Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sa viperom je ok, bez njega ništa specijalno.

Pa upalis do not disturb i gotovo, zasto bi gasio net.

Sent from my Nexus 5X

Palim, podešeno je automatski za svaki dan, to je pod obavezna opcija. Ali želim i da ugasim net, ne želim da blinka lampica za razna obaveštenja, niti mi treba internet dok spavam, niti to pomaže ako te neko zovne preko interneta.

Nego,nesto mi se ne puni bas kako treba sa ovim adapterom sad,proslo je vec oko sat ipo i sad je na 90 posto_Ovde se pricalo da od 0 do 100 ide za nekih 70 minuta.

Ako koristiš telefon dok se puni to je problem, imao sam utisak dok koristim na punjaču da se uopšte ne puni, čim ostavim na miru krene brzo da puni.

Ja ne znam sta ste vi ljudi pricali da je muzika losa na sluskama tj tiha.Evo sad slusam sa nekim Phillips inear slusalicama i zvuk je odlican,i kvalitet i glasnoca ubijaju.
Ubijaju? Sada znam kako ubija i sony z2 i z5.

Ako se koristi telefon dok se puni, praktično se ne puni uopšte.
Ne znam zašto su toliko osakatili to, znači može biti i hladan skroz ali ako se koristi, u njega ide 300-500mAh, što je zaista očajno.

Takođe su preterali sa throttle, čim se malo zagreje odma gasi jezgra i throttluje. Igram samo CoC od igrica, i primeti se npr kad provedem 15+ min u igrici.
Nisam igrao još ove jače igrice, tipa asphalt, kontam da bi tu počelo da throttluje nakon 10min igranja.
G2 na primer nikad nije imao tih problema, bar u CoC-u je uvek sve bilo fluidno.

Ne kontam samo zašto su to uradili, X telefona koji koriste isti soc imaju znatno veće granice nego 5X za temp.
Može naravno to da se digne, ima tema na xda sa dosta fajlova koji se flešuju samo, i dignu se temperature, tj granične vrednosti za gašenje jezgara.
Nisam još flešovao jer ne igram igrice toliko da mi to smeta, ali ću ipak probati ovih dana.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije snap nego Google i niko drugi, stalno to rade još od nexusa 4, uvek moraš da budžiš taj thermal throttling da bi imao iste rezultate kao i drugi telefoni sa tim hardverom.

Evo poređenje sa još par telefona sa istim 808

Meni telefon na defaultu nije mogao da završi stari geekbench, trotlovao je i za tih 30ak sekundi i dobijao sam rez kao 801, antutu 50k, obara osvetljenje itd. Nakon što sam modovao Geek 1200+ antutu 70k, u svakodnevnom radu radi kao pun six core što je i normalno. Po defaultu čim upalim Chrome postane quad core [emoji23]

Sent from Nexus 6P

Prilozi

• uploadfromtaptalk1475317092413.jpeg
    uploadfromtaptalk1475317092413.jpeg
    73.5 KB · Pregleda: 153
Ja sam stavio sa xda neka thermal podesavanja, i ne vidim neku razliku, jake igrice ne igram.

Recimo kad zaređaš više hdr+ fotki neće da se vuče obrada jer su a57 jezgra ugašena. Ili kad ga nagaziš malo jačim aplikacijama, prebacivanje iz jedne u drugu... Tu može da radi malo lepše

Sent from Nexus 6P

drugaru stigao onaj tepih kejs (kopija naravno) i ne svidja mi se uopste. ne znam kakav je oridjidji ali ovde je guma nekako kruta, dugmici nisu nista specijalno uradjeni, tepih iza - meh.
ove mi se svidjaju kako su uradjene ali ih ima samo na amazonu koliko sam uspeo da nadjem.

Meni se jedino ova svidja na 5x quicksand

For LG Nexus 5X Case Original IMak Ultra Slim Anti Slip Frosted Cover for LG Nexus 5X Phone Cases Protective Shell Tracking Code
http://s.aliexpress.com/bAjAf6zu
(from AliExpress Android)

M2 Note

^^Ja se ježim od tog materijala, ali bukvalno... Nosio bih to po kazni... [emoji23]
Taj case je hrapav?

Poslednja izmena:
Idealno za skupljanje prljavštine i bakterija :D

nisam video taj quicksand, bas dobro izgleda. Zulu javi kakav je kad stigne :)

Da se upisem i ja, stigao 5x sinoc i odmah odradio N. Za sada vise nego zadovoljan, dobio sam i sluske, (Australija valjda), samo je malo bezveze onaj punjac sa adapterom i cini mi se da Fast Ch uopste nije toliko fast

Što se tiče Quicksanda, imao sam na G2 i Z3. Lep je osećaj na ruci, nije toliko hrapav i lepo izgleda kad se stavi na telefon... Ali se prlja, skuplja prašinu, i nije izdržljiv, pao mi telefon 2 puta sa neke manje visine i odmah pukne po ivicama.

Da se upisem i ja, stigao 5x sinoc i odmah odradio N. Za sada vise nego zadovoljan, dobio sam i sluske, (Australija valjda), samo je malo bezveze onaj punjac sa adapterom i cini mi se da Fast Ch uopste nije toliko fast
U odnosu na šta nije fast charge? Neki drugi fast charge ili obično punjenje.

Konkretno u odnosu na Ativ S koji ima 2300mah (obicno punjenje), puni se za 1h 10min, a na 5x mi je malopre trebalo 1h 30min.
Inace bas mi je glupo sto na split screen postoje samo 3 razlicite podele ekrana za 2 prozora. Nadao sam se da cu moci skroz da smanjim YT dok radim nesto drugo. Da li znate neki drugi nacin da yt radi u pozadini (ili aplikaciju)?

Ja ništa ne razumem ovo oko adaptera i punjača i brzog punjenja beš mi sve.
Adapter se kupi za 300 dindži na pijaci/komp radnji i telefon se napuni za ~90 minuta ako se ne koristi na punjaču.
Razviste teorije o parčetu plastike za šteker ***.

Hvala :)
Treba mi jos jedan pomoc. Da li neko zna zasto mi stalno brise kontakte koje uvezem preko aplikacije Phone Copier?

Ja imam quicksand na mom ovom telefonu i baš daje šmek, boja još bolje izgleda uživo. Nije hrapava baš, ali osećaj je meni ekstra u ruci.

uploadfromtaptalk1475352734746.jpg

A sad bakterije i prašina... ***, silikon ne požuti? Sve to skuplja, svaki case. Onaj tepih original kao ne kupi ništa? Antibakterijski je?

M2 Note

Evo sada sam probao od 2% do 100% mu je trebalo 80 minuta. Stim sto se od 2% do 45% napunio za 25 minuta. Posle sat vremena je bio na 89%. Poslednji procenti se pune najsporije.

A šta je to phone copier uopšte?

Aplikacija, sluzi da prebaci kontakte iz drugog telefona, u ovom slucaju ja sam prebacivao prekp bt

Zašto jednostavno ne sinhronizujes sve kontakte preko Google-a? Ja sam bukvalno samo na prvom androidu ručno prebacivao kontakte. Od tad, cim aktiviram svoj Google nalog, kontakti me čekaju.

Zašto nisi koristio Google nalog za prenos kontakata? Ili zašto nisi samo selektovao kontakte u imeniku i poslao preko BT? Ne razumem šta će ti aplikacija za to na Androidu... U svakom slučaju, ako su ti kontakti u csv ili sličnom standardnom formatu, prekopiraj na računar, pa iz Contact na Gmail importuj u imenik, a onda sinhronizuj sa telefonom.

Zato sto mi je taj drugi tel WP, a ova aplikacija sve sama radi, ne treba cak ni selektovanje :D
Sinhronizovao sam ih na Gmail, pa ma tel, ali i tako je izbrisao. Inace desava mi se i na M i na N. Sve stock

Nazad
Vrh Dno