Mislio sam na ringkeIh bre, ako deru na običnu kovertu sa tri nalepnice onda stvarno... [emoji3]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Vladimir trenutno nema 5x 16gb carbon boju, ja sam hteo da uzmem..Jel može info od koga kupujete telefone? Znam za Vladimira sa KP. Još neko pouzdan?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Milion puta napisano da su stare serije g4 imale probleme... Sad ako uzme g4 nece imati problema jer ce dobiti noviju seriju... Kompletniji je g4 mob od 5x 32gb za iste pare.
A mozda i 5X krene crkavati, ipak je isti proizvodjac u pitanju[emoji6]a oklen znaš da 601 602 itd neće crkavati kada budu bili stari 7-8-9 meseci? ni 505 nije crkao u junu negu u decembru i januaru
Vladimir trenutno nema 5x 16gb carbon boju, ja sam hteo da uzmem..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Koji ne stuca realno... I famozni iPhone zna da stucne, nije sve idealno. Nego nekada ljudi preteruju.G2 nije stucnuo 2 godine? Pa to je neki specijalan G2 izgleda. Salu na stranu, malo realnosti nije na odmet. Stuca G2 i to opasno. Stuca i Nexus povremeno a kamo li skinovane varijante.
Xperia Z2
G2 je telefon iz 2013. godine. Meni nekad treba i nexusu dosta vremena da prodise.Stucao je meni g2 samo tako, kad dodje do 300h uptime nekad mu treba 2 minuta da prodise, retkost ali se desavalo
Nije mi ni g2 nikad dosao do takvog stanja. Recimo danas mi je na nexusu zabola kamera, pomogao je restart koji ne traje bas tako kratko. Nije ni ovo cvecka, budimo bar malo realni.Tesko da ce da ti zabode 10s i da bude neupotrebljiv to vreme, na to mislim
Stock sve?Nije mi ni g2 nikad dosao do takvog stanja. Recimo danas mi je na nexusu zabola kamera, pomogao je restart koji ne traje bas tako kratko. Nije ni ovo cvecka, budimo bar malo realni.
Sent from my Nokia 1110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari