nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Nisam ni primetio, ko jos gasi mobilni internet? 
najruznija stvar na N mi je ovaj mali x koji stoji kod signala kad je iskljucen mobilni internet. totalna glupost.
logicnije mi je da ne stoji nista a kad se ukljuci da se pojavi znak
Inače obe firme su ok, i taj iz MESC-a (DONGDO) od 1800 dinara i ovaj (SUNLIN) http://www.ebay.com/itm/182108636758 od 1320 dinara pa ko šta voli
Made by SUNLIN or DONGDO
(LG OEM Manufacturers for their travel adapters)
Može 5X može 6P ...
Ovi iz logica mi poslali neodgovarajuci adapter sa nekim ulazom nit koso nit pravo,ludaci.
Sva sreca pa sam kod Kineza nabavio adapter,ali kad ga zakacim i ukljucim fon ne smem da ga koristim jer je labava konekcija i odma puca veza,ali dobro nakar imam da punim cime sad.
Od ovih iz Logica cu da insistiram da mi posalju nov Eu punjac.
Sent from my Nexus 5X
Zvao ih danas pre nego sto sam otisao u mesc i nemaju zasebno da se kupi original punjac kod njih. Cisto da znas.Nisam dobio adapter za usb,ali sam naricio sa KP.
Sad mogu da se bacim na root.
Nego,kakvo je iskustvo vecine,jel baterija bolja na M ili na N?
Sent from my Nexus 5X
Pa samo u mesc. 1800 din bez kabla. Toliko sam ja danas platio. Imaju jos 3. Ali sto su neljubazni to je neverovatno.Wtf,pa gde ima onda?
Sent from my Nexus 5X
Nije adapter iz mobisa nego bas punjac bez kabla. Ali da je mnogo, mnogo je. Ali meni je zaista trebao hitno.Ja sam nasao adapter kod Kineza i sutra cu da idem da uzmem jos dva komada,za svaki slucaj da se ne desi da ostanem bez punjaca.
Ne daje mi se 2hiljade i kusur sa dostavom za adapter iz Mobisa.
Sent from my D6503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari