Šta je novo?

LG Nexus 5X

Onda bbs i vidi koji wakelock je u pitanju

cc7c716e856713cc32ff2c6ad0a4013a.jpg

Stigao mi ovakav kablić samo od metar, radi bez greške i sa total commander - om uz plug in...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam porucio isti ali mi je danas umesto njega stigao stigao adapter koji je izgleda od istog proizvodjaca samo je muski sa obe strane. U oglasu i opisu pise "USB 3.0 Female Cable to USB 3.1 Type C Male Data Cable Connector Black 0.2m" ali je na slikama taj koji je i stigao. Ono sto je bitno da ne prolazi checkR test. Stavise dok sam testirao iskljucili mi se svi usb portovi na laptopu sto sam skontao kad je mis prestao da radi. Ovo pisem da se neko ne bi zeznuo :) Evo ga oglas

http://www.aliexpress.com/item/USB-...e-Data-Cable-Connector-Black/32586535156.html

Btw portovi su proradili sa restartom.

Poslednja izmena:
Zadovoljan sam telefonom, kad je sve zivo popaljeno baterija je bas slaba inaca gura od 4 do 5h sot-a. Stvarno se cudno vidi na suncu sa staklom... kad se puni pise jos 10min a ono prodje pola sata? Kamera oce da opali mutne slike ne fokusira uvek gde treba, znam da treba da tapnem za fokus :) u slabom osvetljenju slike su odlicne! Dialer se sporo pokrece treba mu dve sec kad nije u memoriji... bas cudno?

Da se upisem u klub, presao sam sa n5 na 5x. Narucio sam adapter i gledam koji bih case uzeo, a zanima me da li 5x ima "tamper flag" kao n5, u slucaju garancije (ne daj Boze) da mogu da ga vratim na stock i resetujem, kao da nikad nije bio unlockovan?

Narucio sam pre 8 dana neku masku i stigla sad, kostala je 1.24 dolar. Ne verujem da cu je nositi, dosta je debela, sto se tice zastite dobra je.

Slikano sa Sony xpetia e4 :D

uploadfromtaptalk1465482195863.jpguploadfromtaptalk1465482200937.jpguploadfromtaptalk1465482207421.jpg

To je ista kao moja :D meni se svidja,ali se prlja u pm..

Da se upisem u klub, presao sam sa n5 na 5x. Narucio sam adapter i gledam koji bih case uzeo, a zanima me da li 5x ima "tamper flag" kao n5, u slucaju garancije (ne daj Boze) da mogu da ga vratim na stock i resetujem, kao da nikad nije bio unlockovan?

Mozes da mu radis sta hoces, lako se vraca u prvobitno stanje. :)
Maska je stvarno odvratna. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije problem vratiti pocetno stanje, stock, lock bootloader, al' me zanima da li ostaju tragovi, neki nacin da se vidi kao na n5 (tamper flag, sto spomenuh).
Koliko se secam, ne moze se dekriptovati na stocku, mora da bude custom kernel?

Postoji na xda tema gde lik kači modifikovane stock kernele, jedina modifikacija je force encrypt off, ali stavi franco kernel, bolji je od stocka. Stock uspori posle 5 dana uptime, franco tera koliko hoćeš. I manje throttluje.

a86280dd7db4cc2d6316b91c179d3211.jpg

dde2b6fde353e9e2a5da50e697d22478.jpg

Poslednja izmena:
Eh Google, Google... sta dozvoljavas sa stock kernelom.

amateri bili i ostali. i dan danas mislim da tamo u tom timu za stock android radi max 5,6 ljudi i to ne običnih ,nego the verge fensera sa iphonovima.

*** skraćeni Portugalac koji ni ne koristi android sredi im kernel za par dana.. nerealne stvari

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Apsolutno mi ne ide u glavu kako jedna osoba (ili par) odradi bolji posao od čitavog google tima... Pa to je da se upucaš... [emoji38]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Koje si gapps flešovao?
Meni na Nexusu 7 2013 sa open gaps full (koje preporučuju developeri) izbacuje error code 70 (dva puta skidao, nije loš download).
A na open gapps micro, pico (takodje i na banks gapps) crashuju setup wizard i play services.
Banks dynamic....

КупиЈо сам тапаток!

Hvala, pratim inace temu, pa cu verovatno cim stigne adapter da ubacim chromu i franco, a dotle da se prisetim malo kako je na stock-u. :d

Apsolutno mi ne ide u glavu kako jedna osoba (ili par) odradi bolji posao od čitavog google tima... Pa to je da se upucaš... [emoji38]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Bolje da jure ljude sa xda da ih zaposle.
Ni meni nikad nisu bile jasne te stvari, isto za OEM-e kad *****ju oko update -a na novi android, kao da ti treba tim od 1000 ljudi i milion evra da bi doneli novi android za neki telefon, tako se ponašaju.
A na xda jedan čovek sklepa ROM sa najnovijim androidom za par dana rada..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ne zanima ih da se cimaju toliko, isti im je djavo. Da li ce da ti kesira odlicno 5 ili 15 dana sve jedno. Svakako radi bolje od bilo kog skinovanog. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja hteo da menjam kernel i rom,nece da se inatalira SDK na komp..moram probati na nekom drugom.

Paranoid + Franco r10
+surround mod
+Camera X EIS mod
ecdc6859e7f0fc0caca9047819e9a901.jpg

...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno