nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Ma kakvi 399, glavu dajem da neće biti ispod 500, HTC je to. [emoji23]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Strpi se onda do novog Nexusa, nije ti neki prelazak na ovaj.7 godina sam na iosu,ako se ne varam![]()
malo mi je sve to dojadilo![]()
Nikakve drastične promene već godinama.
Vala da znas, uvek su na S sredjivali probleme. Sestica im je cak najgora do sada po pitanju problema.mislim da neću više uzimati osnovne modele,već samo S.4ka loša,5ca loša,6ca loša![]()
3g jedino radio kao sat![]()
Hvala na komentaru.
Stock kernel ocaj i dalje koliko vidim. Par dana i mora restart.ma zašto bi čekao bilo šta... ovaj tel je smešno jeftin, uzmi ga pa ako ti se ne svidi prodaj ga, ne možeš puno izgubiti.
ne znam kakav je sad stock kernel, sa francom radi dosta dobro.
Garantujem da neces biti zadovoljan posle 6s.Hvala na odgovorima![]()
Verovatno ću da odradim kombinaciju da uzmem 5x i zadržim 6s,pa ako mi se svidi,6s u oglase i obrnuto![]()
Dosadio ios,a i koliko vidim i čitam na Nexusu Android radi kao metak,a to mi je najbitnije![]()
Neka uzme z2 sa njime ce biti prezadovoljan [emoji48]
I ja sam u istoj poziciji. Realno je 200 eura. Dao sam i oglas ovde, samo teško ću naći 32 gb.koliko bih moga da trazim za nexus 5x 16gb ,ni dva meseca star, full pakovanje,oprema,ocuvan perfektno,garancija..?
nameravam da ga zamenim za 32gb verzijom.
(kupljen od vlade kp)
Meni je telefon u ovom trenutku 406h uptime, dakle restartovan je kad je bio poslednji sigurnosni update. Nisam neki stručnjak ali nisam primetio bilo kakve veće probleme do sada.Stock kernel ocaj i dalje koliko vidim. Par dana i mora restart.
I ja sam u istoj poziciji. Realno je 200 eura. Dao sam i oglas ovde, samo teško ću naći 32 gb.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Za zamenu. Nov ima samo kod Mladena na KP i to jedan komad , Vladimir je na odmoru...
Znam, pročitao sam tvoj post, samo meni je daleko Kraljevo...
@pilips, klikni na show cached process i postavi sliku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari