Pa drži malo prst na polju gde kuca...
Za bateriju drži prst na Settings prečici kad spustiš notifikacije pa ćeš dobiti SystemUI tuner u settingsu
@Vojkan
Moj varira od 1.1 pa sve do 1.5 gb Usage, mnogo nervira jer povuče sav RAM ne ostane slobodnog za kesiranje. Mislio sam popravice se situacija kad se vratim na stock, ali isto se ponaša kao i na custom, mozda za mrvicu bolje...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Chobby, kad skroluješ recents na tom romu, ne totalno polako al ne ni brzi flick, onako srednjom brzinom, da li kad dođeš do neke 4.-5. kartice preskoči frejmove? pure nexus tako radi i to me mnogo nerviralo, vratio sam stock zbog toga
![]()
E znači znaš o čemu pričam, odličnohvala
Jel si isprobavao neke kernele? Ja sam stavio franco pre neki dan, kažu da bolje radi od stocka, naročito kad se nakupi uptime.
To sto ne drzi nista zivo u ramu posle 10-ak dana.
Inace, kako ste zadovoljni izradom? Ja ga danas cacnuo na kratko i bas me je razocarao po tom pitanju. Nekako prelagan, supalj, Z2 mi deluje kao tenk pored njega. Izgleda da nije moglo bas sve za te pare.
Xperia Z2
A ovo?Kako je ovo moguće toliko da imas kesirano? Meni uvek System zauzme 1.3 ili 1.4 gb i kad sam se vratio na stock ista mi je situacija...
![]()
![]()
Ali nije normalno da bas sve poubija. Evo ja na Nexus 4 npr. pootvaram sve zivo i on drzi dok moze i posle gasi naravno. Ali nikada ne pobije sve i dodje u ovakvu situaciju.pa ne možeš instalirati pola plej stora na telefon sa 2 gb rama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari