Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kazes slika se papir, a jasno telefon moze da se uzme u ruku i slika se sta ima tu. Meni je to vrlo realan test. Slikam i u takvim uslovima sa mojim telefonom. Stavio sam ih jedan kraj drugog i drzao tako dok sam fotografisao. Skoro identican polozaj, isto uslovi. To je vrlo realan test, naravno nije dubinski. P9 ima ocaj kameru za taj cenovni rang (iako mi se telelefon svidja kao telefon) i to je to. Ako nekom taj telefon odgovara, neka ga lepo sluzi. Samo sam odgovorio jer je neko ovde pitao za p9 lite koji po logici stvari ima losiju kameru nego p9, a 5x ima kameru kao 6p i racunica je jasna bar u tom polju. Prokomentarisao ukoliko nekome znaci to poredjenje.

Ово је послао 6п!

Naravno da se slika papir, jer si i sam rekao da slikas slova. Sta god da si poredio, tu je samo jedna scena, nikako test kamere

Ma koga briga. Ima tema za fotografije pa udrite tamo.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Slova na zemlji, tj. tepih ili sta je vec tamo. Slikao sam nekoliko fotografija i nisam rekao da je detaljan test vec point and shot. Naravno da sam slikao vise jer nisam mogao da verujem koliko je losa.

Ово је послао 6п!

Ok.
Znači, obrni-okreni, nexus 5x je bolji.
Baciću se na pretragu najniže cene modela ali bih pikirao sa 32GB-a...

TNX

Jel ima neko nillkin nature silikon za nexus 5x i da mu je nexus crn? Da uslika da vidim kako izgleda, sve slike na netu su na belom..

@Mikec: imam ja ali na belom n5x, u svakom slučaju nakon mesec dana požuteo, a i dalje žuti sve više, i bas se vidi jer je beo telefon, odnosno white-carbon dbrand ispod. U svakon slučaju dobar silicon case, prava šteta što menja boju.

@cvoruga ima dosta nas, ja konkretno beli carbon.

Svaki beli silikon zuti, na nexus 7 kada sam kupio kejs je bio skoro pa beo kao tablet, sada je zut kao da je bio u pusnici jedno tri nedelje.

Imam pitanje. Zna li neko dal je normalno da apdejt sa MM na Nugat traje satima? I to preko kućnog Wi-Fi-ja.

imam ja, copper, tako mi je dosao telefon, kupio sam od coveka sa foruma... nije mrdnuo mesecima, prekvalitetan je....... razmisljam da narucim druga ledja za telefon, samo da bih uzeo jos jedan dbrand, da ne skidam ovaj :D
A ide li preko tog tvog postojećeg Dbranda seilikonski case ili je Dbrand case?

Mi smo cigani najjači smo najjači :D .

Znači, na Dbrand može silikonski case, ne udeblja mnogo fon?

Debljina dbrand folije je 0.23mm.. Jedino case može da ti udeblja telefon ;-)

Ja sam na 6P imao dbrand i Nillkin Nature case koji se ipak malo proširio. Kad je telefon bez dbrand-a u case-u i ako mrdam case gore-dole oseti se kako se telefon pomera unutra. Ima lufta. Mnogo malo lufta, ali se ipak oseti.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Kakav je batter life na Nexus 5x u odnosu na Šljamsung S5, S7?
Razmišljam o povratku na Nexus uređaje pa da rezimiram prednosti i mane.

Kida ga S7 što se tiče battery lajfa.
Nije loš ni na nexusu, ali S7 izvlači preko 7h..

Koliki je maksimalni SS na 5X?

Misliš minimalan [emoji14] 1/5 da ti napišem i ovde, njegova je tema :)

E fala ti ko burazeru :p

Kako stvari stoje prvi mi je pik 5X da zamenim Z2.

Znaci sumirali ste to vise puta,ali da pitam jos jednom:desavala li se situacija kad mu fali vise Ram-a obzirom da je sad i sedmica izasla?

Pa sigurno da se dešava, to zavisi od toga šta ko koristi od aplikacija, nije to Windows Phone perpetuum mobile i one njihove gluposti od pre kad su tvrdili da isto rade telefoni sa 512 mb i 2 GB rama [emoji23]
Meni je bilo dovoljno, ali kad odem na running apps meni tamo stoje samo whatsapp i nova launcher, ko koristi gomilu aplikacija i smeta mu kada se reloaduju njemu će verovatno biti malo

Nazad
Vrh Dno