Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pokusaj za pocetak da flesnes poslednji stock.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je bezbedno koristiti USB 3.0 - USB-C kabl? U jednoj poznatoj renomiranoj radnji sam nasao taj kabl za 984 RSD. Imam USB 3.0 portove na racunaru...

Koliko znam adapter ide uz 32gb verziju, bar mi tako rece Vladimir..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nema to veze, moji su 32 pa opet nije dosao

Sent from my Nexus 5X

te adaptere daju prodavci ponekad, ne dolaze u paketu sa nexusom...

kostaju dolar,mozda i manje na veliko... pa uzmu tako i dele kao poklon

Ne izmisljaj, dolazi u pakovanju.

Sent from my Nexus 5X

Ne znam sta ti je on rekao, ja znam kako izgleda adapter u zapecacenoj kutiji

Sent from my Nexus 5X

Onda ne znam sta mu je :D Sto se tice adaptera, nisam pratio pricu, ali je dobio ortak. Uzeo ja 6p on 5x od Gremlina. Ja dobio sluske, on adapter.

Ово је послао 6п!

Flesuj poslednji stock i vidi da li se resava problem sa osvetljenjem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije mi jasno zasto je 5X tako skup kod operatera obzirom na njegovu cenu u maloprodaji.
U Telenoru je tek papren,a u Vipu kosta u rangu sa Z5 koji je mnogo skuplji fon.Ne znam koja im je to logika.

Sent from Xperia Z5

Ovi bre opravili stock kernel :)
Malo sam spustio poslednja dva slajdera, ništa ne zabada, nešto više puni ram u odnosu na default podešavanja... Ranije nije moglo ovako.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1470094192215.png
    uploadfromtaptalk1470094192215.png
    184.2 KB · Pregleda: 223
  • uploadfromtaptalk1470094200494.png
    uploadfromtaptalk1470094200494.png
    175.4 KB · Pregleda: 225
  • uploadfromtaptalk1470094207694.png
    uploadfromtaptalk1470094207694.png
    88.5 KB · Pregleda: 220
Koliki je zRAM size i swappines? 512 i 60?

Ta poslednja 2 drzim na 144 i 180 na 2GB 32bit, ostalo je isto.

evo i ja da udjem u ekipu. uzeo beli 32gb i odusevljen sam kako radi. stavio animacije na 1.5x i ovaj marshmallow poslednji mi deluje toliko ispeglano da nemam ni potrebu za bilo cim drugim. imam samo jedno pitanje, da li postoji bilo kakav nacin da se izbegnem gasenje na dugme vec preko nekog soft button-a, zato sto bilo koji da instaliram nece posle da radi otkljucavanje sa fingerprintom nego moram ukucati pin. znam da mora root za to, ali da li postoji neka fora da radi i bez root-a?

Izvinjavam se. Nisam bio na času kada se to učilo. Šta je zRAM?

Ljudi treba mi mala pomoc ,danas sam kupila tel pa se jos snalazim.. zasto me stalno pita za neki update iako sam ga vec da kazem dva puta tako updateovala jel to normalno? i sta ste radili po pitanju radija i music playera?

Nije to jedan isti update. Njih nekoliko treba lancano instalirati... Ne brini. Ja radio ne koristim, a za music player imas google play music, ili Shuttle na Play Store..

evo i ja da udjem u ekipu. uzeo beli 32gb i odusevljen sam kako radi. stavio animacije na 1.5x i ovaj marshmallow poslednji mi deluje toliko ispeglano da nemam ni potrebu za bilo cim drugim. imam samo jedno pitanje, da li postoji bilo kakav nacin da se izbegnem gasenje na dugme vec preko nekog soft button-a, zato sto bilo koji da instaliram nece posle da radi otkljucavanje sa fingerprintom nego moram ukucati pin. znam da mora root za to, ali da li postoji neka fora da radi i bez root-a?
Ja animacije držim na 0.5x i sve radi duplo brže. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

hahahaha. ne znam, uvek to malo usporim. deluje mi da je sa tom brzinom fluidniji i meni je nekako rasterećujući "za oko". default mi je kao da sam nindža. čini mi se da je 1.5x brzina animacija na androidu otprilike brzina animacija kao na iphone. ko zna, možda ima tu nešto:)

elem, zvučnik je stvarno kriminalan. čuo sam bolje kineske od 200 dinara ali dobro. nije to ni bitno na telefonu toliko. samo da nije tih a nije, iako distorzira :D

sve ostalo odlično. za ove pare baš mnogo dobiješ. kamera je ubica. samo deluje previše krhko kao da će da se raspadne u sto delova ako padne malo jače :/

E hvala!
a samo kako se slika ekran ne mogu da provalim? i da li mogu da postavim melodiju zvona svoju neku ili je isti fazon kao na iphoneu?

Power i volume down zadrži par sekundi i uhvatiće screenshot.
Za ringtone,.. ubaci melodiju u Ringtones folder.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vrh Dno