Šta je novo?

LG Nexus 5X

Dbrand.com :)

Sent from my Nexus 5X

Kako vam stizu skinovi sa dbrand.com ?
kada se na sajtu za shipping odabere Srbija javi - No shipping available.

Moraš sa paypal-om...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

No name!
77e0c3ef99ed8e50b3b17bea7db39e85.jpg
9f51018d3bca2762e0283faac5d950a9.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Haha kakvi likovi :D
AdiBas!

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas se igrao sa nexus 5x ...
Ukratko, "mala para dosta muzike".

Nema bolje za 250€!

Danas se igrao sa nexus 5x ...
Ukratko, "mala para dosta muzike".

Nema bolje za 250€!

Ako ces da prelazis prvo uzmi zte kiss 3 na par dana pa tek onda nexusa. Cisto zbog kvaliteta izrade da ti ne smeta puno :D

Sent from my Nokia 1110

Poslednja izmena:
Probao ga ja juce u Telenoru,kvalitet izrade me je prijatno iznenadio,verovatno zato sto sam imao najgora ocekivanja :D naravno,za onih 73000 koliko kosta tamo,treba 24karatnog zlata da bude.

Probao ga ja juce u Telenoru,kvalitet izrade me je prijatno iznenadio,verovatno zato sto sam imao najgora ocekivanja :D naravno,za onih 73000 koliko kosta tamo,treba 24karatnog zlata da bude.

Zato što se većina ljudi proserava. Kao i svaki drugi plastičan fon je.

Pa da. Cak mi je i prijatniji za koriscenje od G2,nema zaobljene ivice,i plastika mi se vise svidja.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ako ces da prelazis prvo uzmi zte kiss 3 na par dana pa tek onda nexusa. Cisto zbog kvaliteta izrade da ti ne smeta puno :D

Sent from my Nokia 1110
Nije uopšte toliko loša izrada koliko se priča na forumu ...
Nisam ja uzeo, samo sam "podigao" sistem, instalirao 5-6 nadogradnji i odradio factory reset iz rikaverija :)

167rrci.jpg

Poslednja izmena:
Znam salim se :) Plastika ko plastika. Nije bas kao note, zato kazem da predjes na nesto plasticno prvo :) Uz dobar bumper i vibracija valja ;)

Uz dobar bumper i vibracija valja
+1

Inače, negde sam pročitao da ovaj type C priključak ne sme da ima nikakve crack-ove što bi se reklo, iliti linije po sebi, već mora biti izliven iz jednog dela da bi kao bio genuine. Ima li to ikakvog smisla? Tražim sad neki USB A to USB C kabl sa eBay-a da uzmem za do oko 10$ sa free shipping-om, ali ne znam koji je sigurno dobar...

Poslednja izmena:
Očigledno je glupost ovo što sam pročitao, jer mi je tek sad palo na pamet da proverim ovaj kabl iz kutije, i on ima kao spoj na metalnom delu priključka.

Uzeo sam ove dve stvarčice na kraju, valjda će da rade kako treba, javljam.
Screenshot_2.png

Poslednja izmena:
Proveri pa javljaj. Jel puni neko mozda preko TypeC to micro usb adaptera? Ne znam bas koliko je to pametno.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ja punim tako svaki dan, nikakav problem nemam.Tronsmart je adapter.

Sent from my Nexus 5X

Punim i ja preko njegovog og adaptera i nokia punjaca. Za sada radi ok, jedino sto onda pise charging slowly, mada to je do slabog punjaca.

Sent from my Nexus 5X

Ma samo loš kabal ne treba stavljati u računar jer može da povuče cela tri ampera pošto ga fon ne prepoznaje kao računar a ovako u svaki punjač može jer punjač kao punjač, daje sve od sebe i ni mili A više...

Sve mislim da sam ovo već napisao par puta ali što ne može da škodi, možda pomogne. [emoji1]

Ja sam dobio primerak koji krcka na donjoj desnoj strani. Tacno gde ga dodirujem dlanom... bas frustrirajuce. Moracu da narucim dbrand da me ne smara to vise

Je l vam radi led na poslednjoj chromi?

Meni na 6p radi, ako ti to nešto znači... [emoji4]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

kernel koji ide uz chromu, nije radilo. Stavih franco, nema problema. :)

Nazad
Vrh Dno