Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nesto cudno sam primetio na Androidu 7...Kad upalim kameru nocu u prostoriji koja je osvetljena sijalicom (slabije osvetljena postorija), kao da 10ak sekundi vidim neki sum tj. kao neke talase, posle 5-10s sekundi se stabilizuje. Isto se desava sa prednjom i zadnjom kamerom. Nisam primetio da utice na kvalitet fotografija.

EDIT: Desava se samo u mojoj sobi, u ostalim prostorijama ne! O cemu je rec? Kao da nesto stvara sum u mojoj sobi i isti nestaje posle 5-10s.

Poslednja izmena:
Brate imas duhove u sobi, ja se ne bih zezao sa tim. Duhovi verzija 7.0

Poslednja izmena:
Zona sumraka, baci telefon koji priziva duhove... kroz prozor, ali sacekaj da budem ispod tvog prozora :p

Duhove stvara TP-Link 1043ND V3 ruter! Bas je u toj prostoriji gde se javljaju, kad ga iskljucim, nema ih! Ladno...

Ovo nije nikakva sala, vec se stvarno to desava i to samo kad je ukljucen pomenuti ruter.

Poslednja izmena:
Kavi su vam utisci na v7? Kasne li obaveštenja na viber, whats...? Kakva je kamera, da li su nešto čačkali tu?

Poslednja izmena:
Moji utisci u vezi sa Nougatom za ovih 10ak dana korišćenja vrlo pozivni. Fludnije radi od Marshmallow-a na 5X, brži je odziv. 2-3 puta mi se desio "Force Close" Play Servisa nasumično, ali drugih problema nisam imao.

Utisci za početak odlični. Još nisam instalirao Viber(koristim ga na S5) da bih video da li kasne notifikacije ili ne? Kombinacija d2t(sa Nove) i fingerprint dobitna. Još samo da mu je zvuk malko jači...

A sto bi kasnile?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Članovi komentarisali u temi, naišao sam na nekoliko komentara:

Prilozi

• 2.JPG
    2.JPG
    46.4 KB · Pregleda: 175
Članovi komentarisali u temi, naišao sam na nekoliko komentara:
Kao što možeš da pročitaš u tom komentaru, nije reč o kašnjenju poruka, već o tome što mu se ne prikazuje više poruka sa Vibera (nova mogućnost Nougata), nego samo prva/poslednja u nizu. Gotovo sigurno je taj "problem" do same aplikacije, dok je ne prilagode za Nougat.

Moja greška, izvinjavam se. Znači app nisu prilagodili za v7, pa dobro, i mi žurimo sa update, oni kasne sa update app. Bitno mi je da ne kasne obaveštenja. Ima li problema sa nekom app da ne radi na v7?

Google Play servisi su totalno podivljali. Zasto koriste mobile radio kad ne treba? Iskljucen mi je backup. Cini mi se da je sve pocelo od zadnjeg update-a Google aplikacije.

Poslednja izmena:
Moja greška, izvinjavam se. Znači app nisu prilagodili za v7, pa dobro, i mi žurimo sa update, oni kasne sa update app. Bitno mi je da ne kasne obaveštenja. Ima li problema sa nekom app da ne radi na v7?
Od mojih 40ak koliko koristim, nijedna nije ispoljila nenormalno ponasanje.

Nexus 5X TapaTalking

Može i ota, može i image ...

Moraču i ja izgleda factory image još se nije stabilizovala baterija.

Nikola, meni su divljali Play sevisi, koristili su bez potrebe mobile radio, skoro uvek cim se ukljuci ekran, backup mi je iskljucen, lokacija takodje iskljucena. Brisao sam cache, nije vredelo. Kad sam flesovao factory image, potrosnja baterije se stabilizovala, Play servisi koriste mobile radio u granicama normale.

Nema to veze da li je ota ili image ...
Samo posle prelaska na 7.0 factory reset iz rikaverija i to je to :)

Treba mi preporuka za dobar case, da ne kvari ergonomiju mnogo i temo. glass da narucim sa ebay-a sto prije :)

Hvala drugari.

@Corvus Corax , da ti se zahvalim na Uputstvo za fleš fabričkog imidža na LG Nexus 5X koje si napisao par stranica nazad. Sve sam ispratio, ubačen v7. Hvala.

Nema na čemu, Ivane. Drago mi je da ti je koristilo. :) Uživaj, odličan je 7.0 Nougat.

Još beše nema Xposed za N?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Jedina app koja je pukla za sada je stara verzija Quickpic 4.5.2:

Sigurno je do stare verzije app koja nije prilagođena za v7. Neka preporuka za galeriju?

Nazad
Vrh Dno