Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ja istu ugasim odmah, zato mi bolje lezi Touchpal. Nisam siguran da li je Swiftkey u pitanju, ali tu ne moze i to je bio dealbreaker za mene.

Pazite, ovim tredom luta jedan veoma buthurt moderator kome sam uvredio G4, nemojte nista lose pisati o LG-u inace padaju poeni, samo da znate. Lik je ladno kopao 50 strana nazad da bi mi dao poene, definicija buthurta :d:d:d evo, ne moras da kopas jos 50 nazad

Poslednja izmena:
Ne smem nista da kazem, lik je kopao 50 strana da nadje nesto, to je dedication :d

Samo da znate, da u nexus temi treba da trpite lg i samsung i iPhone botove, inace ce da dodje SS odred (see what i did there) :d

Daj je moguće, sve stock samo rutovan + TWRP

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sta dal je moguce?Telefon je dopunjen oko 70% i samim tim je rezultat ocajan.

Sent from my Nexus 5X

Ne smem nista da kazem, lik je kopao 50 strana da nadje nesto, to je dedication :d

Samo da znate, da u nexus temi treba da trpite lg i samsung i iPhone botove, inace ce da dodje SS odred (see what i did there) :d

Tebe trpimo u svim temama. Dovoljno je što si upropastio jedan forum gde si bio urednik, ne moraš i ovaj.

Tražim ali ne mogu da nađem u temi, gde ste naručili ono ćebe ili tepih case, kako se već zove? Ili je bolji Ringke FUSION?

Mislim da se covek zali losim rezultatom iako je dopunjavao, a ne da se hvali... Nije corav, vidi i sam slike koje je okacio...

Pa i to ne razumem sto se cudi.Los mu je signal,ima brdo awake vremena i kamera je puno radila,ne treba u tim uslovima ni ocekivati neki epohalan rezultat.

Sent from my Nexus 5X

Tebe trpimo u svim temama. Dovoljno je što si upropastio jedan forum gde si bio urednik, ne moraš i ovaj.

Tražim ali ne mogu da nađem u temi, gde ste naručili ono ćebe ili tepih case, kako se već zove? Ili je bolji Ringke FUSION?
Ja bar nekome pomognem jer za razliku od tebe nesto i znam, ti nastavi da slikas palacinke jer si za drugo beskorisan, peace out

Plus je super sto si se prepoznao kao bot, cim si osetio potrebu da odgovoris

Poslednja izmena:
Radio sam svezu instalaciju pa poslednje supersu,bootloop. Prvo rom pa kernel pa supersu pa gapps,opet bootloop. Pa rom pa supersu pa ostalo,bootloop. Onda sam odustao,bolje nego da razlupam telefon.

A sta to flesujes? koji rom?

Flesujemo root, al ne ide..

Napisao sam na nekoj strani unazad kako sam ja instalirao PA, bacite pogled. Ne mogu da se setim sad pa da napišem opet.

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

^Secam se,isto tako sam odradio,opet Bootloop.

A kakav je problem sa chromom?Ja nikada nisam flesovao supersu naknadno i uvek je radio root.

Sent from my Nexus 5X

Ja sam flesovao chromu+gapps (sa xda iz teme oboje) + franco r11 i nema rut. Probao da flesujem i supersu i upadne u bootloop

Ja sam pre neki dan flesovao kromu od nule, prvo rom pa gapps, restart, pa onda super su 2.76. Na ovoj novijoj verziji krome mora super su da se flesuje, nesto je lik zeznuo izgleda.

Edit: idi prvo supersu pa tek onda kernel, i ima da ti radi

Poslednja izmena:
Ni purenexus rom više nema root od poslednjeg builda. Mora supersu 2.76 da se flashuje posle instalacije roma i gappsa, i nakon toga poslednja vendor verzija koja je trenutno MTC19Z.

Sta dal je moguce?Telefon je dopunjen oko 70% i samim tim je rezultat ocajan.

Sent from my Nexus 5X
Ma de se sećam da sam dopunjavao, samo o telefonu razmišljam po ceo dan. Znači njesra baterija generalno. Momci hvala za tip, sad znam da čitam dijagram kada je tel dopunjavan. A taman sam se ponadao da može da uradi nešto sa jadnom 2700mah baterijom.

Jel ima fora neka da apdejtujem OTA rutovan fon. Probao sam sa Fireflash.apk aplikacijom ali nije bilo uspeha. Izašao julski apdejtujem 18mb pa hih voleo da ga stavim. Any ideas.....?

Poslednja izmena:
kako radi xposed na 5x? zbog negativnog iskustva na nekim telefonima, moram da pitam prvo...

treba mi zbog 3-4 modula koje sam navikao da koristim

Pa ne nexus-u treba najbolje da radi, kakve si to probleme imao?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ma de se sećam da sam dopunjavao, samo o telefonu razmišljam po ceo dan. Znači njesra baterija generalno. Momci hvala za tip, sad znam da čitam dijagram kada je tel dopunjavan. A taman sam se ponadao da može da uradi nešto sa jadnom 2700mah baterijom.

Jel ima fora neka da apdejtujem OTA rutovan fon. Probao sam sa Fireflash.apk aplikacijom ali nije bilo uspeha. Izašao julski apdejtujem 18mb pa hih voleo da ga stavim. Any ideas.....?

Ne znam sta si ocekivao od baterije ali 3.5-4h sot-a je ok...

Šta je tu je, nego ljudi kako apdejtuje rutovane nexuse, jel ima neka easy fora sem da se prepiše ceo firmware?

Pa ne nexus-u treba najbolje da radi, kakve si to probleme imao?

na nekim telefonima rokne bootloop posle nekog vremena, na nekima krene haos telefon da koci posle 5-7 dana od instaliranja xposeda, neki se ukljuce posle restarta tek iz nekoliko pokusaja... sve sam to prosao, pa me zanima ako ima i najmanji problem,da ni ne pokusavam...

Boga pitaj šta si ti radio, ja nikad problema nisam imao, i to na Samsung u i LG-u. :)

Boga pitaj šta si ti radio, ja nikad problema nisam imao, i to na Samsung u i LG-u. :)

na g2 i na alcatel 997 jedino nisam imao probleme.... ne moram da pitam boga, jer nisam nista radio, uvek je bila cista instalacija roma i xposed po ps-u stavljen... pokusavano vise puta.

a problema je bilo na idol X, s3, m2 note (najvise problema) i ne mogu se setim vise...

Vrh Dno