Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sbb ruter ni kod mene ne moze brze niti bilo koji drugi dok sam na 2.4ghz bez obzira na kanal koji stavim jer je svuda guzva a kad predjem na 5ghz (sbb ruter ne moze na 5ghz mora nekibdrugi da se doda) imam 50mbps i na telefonu.

b98f300d5ea0761505628d29a2ea309d.jpg

Ikom 75/2 paket. Linksys ruter. Jedino sto mi zabode uvek na uploadu ne znam iz kog razloga..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

@Opusteno ja imam SatTrakt 60/3, DL bude 58-9 a upload uglavnom zaboden na 0 ili nesto minimalno,tako da moguce da je do 5Xa.

Vrlo moguce, gotovo uvek mi 0 izbaci.

Jel moguce da na oglasima nema uopste, polovnih(ili vrlo malo),ovih telefona :) .Jesu li tolko dobri ili nesto drugo.. ? :)

Sta ce ti polovan kada su uglavnom precenjeni. Nov 16gb 235e a 32gb oko 265e

LG

posle jednodnevnog koriscenja, izvalio sam da wifi jako lose radi... skida mi nekim smesnim brzinama i variraju dosta... umesto na 900-1000kbps, vuce se na 80-120,pa malo skoci,pa se opet vrati...
I isto speedtest, upload 0, ping nekad 300,nekad normalan... dowload nekad ocaj,nekad normalan... Nije do neta, net je ok...

Meni dobro radi nisam imao problema. Jedino sto upload pokaze 0 al sasvim normalno uploaduje..

Takodje,skida i uploaduje istom brzinom kao i kompjuter koji je nakacen kabelom na ruter.

aj probajte neku aplikaciju sa prodavnice recimo.... evo ja sad skidam, varira brzina oko 200kbps, uz to da zastaje vise puta...

Skidao pre neki dan FIFU,1.3gb,skinuo mi za 4 min,tako da je skidao max brzinom..60mbps net.

Probajte fast.com

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Da li ste primetili da vam kasne notifikacije za whatsapp ? Meni nekad stigne normalno dok nekad kasni 3-4 min ili nema nista i otkljucam telefon i odjednom 5 poruka stigne

^Upravo mi se to desilo. Najcesce 2-3min. Sve stock. Podnosljivo doduse pa se ne zalim

Nije valjda da i ovaj Nexus pati od toga? Na starijim modelima je donekle resavao PNF (mada i sa njim zna da kasni par minuta), ne znam da li bi ovde pomogao?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odmah da se ogradim, kod mene moze svasta da bude uzrok.. Pocev od ocajnog kucnog interneta preko loseg signala pa do beta verzija whatsappa.

Meni kasni ali samo kad ga ne diram tipa 2 sata.. dal udje u deep sleep il sta ali kada ga otkljucam tek mi onda iskoce poruke na vacapu

nasao sam da mnogo njih ima problem sa losim brzinama na wifi... uglavnom kao i meni, vrti na oko 200kbps... Problem se resava tako sto se ukljuci blutut ( !?!?! ), evo probao sam i sada mi skida normalno.... Kakva glupost....

Upalis bt da dobije malo vazduha :D Hahah.

Ово је послао 6п!

To za razliku brzine između wifi i lan-a je normalno u određenim slučajevima. Ako živite u gusto naseljenom mestu velika je šansa da je 2.4GHz etar pretrpan, kao i pojava interferencije i šuma. Testirajte sa još jednim uređajem (laptop ili slično), da biste se uverili. 1, 6 i 11 kanali na 2.4GHz opsegu se ne preklapaju, pa možete se igrati i probati naći odgovarajući kanal.
Ja koliko se sećam oni koji imaju od SBB-a net, konkretno EPC3925 i EPC3928 Cisco uređaje, muku muče sa kašnjenjem notifikacija, neovisno o telefonu.
Ako neki drugi uređaj (laptop/telefon) pokaže ok brzine, tu već treba postaviti upitnik na telefon.

Sent from my C5503 using Tapatalk

To za razliku brzine između wifi i lan-a je normalno u određenim slučajevima. Ako živite u gusto naseljenom mestu velika je šansa da je 2.4GHz etar pretrpan, kao i pojava interferencije i šuma. Testirajte sa još jednim uređajem (laptop ili slično), da biste se uverili. 1, 6 i 11 kanali na 2.4GHz opsegu se ne preklapaju, pa možete se igrati i probati naći odgovarajući kanal.
Ja koliko se sećam oni koji imaju od SBB-a net, konkretno EPC3925 i EPC3928 Cisco uređaje, muku muče sa kašnjenjem notifikacija, neovisno o telefonu.
Ako neki drugi uređaj (laptop/telefon) pokaže ok brzine, tu već treba postaviti upitnik na telefon.

Sent from my C5503 using Tapatalk

nisam jedini, problem ima XXXX ljudi i to bas sa 5X. Znam vrlo dobro kako wifi funkcionise i uslovi su mi idealni. I kako to da je proradio lepo bas kad sam ukljucio blutut? :)

Meni na laptopu odlepi wifi adapter kad ukljucim bluetooth, tako da - gremlini :)

Fabricki reset pa da probas opet?

fabricki je resetovan kad sam ga kupio - prekjuce :D

na chroma + franco je, stvarno savrseno radi.... osim tog wifi...

Ja sam na istoj kombinaciji, radi mi wi fi odlično.
Jel ti se to samo kući dešava ili na svakoj mreži?

Sent from my Nexus 5X

Izašao franco r13, kaže da je popravio performanse u odnosu na r12

Nazad
Vrh Dno