Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mene ta enkripcija smara čisto zbog praktičnosti, jedini od koga bi ti podaci bili zaštićeni sam ja. Npr izađe update za Android i twrp više ne može da dekriptuje storage, pa čekaš update twrpa.

Jel ima neko problema sa pure + ex kernel ( mada i sa stock kernelom ista prica) posle 4-5 dana ukljucenosti System pojede sav ram, telefon se uspori ko neki S2...
1b26ae1de5c855a1d3ad63baa0343200.jpg

Edit + running ss
eee906d572fe7d838c1ece3f6de3d409.jpg
Tugo tuzna sta je ovo? :D
Ne znam otkud ovaj propust kad Nexus 4 i Nexus 7 ne pate od ovoga.

Pa dobro ovo je custom rom. Ja na stocku nisam video preko 900 mb koliko se sećam. Uglavnom šeta 700-850.

Zar nisi ti skoro postavljao neke shotove sa ocajnim kesiranjem posle 10-ak dana? Nejasno mi je kako su ovo uspeli da urade kad prethodni modeli rade sjajno. Nexus 4 na 6.0.1 kesira odlicno bez obzira na uptime.

Batace posle restarta radi lepo :D vraticu se i ja na stock prvom prilikom pa cemo da vidimo inace ovo sam primetio otkad sam skinuo enkripciju :D

Zar nisi ti skoro postavljao neke shotove sa ocajnim kesiranjem posle 10-ak dana? Nejasno mi je kako su ovo uspeli da urade kad prethodni modeli rade sjajno. Nexus 4 na 6.0.1 kesira odlicno bez obzira na uptime.
Pa ovako očajno ne sem jednom kad se nešto zabagovalo [emoji23] posle 5-6 dana obično imam 600-700 slobodno od toga uglavnom keširano 400-500 a 200-300 prazno. Ali u tih 400-500 mb stane više aplikacija nego na drugim telefonima zbog zrama. Npr vidim da u cached gmail zauzima 8 mb a kad se prebacim na njega on je odmah tu, nema učitavanja.

Prva 2-3 dana po restartu obično imam slobodno 700-800 i to tad puni do kraja što je efektivno ~ giga keširanog ako već hoćeš da porediš sa drugim uređajima (bez zrama).

razmišljam da uzmem jedan 5x.
može li na privatnu poruku neka preporuka za prodavca?
vidim ima ih dosta na kp.

Ne mogu nešto da ti pošaljem pp, Vladimir sa kp iz Beograda mnogo nas je uzelo kod njega.

I meni ako moze neko da posalje link tog prodavca.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

32 jke nema nigde...samo jedan od prodavaca je imao kvarca i trazi za njega 370e...ja sam porucio jednu 16ticu i redmi note 3.
Posto sam upao u problem, kao i mnogi, da ne mogu da dodam obnovljenu karticu u PS tako da se opasno razmisljam da batalim android i gubljejnje zivaca i izvadim E61i iz fioke...

Dosao 5x...nista ne radi rako brzo i glatko kao neksus...dobro je sto sam bio na G3 i G4 da vidim razliku, kamera je stvarno unapredjena, od 6% do 100% za sat vremena...Za sada sve na stock-u jer nemam kabal...:)

Još jedno početničko pitanje.Da li je sigurnije uzeti telefon u nekoj prodavnici ili kod nekog preprodavca, preko oglasa? Cijena ista kod jednih i drugih.

Hoce drugarica telefon do 250e, na keca sam joj predlozio ovaj...

Samo, bitno joj je da je dobra kamera... Znam da su ranije nexusi bili slabi po tom pitanju. Kakav je 5x u poredjenju sa telefonima slicne cene?

Najbolju kameru bez dileme u tom rangu, cak i u dosta vecem. Nema greske po tom pitanju.

Xperia Z2

hvala na odgovorima :)

kako bih ga slatko i ja kupio,samo da ima dual sim :(

6p je otprilike u rangu sa S7 i G5 tako da verovatno je i 5x blizu njih.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo Vojkan je dao konkretne primere, ovde se svi mogu uveriti koliko novi Nexusi kidaju apsolutno sve telefone na trzistu ;)

Ja se po ovim primerima uopste nisam uverio u to nexus kidanje. Mada generalno, sva tri telefona odlicno fotkaju u mraku. I pogle prvu sliku...na s7 jos i najmanje zutila, a isprozivali ga zbog toga svi redom!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno