Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jel prolazi checkr :D
Sad će i ovaj da stigne - valjda ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

U vezi LG garancije... Kontaktirao sam Mobis (ovlasceni LG servis za Srbiju), slikao sam fiskalni blok racun na FR obrascu i garanciju od jedne manje radnje u BG-u kao i podatke o registraciji sa LG sajta.

Odgovor je sledeci:

Postovani,

Dobili smo odgovor poroizvodjaca, Vas uredjaj moze biti servisiran u okviru garancije ali ne moze biti izvrsena zamena uredjaja za nov.

Pozdrav

Kad budem kuci, postavicu screenshot prepiske sa Mobisom.

Dakle, vazi garancija u smislu servisiranja uredjaja u ovlascenom LG servisu tj. Mobisu.

Sinoć sam pitao jednog prodavca na KP za Nillkin Nature, cena je 1000 dinara. Na pitanje da li je original, reče da jeste. Odustao sam od kupovine, pošto sam dobio od prodavca telefona sličan providni case.

Zanimaju me samo utisci za Nillkin, posto je jako tanak case, da li se vremenom olabavi, da ne seta telefon u njemu... :)

U vezi LG garancije... Kontaktirao sam Mobis (ovlasceni LG servis za Srbiju), slikao sam fiskalni blok racun na FR obrascu i garanciju od jedne manje radnje u BG-u kao i podatke o registraciji sa LG sajta.

Odgovor je sledeci:

Postovani,

Dobili smo odgovor poroizvodjaca, Vas uredjaj moze biti servisiran u okviru garancije ali ne moze biti izvrsena zamena uredjaja za nov.

Pozdrav

Kad budem kuci, postavicu screenshot prepiske sa Mobisom.

Dakle, vazi garancija u smislu servisiranja uredjaja u ovlascenom LG servisu tj. Mobisu.
Pa to su super vesti ! :)
Jel bitno da li je garancija na 6 meseci/12/2 godine ?

Ne znam, kod mene je 2 godine na ceo uredjaj. I racun mi nije na paragon blok obrascu vec na FR blok obrascu (fiskalni blok).

Znači ko kupuje sledeći put neki LG telefon lepo radnja i dve godine garancije (npr logična radnja)...

Tu je Apple stvarno postavio standarde...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Niko ne daje fiskalni, sa njim je druga viša cena.
Dobiješ pirpa za rolanje, realno i nadaš se da mob neće dumre.

Niko ne daje fiskalni, sa njim je druga viša cena.
Dobiješ pirpa za rolanje, realno i nadaš se da mob neće dumre.

Ja sam dobio fiskalni racun na FR obrascu. Obratio sam se Potrosackom savetniku, slikao sam mu racun, validan je. Obratio sam se Mobisu (slikao sam im racun i garanciju), Mobis se obratio LG-ju, priznali su garanciju proizvodjaca s tim sto telefon moze samo da se servisira u okviru garancije, ne mozes da dobijes novi. Bolje da nosim telefon u ovlasceni servis nego da mi eventualno ugradjuju kineske delove "servisi" manjih radnji.

Telefon sam platio 3000 RSD vise u odnosu na cenu u logicnoj radnji.

A sa paragon blok (nije nikako isto sto i FR blok) racunom moze slobodno da se obrise...

Poslednja izmena:
Zanimaju me samo utisci za Nillkin, posto je jako tanak case, da li se vremenom olabavi, da ne seta telefon u njemu... :)

Ne olabavi, ali svi TPU požute posle nekog vremena. Imao sam nekoliko Nillikin-a za različite telefone, leže odlično, ali ta boja baš smeta.

To mislis iskljucivo na nilkin ili uopsteno?

Moja preporuka za Spigen. Koristim ga već neko vreme i savršen je. Ne poveća telefon drastično, dugmići su otvoreni. Perfektno su isečeni otvori. Koristim ga na belom Nexusu i baš dobro izgleda i leži u ruci.

Hvala na odgovorima, a sto se Spigena tice, nekako sam pre za tpu opciju, samo da se odlucim za Ringke ili Nillkin... :)

Stigla mi je notifikacija za sedmicu, skinem, odradio instalaciju, I dalje stoji 6.0.1 avgustovski patch.. Your system is up to date? Stock sve

Poslednja izmena:
Idi na Google.com/android/beta i pritisni enroll, stići će ti odmah 7.0 na telefon

Ljudi sa cime da pobrisem sisteksmske aplikacije poput "google drive".
Na MM je moglo a sada sa istim aplikacijama na nougat ne sljaka. :(

Mene ova google search traka nervira ...
Cela stoji bzvz 24/7, kad mi nešto zatreba kliknem na chrome i to je to :)

Prognoza našminkana, ali čini mi se da nije najsrećniji izvor podataka - weather.com i da je bolji accuweather npr.

Pa stavi Novu i makni je. Najtačniji provajder/izvor za prognozu je Forecat.io.

Nazad
Vrh Dno