my Nexus 5X

Ako ne zele da ti posalju EU punjac, moraces da ga platis 1800 din. u MESC servisu.

Znam,ali nece valjda doci do toga.Bicu malo ostar i grub da ih uplasim pa ce valjda poslati. :D

Sent from my Nexus 5X

Punjac im je mnogo veci trosak od adaptera. S obzirom na to kako posluju, nista pozitivno ne ocekujem od njih.

Ako si dobio adapter za USB uz telefon, puni ga preko USB-a. Jeste da je sporo punjenje, ali mi je nekako sigurnije od kineskog strujnog adaptera posto i sam kazes da je labavo sve.

Nisam dobio adapter za usb,ali sam naricio sa KP.
Sad mogu da se bacim na root.

Nego,kakvo je iskustvo vecine,jel baterija bolja na M ili na N?

Sent from my Nexus 5X

meni je sad ista, ako ne i za nijansu bolja nego na M. u pocetku je bila losija ali se popravilo posle par dana

Nisam dobio adapter za usb,ali sam naricio sa KP.
Sad mogu da se bacim na root.

Nego,kakvo je iskustvo vecine,jel baterija bolja na M ili na N?

Sent from my Nexus 5X
Zvao ih danas pre nego sto sam otisao u mesc i nemaju zasebno da se kupi original punjac kod njih. Cisto da znas.

Ово је послао 6п!

Wtf,pa gde ima onda?

Sent from my Nexus 5X

Svasta.

prvo punjenje,25 h uptime

Screenshot_20160930-191034.png

Sent from my LG Nexus 5X

Oni imaju one us ili cije god pinove, ne kao mi normalne za nase standarde

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja imam za indijako. I poceo adapter da me zeza.

Ово је послао 6п!

Ja sam nasao adapter kod Kineza i sutra cu da idem da uzmem jos dva komada,za svaki slucaj da se ne desi da ostanem bez punjaca.
Ne daje mi se 2hiljade i kusur sa dostavom za adapter iz Mobisa.

Sent from my D6503

Ja sam nasao adapter kod Kineza i sutra cu da idem da uzmem jos dva komada,za svaki slucaj da se ne desi da ostanem bez punjaca.
Ne daje mi se 2hiljade i kusur sa dostavom za adapter iz Mobisa.

Sent from my D6503
Nije adapter iz mobisa nego bas punjac bez kabla. Ali da je mnogo, mnogo je. Ali meni je zaista trebao hitno.

Ово је послао 6п!

Pa znam da si mislio na punjac,ali svejedno mnogo je osim ako je hitno da se ne moze nigde drugo naci.

Nego,nesto mi se ne puni bas kako treba sa ovim adapterom sad,proslo je vec oko sat ipo i sad je na 90 posto_Ovde se pricalo da od 0 do 100 ide za nekih 70 minuta.

ja nikad nisam video 0 do 100 za 70 minuta, pre će biti tako kao tebi, 1%/minut ispadne prosek kada dođeš na 100%. u početku ide 1.5%/min ali na kraju uspori.

Ne radi mi stari OTG kad ga utaknem preko adaptera, šteta :(

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da moras poseban usb c muski u obican usb zenski. Ima na kp da se uzmu.

Ово је послао 6п!

Dobio sam obavestenje da mi je stigao Ota Nougat.
Nesto se secam da ste pisali da je bolje da se radi preko kompa flesh nego Ota?Ili je svejedno?

Sent from my D6503

Ok,hvala.

Ja ne znam sta ste vi ljudi pricali da je muzika losa na sluskama tj tiha.Evo sad slusam sa nekim Phillips inear slusalicama i zvuk je odlican,i kvalitet i glasnoca ubijaju.

Sent from my LG Nexus 5X

Sve zavisi gde slusas, naravno da ce ti u tihom okruzenju i na pola biti dovoljno.

Ja danas menjao gumice na bubicama i stavio najmanje, bukvalno mi je falilo jos 50% jacine dok sam bio u prevozu. (Te najmanje najslabije izoluju pa je zato bio problem).

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno