TakodjeMeni malopre stiglo obavestenje za update.
Pa ok, nista specijalno ali sasvim solidan. Ima neki cudan premaz tako da kad nabijes staklo vidljivost je dosta slabija. Posebno napolju na suncu.Kako se pokazo displej na 5x bez folije,stakla ?
![]()
Stigao mi ovakav kablić samo od metar, radi bez greške i sa total commander - om uz plug in...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Аосп...нема никаква подешавања...за сад[emoji1] ...Vratio se Paranoid Android. Na osnovu njihovog marketinga, vredi probati.
http://get.aospa.co/official/bullhead
Da se upisem u klub, presao sam sa n5 na 5x. Narucio sam adapter i gledam koji bih case uzeo, a zanima me da li 5x ima "tamper flag" kao n5, u slucaju garancije (ne daj Boze) da mogu da ga vratim na stock i resetujem, kao da nikad nije bio unlockovan?
Banks dynamic....Koje si gapps flešovao?
Meni na Nexusu 7 2013 sa open gaps full (koje preporučuju developeri) izbacuje error code 70 (dva puta skidao, nije loš download).
A na open gapps micro, pico (takodje i na banks gapps) crashuju setup wizard i play services.
Bolje da jure ljude sa xda da ih zaposle.Apsolutno mi ne ide u glavu kako jedna osoba (ili par) odradi bolji posao od čitavog google tima... Pa to je da se upucaš... [emoji38]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Možeš ručno sve to... Drajvere odavdeJa hteo da menjam kernel i rom,nece da se inatalira SDK na komp..moram probati na nekom drugom.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari