Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koliko se secam jos sa n5 stock chroma kernel to ne podrzava.

Stiglo ćebe, ili da budem precizniji "Nexus 5X Folio case". Malo je reći da sam oduševljen. Inače futrola je 'aktivna', kome je to bitno.

Sa eBay-a. Ja prosto ne mogu da verujem da je ovo kopija. Nemam original naravno da uporedim ali sve sto sam video po internetu ovo je identicno i fenomenalno uradjeno. I pakovanje i futrola su identicne kao original.
Mozda je to kinez koji stancuje Googlove pa poneo par komada kuci za prodaju preko eBay-a :)

Daj neku sliku da vidimo da li je original... [emoji4]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

^ @Zulu 92 - poslao sam ti link
@ joca89 - a kako ces sa slike uspeti da vidis da li je original leba ti?
Okacicu sutra

Pa veoma lako, uporediš sa originalnim i to je to... Vidi se po tepihu da li je original ili ne.

Ok, super ako je tako. [emoji4]

Vidim po oglasima quarz i carbon se razlikuju u ceni 5 evra, koja je to fora? Koji je skuplji?

A taman sam se pobadao da imam onaj skuplji , ali nista :D

Uzeo sam pre 10 dana ovde na forumu, nego pitam onako.

Poslednja izmena:
Znači, preplatio si Quartz? :D

Ja mislio na folio case, ali nisam video ove postove pre mog pa je došlo do zabune :)

Ako možeš pošalji mi samo link do case-a.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Preporuka za prodavca iz NS ili Su ? Video sam da je dosta vas uzimalo od Vladimira sa kp ali nema vise carbon i verziju 16gb. Moze i na pm :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Tada nije bilo razlike u ceni, a i 32GB model je sve jedno tesko naci, pogotovo pre dva meseca.

Znam, šalim se malo. :) Videh da je tek pre dve nedelje napravljena ta razlika u ceni. I ja uzeh 32GB, na svu sreću nađoh ga u Nišu po okej ceni.

Jedan od razloga za povećanje cene je i taj što neke (verovatno novije) serije stižu sa slušalicama u kutiji, pa su dobavljači povećali prodavcima 5-10€ cenu.

Joj ljudi sto me nervira ovaj dialer, treba mu po par sekundi da se podigne. Tesla 6.1 mnogo brze hahahaha :D

Sent from my Nokia 1110

Pre mesec dana kupio 5x 32GB za 220E (malo sreće). Za ove pare nema boljeg telefona a imao sam ih dosta.

7582eee16c5b3154d875f2888b911436.jpg

Poručio sam ovaj kabl za 3.59$ pa ćemo videti kada stigne kakav je.

Dobro gari, shvatili smo i prvih 5 puta da si ga platio ispod cene. I da nema boljeg telefona za te pare. Stvarno nikoga nije briga jer to nije realna cena, za te pare ne mozes ni o 16GB da razmisljas novog da kupis.

Poslednja izmena:
Prvih pet puta??? A što misliš da je za tvoje komentare nekoga briga?

pola dana na 3g,ostatak wifi, surfovanje, sync 4 mejla, tapa, viber/wap, muzika, osvetljenje na 50-100%, najveći deo dana na 50%.
Chroma + franco r8 @stejer

0029ab25483c5ec03bffe03d39692e6e.jpg
34e24d5288e75aca17b2b5ecfc1b4962.jpg

Poslednja izmena:
Fin rezultat, nego napišite odmah u postu i koja je kombinacija roma i kernela. Verujem da ste već pominjali ali se zaboravi, a ko da traži po prethodnim stranama. [emoji1]

Svakako samo parim oči na rezultate jer kabl za komp stiže sa eBay-a ko zna kad. [emoji16]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno