Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa drži malo prst na polju gde kuca...
Za bateriju drži prst na Settings prečici kad spustiš notifikacije pa ćeš dobiti SystemUI tuner u settingsu

@Vojkan
Moj varira od 1.1 pa sve do 1.5 gb Usage, mnogo nervira jer povuče sav RAM ne ostane slobodnog za kesiranje. Mislio sam popravice se situacija kad se vratim na stock, ali isto se ponaša kao i na custom, mozda za mrvicu bolje...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa drži malo prst na polju gde kuca...
Za bateriju drži prst na Settings prečici kad spustiš notifikacije pa ćeš dobiti SystemUI tuner u settingsu

ma drzi, i klikce dva puta, i drzi pa klikne,probala sve, nema leba, ne pojavljuje se na fb mesindzeru... izgleda je do njega.

jos jedna stvar, preko gdrive sam joj poslao (link) jedan apk fajl, nema leba da ga skine... preko hroma prihvati, ono krene preuzimanje i samo vrti onako ali nikako da krene...i posle 10-15 min preuzimanje neuspelo. Isti slucaj i preko gdrive aplikacije kada otvori link, vrti ono na sred ekrana ali nece da skine... :/

@Vojkan
Moj varira od 1.1 pa sve do 1.5 gb Usage, mnogo nervira jer povuče sav RAM ne ostane slobodnog za kesiranje. Mislio sam popravice se situacija kad se vratim na stock, ali isto se ponaša kao i na custom, mozda za mrvicu bolje...

Meni posle 10 dana sistem stoji na 700mb.
Chroma rom i kernel koji dolazi uz rom.

Hvala komso probacu Chromu kad nadjem vremena :)

Chobby, kad skroluješ recents na tom romu, ne totalno polako al ne ni brzi flick, onako srednjom brzinom :D, da li kad dođeš do neke 4.-5. kartice preskoči frejmove? pure nexus tako radi i to me mnogo nerviralo, vratio sam stock zbog toga :)

Poslednja izmena:
Chobby, kad skroluješ recents na tom romu, ne totalno polako al ne ni brzi flick, onako srednjom brzinom :D, da li kad dođeš do neke 4.-5. kartice preskoči frejmove? pure nexus tako radi i to me mnogo nerviralo, vratio sam stock zbog toga :)

Ne.
To sam i ja primetio na pure nexus odmah :)
Ne svidja mi se pn,dosta je tromiji u odnosu na chromu i cesto je znao da ima frame dropove.
Probaj chromu,stvarno nije losa.

E znači znaš o čemu pričam, odlično :) hvala

Jel si isprobavao neke kernele? Ja sam stavio franco pre neki dan, kažu da bolje radi od stocka, naročito kad se nakupi uptime.

uploadfromtaptalk1461615897541.jpg

311 sati up time, stock rom i kernel

Poslednja izmena:
E znači znaš o čemu pričam, odlično :) hvala

Jel si isprobavao neke kernele? Ja sam stavio franco pre neki dan, kažu da bolje radi od stocka, naročito kad se nakupi uptime.

Nisam nijedan,bar ne na chromi.
Zato sam se i vratio na chromu jer mi je svaki drugi rom radio onako meh,a probao sam od kernela samo elementalx i nisam osetio neko poboljsanje.
Mozda probam nesto od kernela kad se smorim :)
Sad skupljam up time za Bataka pa necu da resetujem :)

:D kačio sam ja već posle 10ak dana stanje sa stock kernelom... Za sada sa franco posle 76h ovako

Prilozi

• uploadfromtaptalk1461617173768.png
    uploadfromtaptalk1461617173768.png
    183.9 KB · Pregleda: 142
Koristis neki layer? Colored nav bar?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Postavi posle 200h da vidimo da li ima boljitka sa Francom. :)

Xperia Z2

A sta vama konkretno smeta? Ne razumem u cemu je problem?

To sto ne drzi nista zivo u ramu posle 10-ak dana.
Inace, kako ste zadovoljni izradom? Ja ga danas cacnuo na kratko i bas me je razocarao po tom pitanju. Nekako prelagan, supalj, Z2 mi deluje kao tenk pored njega. Izgleda da nije moglo bas sve za te pare. :)

Xperia Z2

koliko se sećam, posle nekih 100inak sati kreće da se muči da popuni memoriju do kraja, dosta ranije ubija aplikacije, može i "golim okom" da se vidi bez gledanja cached u settingsu. mada ja to ne doživaljvam kao problem dokle god je "fiks" reboot koji traje 20 sekundi.

@Telep
Nista ne smeta,ne znam kako si zakljucio da imamo problem?
Samo diskutujemo bezveze. . .

Ovo nista ne valja, otisao u minus. :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Kako je ovo moguće toliko da imas kesirano? Meni uvek System zauzme 1.3 ili 1.4 gb i kad sam se vratio na stock ista mi je situacija...

4859fa85554dcefc566f74b3d6336ad2.jpg

4be5182c6a265530e9a2dca4a9fc558c.jpg
A ovo? :D

Xperia Z2

pa ne možeš instalirati pola plej stora na telefon sa 2 gb rama

Iskreno previse se opterecujete glupostima. Rekao sam vec da nexus 5X ne prikazuje kesiranje kao npr. nexus 5, iako su brojke drugacije isto rade.

Evo npr. iste aplikacije su pokrenute (11 aplikacija) na nexus 7 2013 i 5X, i drugacije totalno prikazuje a isto rade.

Prilozi

• Screenshot_20160425-231205.png
    Screenshot_20160425-231205.png
    425.9 KB · Pregleda: 145
  • Screenshot (Apr 25, 2016 23-11-47).png
    Screenshot (Apr 25, 2016 23-11-47).png
    228.5 KB · Pregleda: 150
pa ne možeš instalirati pola plej stora na telefon sa 2 gb rama
Ali nije normalno da bas sve poubija. Evo ja na Nexus 4 npr. pootvaram sve zivo i on drzi dok moze i posle gasi naravno. Ali nikada ne pobije sve i dodje u ovakvu situaciju.
Telep, mozes li da proveris koji vise moze da kesira od njih? I da znas, Nexus 7 na 5.1.1 vise kesira nego na 6.0.1

Xperia Z2

Kako nije normalno? Pa kako da radi? Vidiš da ima samo 300 mb slobodno, šta da kešira tu, calculator i notepad

Pa gde ćeš da staviš ostalo? Pisao sam ti već ne možeš ti u kilobajt da knapiraš memoriju, mora telefon da ima mesta da diše. Evo ti sad od mene 2 ss, razmak 3 sekunde, razlika je što sam posle prvog pokrenuo kameru. I 300 mb keširano manje. Ne znam kako ti to zamišljaš, ako kamera zauzima u memoriji 164 mb da telefon ide kroz ram i pravi kombinatoriku i da ubije tačno 164 mb iz keša da napravi mesto za kameru. Pa kad da mi je startuje tako, prekosutra. Prioritet je što brže startovanje aplikacije na koju si kliknuo.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1461619638244.png
    uploadfromtaptalk1461619638244.png
    189.8 KB · Pregleda: 134
  • uploadfromtaptalk1461619648143.png
    uploadfromtaptalk1461619648143.png
    190.1 KB · Pregleda: 136
Poslednja izmena:
Pa da, ali pogledaj koliko app ti drzi a koliko njemu na onom ss-u. Gde si ti video onakvu katastrofu?

Xperia Z2

Nazad
Vrh Dno