Šta je novo?

LG Nexus 5X

Meni ove nove verzije franco kernela nikako nisu legle. Kada sam prešao na njega bila je aktuelna r8 verzija i ne sećam se da sam primetio bilo kakav pad performansi. U poslednje vreme sam menjao r10 11 12 13 i nekako mi nije to to, previše padova fpsa koji se pojave na tren u nekim random situacijama. Sada sam vratio stock (uz chromu ide stock) i ponovo je sve smooth kako treba da bude na nexusu. Ne znam da li je još neko primećivao takve stvari...

r11 je dobar (bar meni), 12 i 13 definitivno imaju problema sa padom fps -a.

Poslednja izmena:
I meni r11 radi super.
Gde primecujes taj stuttering da probam i ja da uocim?

Juče sam primetio kod nove, kada svajpujes izmedju homescreen-ova, na r13 ima onaj samsung like stuttering.

Sent from my Nexus 5X

Nema pravila, zato sam i napisao random. Eto i telep potvrdio za r12 i 13. Npr nekad u recents, nekad u nekoj aplikaciji koja inače lepo radi, nekad kad spuštam notifikacije...
Možda nisam u pravu za 10 i 11, probaću kasnije i njih ponovo, neka ga sad stock par dana. On definitivno radi odlično što se brzine i fluidnosti tiče.

aj jel ne mrzi nekog da proba igricu Rodeo Stampede... meni laguje ubija, ne mogu da je igram, na svakih 5-6 sekundi secne zesce...

Evo igrao sam jedno 5 minuta i ne secka ništa.

Sent from my Nexus 5X

Nema pravila, zato sam i napisao random. Eto i telep potvrdio za r12 i 13. Npr nekad u recents, nekad u nekoj aplikaciji koja inače lepo radi, nekad kad spuštam notifikacije...
Možda nisam u pravu za 10 i 11, probaću kasnije i njih ponovo, neka ga sad stock par dana. On definitivno radi odlično što se brzine i fluidnosti tiče.
Testiraj sa drugim governor-om i meri sa gpu on screen profile-om :D

Ja sam pre neki dan flesovao kromu od nule, prvo rom pa gapps, restart, pa onda super su 2.76. Na ovoj novijoj verziji krome mora super su da se flesuje, nesto je lik zeznuo izgleda.

Edit: idi prvo supersu pa tek onda kernel, i ima da ti radi

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Znaci ispocetka sve moram da flesujem? Mislio sam ako mogu nekako sad da ga ubacim naknadno, ali uradicu fresh install sutra..

Franco 100% [emoji23]

I meni r11 radi super.
Gde primecujes taj stuttering da probam i ja da uocim?

Evo sad sam se setio par stvari. Obe ne secnu uvek ali dovoljno često da bih ih zapamtio.
1) uhvatim screenshot i odmah spustim notifikacije dok ga još nije obradio do kraja (nije prikazao share i delete dugmiće)
2) kad startujem Google search app pa hoću odmah da kliknem u search polje dok još sve nije lepo iscrtao, pa onda i samo podizanje tog polja gore... To sve nekako kilavo ide, na stocku perfektno.

Poslednja izmena:
Probaj reinstall aplikacije...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako imas franco noviji od r11 onda je do njega, probao sam sada na drugom telefonu gde mi jos uvek stoji r13 i ume da secne svakih 5-6 sekundi

Instalirao sam Mokee rom, ali mi izbacuje gresku There's an internal problem with your device. Contact your manufacturer for details.
Rece mi covek da se ne poklapa vendor.img.
Build je MOB30R, a pre toga sam koristio Dirty Unicorns sa MTC19Z.
Moze pomoc?

ljudi, sta je ovo, meni pola poruka nije pokazalo do sad (!?!?!?!?) , a otvarao sam temu 20 puta.... ispade da sam iskulirao ljude... inace, ovo mi se prilicno cesto desava sa benchom...

Meni Android N radio lepo nekoliko dana, od juče ne mogu da skinem ni jednu aplikaciju, da nije neko zagušenje zbog Pokemona ?? Ili ću morati opet neki ROM...

A i meni je prijavljivao na Chroma Romu-u vendor.img out date...

Baterija na N sat duže drži, kao na Chroma ili RR ROM - u koji sam duže zadržao na telefonu.

Poslednja izmena:
Koji je najbolji nacin za slanje foldera preko wi-fija s kompa na telefon? Kabl nemam, a Airdroid podrzava samo slanje pojedinacnih fajlova

^ uspeo sam preko es file explorera (pro). ima opcija remote manager, moze da se pristupi telefonu iz windows-a

Poslednja izmena:
Air droid, samo ne vidi skrivene fajlove.

Ово је послао 6п!

Ali je puna bloat-a. Pro je mnogo bolja.

Ово је послао 6п!

jel kupovao neko od vlade sa kp skoro? vidim da jos uvek nije obnovio oglase

Piše da je na godišnjem još koji dan. Ja imam njegov Nexus sa njegovom garancijom, biće u oglasima pitanje trenutka, dosadio mi je a dobar tel. :) Ako si zainteresovan... :)

Nazad
Vrh Dno