@telep, nebitno, poenta je ista, 240e sam naveo jer se sada vrti oko te cene. Ti ne voliš samsung (mada ovde ima optimizacija baterije koja se pljuje na samsungu), neko LG, neko HTC... stvar ličnog izbora. Kao što je tebi ili meni najbolji do 240e 5x, tako nekom nije, ko traži bolju izradu i kome je to prioritet neće 5x ni pogledati, neko će pre kupiti nov htc one m8, jer mu je najbitniji zvuk i izrada, neko će uzeti P9 Lite dual sim jer mu je dual sim prednost, svako ima kategoriju "najbolji" za sebe.
@ChobbyNS, baš to što si ti napisao: "šta si očekivao od 2GB RAM"! Da se bude realan šta se dobije za ove pare.
Što se tiče samsunga, kad već pitaš, evo moj klip sa S6 koji je baš za ljude koji nemaj taj telefon a pljuju, drži 8 app u pozadini:
https://www.youtube.com/watch?v=A5CQmILTX00
@Zile995, kojih bre 10-15 app? De molimte snimi klip kao ja gore. Ali molim te. Može neko i sa 5x da snimi klip. neka navede samo da je fabrika ili je popravljao (ubacivao kernel, tvikovao). Usput pokrenite kameru i okinite sliku, fejs, snapchat, viber, whhats, talk, YT... Molim vas da vidim tih 15 app u pozadini na nexus 5 i 5x
ps. sada kada vas neko zamoli za konkretan primer onog što pišete, da to argumntujete, nemojte da bežite