Šta je novo?

LG Nexus 5X

Xposed radi bez problema, meni ekran gasi Greenify kad zadržim malo home dugme. Nego, jel ima neki modul ili app da pojača osvetljenje na max kad se uključi stock camera?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
XPosed+ app settings, ili kako se već zove modul.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Bio sam ubeđen da može preko toga.
Tasker bi onda mogao to sigurno..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Da, pogresih slovo. DT2W mi ne treba, senzor radi dobro.

Kul, onda cu ga i ja nabaciti veceras, fali mi tih nekih par stvari samo, zbog kojih ne bih odmah menjao kernel, ROM, launcher ili sta ti ja znam... Hocu sto cistiji stock look&feel malo da osetim. :)

Hoces xposed, a neces Nova launcher :D

Vecu modifikaciju pravis sa xposed i to vise nije cist system, nego sa Novom ;)

Pa ostaje klasican Google launcher, a nekako sam hteo njega prvo da isprobam, sta znam... A Novu ako metim, vise nije stock look&feel, ako me razumes... [emoji14]

Inace, jako me nervira sto takve opcije ne postoje kao najosnovnije u svim ROM-ovima - mislim na neko gasenje ekrana bez stiskanja Power dugmeta. ***, kao da je neka ekstremno zayebana operacija u pitanju, a ne najbednija moguca komandica.

Pa valjda možeš da namestis da ti držanje home dugmeta bude zaključavanje? Naravno tako gubiš one google now kartice ali koga briga..

Sent from my Redmi Note 3

Ja stavio preko GravityBox-a da mi držanje back dugmeta zaključa (pored Novinog DT2S) i onda mi ostanu kartice na home dugmetu. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Pa valjda možeš da namestis da ti držanje home dugmeta bude zaključavanje? Naravno tako gubiš one google now kartice ali koga briga..

To bih voleo, ali ne moze sistemski, a sve one app tipa Screen Off & Lock me nerviraju, dolaze kao dvodelna app i to mi ide na zivce...

Ili postoji nesto sto ne znam?

Može sigurno da se namesti ,ali zaboravio sam kako i nemam sada nexus5 da proverim gde je tačno ta opcija.. Stjepan Bosanac je u nekoj temi objasnio kako .

Naravno koristiš apk za to ali ne primećuje se ništa .. sada da li će raditi fp posle takvog zaključavanja to stvarno ne znam ;) cenim da neće..

Poslednja izmena:
Onda me to ne zanima. :D

Tek sam posle izvalio da verovatno neće raditi fp ,glupi android...
Npr na miui može da se namesti na desktop-u prečica za lock posle koje lagano otključaš mob pomoću fp.

Poslednja izmena:
Da bi radilo otključavanje otiskom prsta nakon zaključavanja preko aplikacije (tačnije, preko Nova Launchera), neophodno je imati root. U suprotnom, uvek će tražiti unos PIN-a kada se ne zaključa telefon pritiskom na taster.

Druga opcija bez root-a mi nije poznata.

Greenify ima posebnu opciju za fp senzor, ja imam root pa nisam siguran da li radi bez...

Upravo sam isprobao, i - radi! Greenify (bez Xposed-a) zakljucava ekran, a FP ga otkljucava bez problema.

Ok, onda niti cu nabacivati Xposed, niti neki custom ROM. Za sada sam miran. :)

Hvala svima na predlozima!

Evo ja sad probao i nema sanse..Zakljuca ali fp ne radi,trazi sifru samo..

Verovatno sam corav ali ja to ne mogu da nadjem..
p.s: da li mora root da bi sve radilo?

Poslednja izmena:
Verovatno sam corav ali ja to ne mogu da nadjem..
p.s: da li mora root da bi sve radilo?
uploadfromtaptalk1470825924777.png

Koliko se sećam, sa novijim verzijama Greenify ne zahteva root da bi radio, nisam siguran da li se to odnosi samo na hibernaciju aplikacija ili na kompletan rad, ne mogu da proverim jer ja imam root...

Upravo sam probao, kad gore promenim mode bilo na non root ili boost opcija za alternativno gašenje se izgubi tako da definitivno mora root

E sad jel mora root preko racunara posto mi jos nije stigao kablic,da ne listam celu temu..

Nemam pojma, ja sam to preko kabla i kompa

Tehnicki, moze, ali morao bi, posle otkljucavanja bootloader-a, da preko BT-a ili necega prebacujes fajlove (recovery.img i supersu.zip) na telefon, pa ulazis u fastboot i preko njega resavas sve...

Ipak cu ja sacekati kablic,zasto komplikovano kad moze i jednostavno..

Da, u poznatoj prodavnici racunarske opreme cije ime pocinje na G. :) Mozes naruciti kabl i preko njihovog sajta.

Odlicno,bolje dva dana da ga cekam nego nerve da gubim dve nedelje..

Inace,jel normalno da se greje na fp-u?

Da, ne greje se na njemu, nego mu je tu otprilike soc. Većina telefona se greje u tom predelu.

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno