6p i 5x imaju bukvalno istu kameru.6p je otprilike u rangu sa S7 i G5 tako da verovatno je i 5x blizu njih.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Kućište nije premium (materijal, završna obrada) ali daleko od toga da je uređaj smešan. Zato je ekran premium, kamera takođe, o softveru i radu telefona da ne pričam... Za cenu <280€ radi bolje nego uređaji >550€. Realno, to kućište mu je jedini minus.Uzeo sam u saturnu da probam 5x deluje mi kao neka igracka smesan uredjaj
MjljpupipkhkolommMene ta enkripcija smara čisto zbog praktičnosti, jedini od koga bi ti podaci bili zaštićeni sam ja. Npr izađe update za Android i twrp više ne može da dekriptuje storage, pa čekaš update twrpa.
,nmmMene ta enkripcija smara čisto zbog praktičnosti, jedini od koga bi ti podaci bili zaštićeni sam ja. Npr izađe update za Android i twrp više ne može da dekriptuje storage, pa čekaš update twrpa.
Jel zna neko neku aplikaciju za tastaturu da bude slična samsungovoj?
Edit: I kako da upalim led svetlo da svetli kada se telefon puni ili imam neko obaveštenje?
Izvinjavam se, telefon mi je bio u dzepu pa je doslo do ovih cudnih poruka.Branislave, jel se drogiras?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Kod mene ne probija uopšte , ovo je baš vidljivo na klipu, možda loš primerak?zanima me ovo okolo sto se vidi svetlo, kao na klipu.
Mislim da nismo...Pa da, ovo je otprilike max što ips može...
Niste stavljali Samsung u basic mod? Zbog tih boja pitam, trebalo bi da budu isti tad, vrlo tačni i jedan i drugi.
Ili si ti navikao na plavi ips [emoji102]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari