Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mnogo je debelo staklo nikako mi se ne svidja. Pre bih stavio foliju cisto da se ne grebe toliko ekran.

I ja preferiram foliju. Jeftina stakla su loša i ne naležu dobro, dok mi se ne daje 7-8$ za staklo (Nillkin).
Folije kupujem uglavnom kod nas. Sve što sam od folija poručivao sa Ebay i AliExpress lako se grebe.

Nista pazaricu onda ovde neku, doduse na aliju su vecina stakla tesko je i naci foliju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mnogo je debelo staklo nikako mi se ne svidja. Pre bih stavio foliju cisto da se ne grebe toliko ekran.

Šta ti se ne sviđa? Debljina je neprimetno veća, skoro pa da i nema razlike, dok prsti tri puta lakše klize po staklu, lakše se briše, teško ga je ogrebati. Ja sam na petici promenio za 6 meseci 4 folije, jer čim dodju u dodir sa sitnim novcem ili kljucevima odma se unakazi, onda sam zalepio staklo i posle godinu dana je bilo bez i jedne ogrebotine.

Pa i nije bas neprimetno veca, staklo se dosta primecuje na telefonu. Neko rece da je imao problema i sa proximity senzorom. Koje si to folije uzimao kad si menjao tako cesto? Ja sam na n4 i g2 stavio samo jednu i nije ni tackica bila a isto telefon po dzepovima nosen

Slicno i kod mene, mnogo bolje se pokazala folija. Staklo debelo, nikakvo. A folija se nece ogrebati ako ne drljas kljucevima po njoj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super je staklo. Evo ja prvi put stavio i čini mi se da se mnogo manje masti. Jedino što mi ružno izgleda je proximity senzor što ima rupicu, inače ovako ne bih ni skontao. Kakva vam je vidljivost na direktnom suncu na 5x? Ja sa 6p nisam baš zadovoljan, vidi se ali jedva. Čini mi se da su i g4 i note 4 bili bolji na direktnom suncu... Možda i ovo staklo malo smanjuje vidljivost...

Stavi mu onaj kernel što naprži brightness na 500+ :)
5x odličan na suncu

Ja iskreno nisam odusevljen sa 5x na suncu, moglo bi malo bolje da bude.. a nemam nista na ekranu. Vise vidim svoj odraz nego displej xD

Sa staklom je dosta losija vidljivost na suncu nego bez njega. Ne znam kada sam probao staklo vise nikada ne bi uzeo foliju, kupis one sa obradjenim ivicama, i super, ni ne osetis da imas ista na ekranu. Dok foliju cim prevuces prst kao da koristis stari resistive windows mobile od pre 15 godina.

Zato ljudi uzimaju mat foliju.. Ne masti se ali ubija rezoluciju

LG

Konacno sam rutovo telefon stavio chroma rom,ali sada mi se izgubio root..kako da vratim root?

Flesuj supersu kroz recovery.

@Telep, zavisi od folije. Neke imaju prijatan osećaj prilikom korišćenja, a na neke se prst lepi. Zato u poslednje vreme i kupujem kod nas, jer su folije mahom dobre, a nisu skupe.

@fkloznica, mat folija... Previše kvari prikaz na ekranu. Samo čista, clear folija. Ili to ili staklo, šta ko preferira.

Meni je ta čista folija na note 4 samo mast skupljala.. Kao da vepar koristi telefon... [emoji50]

Poslednja izmena:
Ima i toga, naravno. Ali nije mi teško da jednom nedeljno prebrišem foliju magičnom krpom.

Samo dunes par puta ono kao "haaah" i pamucna majica, displej ko nov. xD

Flesuj supersu kroz recovery.

Hvala, uspelo je..a kako da da mi ne prijavljuje da mi fali vendor image kada palim telefon?

Skines u chroma tredu najnoviji i flesujes preko twrpa

Stavio TWRP, Chroma, Super Su ali ne mogu Kernel, nemam opcije Kernel nigde, gde grešim ??

flešuješ zip isto kao i rom ili supersu

Znam ali... Tako jednostavno ali sa Croma neće. Nemam pojma šta mu je. Stavio Resurrection Remix, imam njegov Kernel i podešavanja koja mi trebaju a i više.

Znam ali... Tako jednostavno ali sa Croma neće. Nemam pojma šta mu je. Stavio Resurrection Remix, imam njegov Kernel i podešavanja koja mi trebaju a i više.

RR ima mnogo vise opcija od svih MM ROM-ova.

Послато са One M8 уз помоћ Тапатока

Dirty Unicorns ROM je meni extra. Vidim da se slabo pominje na forumu pa reko da ga pomenem:)
Koristio sam ga na predhodnom tel-u i sad na N5x.
Ima dosta opcija i "lepo" radi...

Kakav to kabal svi narucujete,procitah negde da neki pominju.Zar sa klasicnim usb kablom ne moze da se poveze ovaj Nexus sa kompom?

Sent via Samsung J7

Ne, ne moze, jer koristi USB 3.1 Type C konektor,a ne mini USB. A zbog toga sto ti kablovi (Type C na Type A) nisu svi napravljeni po standardu, treba uzeti proveren kabl koji nece praviti problem sa voltazom. A kabl koji uzmes mozes testirati CheckR aplikacijom da li je OK.

Pa zar se ne dobija takav kabal u originalnom pakovanju?

Dobija se C na C, a ne C na A...port C ima retko koja ploca....

Nazad
Vrh Dno