Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ma kakvi 399, glavu dajem da neće biti ispod 500, HTC je to. [emoji23]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hvala. :)

Nadam se da ce biti extra upgrade petici, posto sam 5x i 6p preskocio. :D
(strahujem da ce HTC nabudziti ivice (bezele) kako samo oni i apple umeju. :D )

I ja sam prvo pomislio na ivice kada sam video Htc nexus :). Dobro bi bilo da bude kompaktan sa ok baterijom, jer je stvarno počelo da se preteruje sa dijagonalama i snagom hardvera, a sot konstantno oko 4 :).

Ma htc ce napraviti neko overpriced govance, kao i vecina njihovih telefona. Pogledajte nexus 9, najgori nexus tablet ikada.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I veci model HTC/Huawei ce biti overpriced govance, kao proslogodisnji 6P :)

Hvala na odgovorima :)

Verovatno ću da odradim kombinaciju da uzmem 5x i zadržim 6s,pa ako mi se svidi,6s u oglase i obrnuto :)

Dosadio ios,a i koliko vidim i čitam na Nexusu Android radi kao metak,a to mi je najbitnije :)

Jel se i vama jace greje telefon sad od kako je otoplilo? Bukvalno ga koristim 5 minuta za dopisivanje,on bas vruc.

7 godina sam na iosu,ako se ne varam :)

malo mi je sve to dojadilo :)

Nikakve drastične promene već godinama.
Strpi se onda do novog Nexusa, nije ti neki prelazak na ovaj.
mislim da neću više uzimati osnovne modele,već samo S.4ka loša,5ca loša,6ca loša :(

3g jedino radio kao sat :)

Hvala na komentaru.
Vala da znas, uvek su na S sredjivali probleme. Sestica im je cak najgora do sada po pitanju problema.
ma zašto bi čekao bilo šta... ovaj tel je smešno jeftin, uzmi ga pa ako ti se ne svidi prodaj ga, ne možeš puno izgubiti.
ne znam kakav je sad stock kernel, sa francom radi dosta dobro.
Stock kernel ocaj i dalje koliko vidim. Par dana i mora restart.
Hvala na odgovorima :)

Verovatno ću da odradim kombinaciju da uzmem 5x i zadržim 6s,pa ako mi se svidi,6s u oglase i obrnuto :)

Dosadio ios,a i koliko vidim i čitam na Nexusu Android radi kao metak,a to mi je najbitnije :)
Garantujem da neces biti zadovoljan posle 6s. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neka uzme z2 sa njime ce biti prezadovoljan [emoji48]

Ne znam da li je pitanje za ovaj topic ili onaj o mts-u u podforumu mreže, ali od kako uzeo onu LTE karticu ponekad vidim da mi nestaje mreža. Izgubi se skroz i onda dodje, nema pravila desi se tamo i gde je signal vrhunski i tamo gde je loš. Da li se i vama ovo dešava?

meni se dešava na nexus 5 i to uglavnom kada se izgubi 4g ,onda ostajem bez mreže sigurno 15sek dok se opet ne poveže na neku.. zato 4g više ni ne palim

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Hvala na odgovoru, pitacu sada tamo i na drugom podforumu, a videcu i da zamenim karticu.

koliko bih moga da trazim za nexus 5x 16gb ,ni dva meseca star, full pakovanje,oprema,ocuvan perfektno,garancija..?
nameravam da ga zamenim za 32gb verzijom.
(kupljen od vlade kp)

koliko bih moga da trazim za nexus 5x 16gb ,ni dva meseca star, full pakovanje,oprema,ocuvan perfektno,garancija..?
nameravam da ga zamenim za 32gb verzijom.
(kupljen od vlade kp)
I ja sam u istoj poziciji. Realno je 200 eura. Dao sam i oglas ovde, samo teško ću naći 32 gb.

Poslednja izmena:
Idi u dev options i na running service i onda okači ss

Za zamenu. Nov ima samo kod Mladena na KP i to jedan komad , Vladimir je na odmoru...

@pilips, klikni na show cached process i postavi sliku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za zamenu. Nov ima samo kod Mladena na KP i to jedan komad , Vladimir je na odmoru...

Ja sam prosle nedelje uzeo u Kv-u, dao sam Nexus 4 za 100 evra i doplatio 185 za 5x 32GB.
Sad ne znam koliko bi lik ponudio za 5x 16GB, morao bi prvo da vidi tel, bar je meni tako bilo.

Znam, pročitao sam tvoj post, samo meni je daleko Kraljevo...

Da li postoji neko resenje za otkljucavanje fingerprintom nakon zakljucavanja sa double tap? Posto mi trazi pin svaki put kada to uradim.. koristim nova launcher inace

Vrh Dno