Može da spusti LMK vrednosti, držaće 1-2-3 app više u memorijiNe izvrcem, nego ne vidim smisao takvog klipa ovdeNiti ti neko moze pomoci sa telefonom realno, takav je kakav je
I posle nekog vremena ce da stucaMože da spusti LMK vrednosti, držaće 1-2-3 app više u memoriji![]()
Svaki nexus ima hdr+, i verovatno malo brze obradjujePostoji li na 6P hdr+ i da li na njemu brže obrađuje fotke?
Pogledajte prilog 209000
Definitivno bolje nego note 4 sa 3GB RAM-a ...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Neverovatno, svi igraju 3 igrice istovremeno, pišu sms-ove, a onda upale kameru i opale koji selfi, pa mora da se okači na fb i insta, kao i da se pošalje drugarima na Viber, wapp, telegram i snepčet.
I onda eventualno da se apdejtuje nešto na PS, pa da se vrati u igricu. Ako, ne daj Bože, igrica ispadne iz rama, onda idu žalbe i pljuvanje na račun telefona.
Neverovatno.
Nije za poređenje, zauzima sistem više na samsung i lg, nexus nema ni galeriju, mora da se instalira alternativa, sa kojom ima problem na v7. Šta znači to sistem "samo" zauzima? Nema ni fabrički program za obradu video klipa. Nema ovo, nema ono, j***ga, zato i zauzima "samo". Treba biti realan kada se kaže "samo zauzima ovoliko". Nije za poređenje ne skinovan android i skinovan, zaista nije, treba biti fer.Za razliku od..svih ostalih? Btw, podsetimo se ss-ova ljudi sa foruma koji imaju G5 i S7, gde sistem ide skoro do 2GB rama. Na nexusu je 600-700mb obično. Plus, ti telefoni ne pune ram do kraja kao nexus.
Znači u suštini svi flegšipovi su fejl?
I posle nekog vremena ce da stucaBar je meni tako bilo kad sam stavio lmk na min. Nego nisam na to mislio, nego da ovakav tip rasprave ne vodi nigde. Pitas, neko odgovori i to je to
Isto obrađujuPostoji li na 6P hdr+ i da li na njemu brže obrađuje fotke?
Tek je juce uvece pusten apdejt, malo su zaksnili ovaj mesecNema i dalje ove mesečne nadogradnje preko OTA ...
Zaista neverovatno. Prvo se meri e penis sa keširanjem, onda ispada da 5x ne može fejs i ostalo da drži u ram. Problem je što se ovde mnogi ubeđuju da je ovo preminum model, on nije Preminum model. Ne igram igrice, ali te app koje si napisao koristim, smeta mi kada vidim da se učitavaju ponovo, smeta jer se ovde toliko trubilo o keširanju, brzini, munjama i gromovima. Telefonu fali RAM memorije za udobno korišćenje. A da, on nije Preminum, ne, u srednjem segmentu mu ne fali ništa, to mogu da kažem, odličan u srednjem segmentu gde je i pozicioniran. To je to, tu je nabolji.
Nije za poređenje, zauzima sistem više na samsung i lg, nexus nema ni galeriju, mora da se instalira alternativa, sa kojom ima problem na v7. Šta znači to sistem "samo" zauzima? Nema ni fabrički program za obradu video klipa. Nema ovo, nema ono, j***ga, zato i zauzima "samo". Treba biti realan kada se kaže "samo zauzima ovoliko". Nije za poređenje ne skinovan android i skinovan, zaista nije, treba biti fer.
@telep, kad će taj klip sa 15 app i kamerom?
Isto obrađuju
I ja se nadam, ali realno kako dobra fotka bude posle te obrade vredi se strpiti par sekundi duže.Nadam se da će novi nexusi brže obrađivati hdr+..
@Vojkan, google photos je odvratno spor, google app, nije deo sistema.
Poprilicno posla ima tu, a snapdragon procesori nikako da dobiju znatno ubrzanje, svake godine na kasicicu.I ja se nadam, ali realno kako dobra fotka bude posle te obrade vredi se strpiti par sekundi duže.
Realno.
Google Photos je odličan, samo šteta što ne daju neograničeno mesta (ili npr 1TB kao flickr) za slike u ® veličini !
To bi bilo odlično, samo nešto ne verujem da ćemo to doživetiNe znam hoće li biti nešto od ovoga
http://www.androidpolice.com/2016/0...-exposure-and-contrast-controls-apk-teardown/
Mislim da fotke možeš komotno da čuvaš u high quality, ja sam pixel peepovao i razlike su smešne i na 100% zoomu. Ne znam jedino koliko kompresuje full hd video, nisam poredio original i cloud verziju. Ostaju nerešene fotke veće od 16 mpx (mada to ima malo telefona) i 4k video.To bi bilo odlično, samo nešto ne verujem da ćemo to doživeti
Prebaciću sve sa Google drive-a na cloud mail (tamo imam 1TB free), tako da će tih 19GB biti samo za slike ...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kako radi kada na stock-u to nema. Jedino sa light flow...
Kako radi kada na stock-u to nema. Jedino sa light flow...
Ja ne znam sta vam smeta da par sekundi obradjuje hdr. kao da ste profi fotografi koji rade sa modelima a ustvari se uglavnom slika neki pejzaz koji je tu i sledeci minut a i godinu, ili se skljoca nasumicno. cemu zurba. Ako se vec trudite oko fotki malo razmislite o kadru i eto dok razmislite zavrsena obrada hdr![]()
A ja pak ne znam je li 5X božanstvo pa ne sme da mu se prigovori ništa?!Ja ne znam sta vam smeta da par sekundi obradjuje hdr. kao da ste profi fotografi koji rade sa modelima a ustvari se uglavnom slika neki pejzaz koji je tu i sledeci minut a i godinu, ili se skljoca nasumicno. cemu zurba. Ako se vec trudite oko fotki malo razmislite o kadru i eto dok razmislite zavrsena obrada hdr![]()
A ja pak ne znam je li 5X božanstvo pa ne sme da mu se prigovori ništa?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari