Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ih bre, ako deru na običnu kovertu sa tri nalepnice onda stvarno... [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma nema carine na dbrand :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nisam bio dovoljno jasan, ali se vidi po rečenici da sam mislio na dbrand... Sorry... [emoji4]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Uzeo i ja 5X,od clana foruma,sutra idem po njega,rekao bih da sam super prosao. Koji kablovi i adapteri su se najbolje pokazali? Nebitno odakle,samo da salju u Srbiju.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jel može info od koga kupujete telefone? Znam za Vladimira sa KP. Još neko pouzdan?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja planiram 32gb.
Al još se lomim između 5X i G4... Poludela mi glava.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja bih isao na 5x. Duzi vremenski period ce biti kvalitetno podrzan i radice odlicno. A i nemas lutriju sa losim serijama kao kod G4.

Xperia Z2

Milion puta napisano da su stare serije g4 imale probleme... Sad ako uzme g4 nece imati problema jer ce dobiti noviju seriju... Kompletniji je g4 mob od 5x 32gb za iste pare.

G4 uber alles, lg fo life my nigga.
Nek uzme g4.

Valjda se zna
G2>n5
G4>n5x
To ću staviti u potpis.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Milion puta napisano da su stare serije g4 imale probleme... Sad ako uzme g4 nece imati problema jer ce dobiti noviju seriju... Kompletniji je g4 mob od 5x 32gb za iste pare.

a oklen znaš da 601 602 itd neće crkavati kada budu bili stari 7-8-9 meseci? ni 505 nije crkao u junu negu u decembru i januaru

G4 pokušava da obori rekord crknutih telefona, za sada ubedljivo vodi g2.

Sent from my Nexus 5X

Videcemo. Trebalo bi da su ispravili. Ipak su ozbiljna kompanija... Uzeo bi mozda i ja 5x al je baterija djene djene..slicna kao na g4... 5x 32gb da je 250e to bi bila prava stvar.. Ovako mislim da ne vredi 290-300
Imao sam g2 skoro 2 godine nije stucnuo za to vreme.

Poslednja izmena:
Ma nema šanse da je ista, na g4 je bar 30 posto bolja. Tu negde 9 sati sot moze da se izvuce.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ako je suditi po istoriji lg čuva taj feature samo za svoje high end modele. LG moze da se zeza sa svojim kupcima ne sa googleom.

Sent from my Nexus 5X

Uzeh i ja danas u prodavnici, 260 evra. Nisam ništa pripremio za njega, usput kupio neki silikon i staklo, najgori mogući kineski škart, dobar samo za prvu pomoć. Još su me fino i odrali za to. Kabl nigde nisam našao.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
G2 nije stucnuo 2 godine? Pa to je neki specijalan G2 izgleda. Salu na stranu, malo realnosti nije na odmet. Stuca G2 i to opasno. Stuca i Nexus povremeno a kamo li skinovane varijante.

Xperia Z2

Evo dajem ja moj za 240, beli. Pa da se vratim na g4 :D

Sent from my Nokia 1110

G2 nije stucnuo 2 godine? Pa to je neki specijalan G2 izgleda. Salu na stranu, malo realnosti nije na odmet. Stuca G2 i to opasno. Stuca i Nexus povremeno a kamo li skinovane varijante.

Xperia Z2
Koji ne stuca realno... I famozni iPhone zna da stucne, nije sve idealno. Nego nekada ljudi preteruju.

Stucao je meni g2 samo tako, kad dodje do 300h uptime nekad mu treba 2 minuta da prodise, retkost ali se desavalo

Tesko da ce da ti zabode 10s i da bude neupotrebljiv to vreme, na to mislim

Tesko da ce da ti zabode 10s i da bude neupotrebljiv to vreme, na to mislim
Nije mi ni g2 nikad dosao do takvog stanja. Recimo danas mi je na nexusu zabola kamera, pomogao je restart koji ne traje bas tako kratko. Nije ni ovo cvecka, budimo bar malo realni.

Sent from my Nokia 1110

Ja imam nexus 2 nedelje i nijednom nije stucnuo, restartovao sam ga 3 puta zbog awake stanja. G2 mi je zaboo da mora restart sigurno 10x, s tim sto je umeo da laguje cesto kad se koristi mnogo stvari odjednom i grejao se duplo vise. I ja kad sam ga kupovao mislio sam nema sanse da zabode do te mere da mora restart ali desavalo se par puta. Tako mislim i za ovaj da nema sanse da zabode, ali ko zna, verovatno ce doci so toga :D

Nazad
Vrh Dno