Ne smem nista da kazem, lik je kopao 50 strana da nadje nesto, to je dedication :d
Samo da znate, da u nexus temi treba da trpite lg i samsung i iPhone botove, inace ce da dodje SS odred (see what i did there) :d
Daj je moguće, sve stock samo rutovan + TWRP
Ja bar nekome pomognem jer za razliku od tebe nesto i znam, ti nastavi da slikas palacinke jer si za drugo beskorisan, peace outTebe trpimo u svim temama. Dovoljno je što si upropastio jedan forum gde si bio urednik, ne moraš i ovaj.
Tražim ali ne mogu da nađem u temi, gde ste naručili ono ćebe ili tepih case, kako se već zove? Ili je bolji Ringke FUSION?
Probao da flesujem SuperSU i upao u bootloop. Probao da flesujem na svezu instalaciju, i opet bootloop?!Moras.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ma de se sećam da sam dopunjavao, samo o telefonu razmišljam po ceo dan. Znači njesra baterija generalno. Momci hvala za tip, sad znam da čitam dijagram kada je tel dopunjavan. A taman sam se ponadao da može da uradi nešto sa jadnom 2700mah baterijom.Sta dal je moguce?Telefon je dopunjen oko 70% i samim tim je rezultat ocajan.
Sent from my Nexus 5X
Ne znam sta si ocekivao od baterije ali 3.5-4h sot-a je ok...Ma de se sećam da sam dopunjavao, samo o telefonu razmišljam po ceo dan. Znači njesra baterija generalno. Momci hvala za tip, sad znam da čitam dijagram kada je tel dopunjavan. A taman sam se ponadao da može da uradi nešto sa jadnom 2700mah baterijom.
Jel ima fora neka da apdejtujem OTA rutovan fon. Probao sam sa Fireflash.apk aplikacijom ali nije bilo uspeha. Izašao julski apdejtujem 18mb pa hih voleo da ga stavim. Any ideas.....?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa ne nexus-u treba najbolje da radi, kakve si to probleme imao?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Boga pitaj šta si ti radio, ja nikad problema nisam imao, i to na Samsung u i LG-u.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari