Šta je novo?

LG Nexus 5X

Probao sam da instaliram app Telenor banke sa play store-a, kaže da nije kompatibilna sa telefonom?!

^proverio sam i meni to piše.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

U toj radnji u fruskogorskoj na limanu. Mislim da su 600 dinara.

Ih , milina. U ponedeljak idem da pazarim !!! Za 263 *eura kupicu 5x ,kabel i futrolu i to sve u djiru po NS .
Telep :Klanjanje :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje !

*Sada je fon 250 eura , zvao sam sinoc.
:banana:

Poslednja izmena:
Ja koristim pure nexus i franco, za sada najbolja opcija. I kroma je odličan rom, ali ne znam da li će da ga apdejtuje više.

haha sad ste me stavili u dilemu za kernel, koji je bolji za bateriju od ta dva ? :)
EDIT: I koji purenexus da skinem ovaj CMTE ili običan?

Poslednja izmena:
Probaj i jedan i drugi, pa odluci. Svakom po svojoj upotrebi koristi nesto drugo.

Ja sam se vratio na stock rutovan, svaki custom mi je imao neke mikro lagove koji su me nervirali.
A ni baterija mi nije bila bolja na custom kernelima.

haha sad ste me stavili u dilemu za kernel, koji je bolji za bateriju od ta dva ? :)
EDIT: I koji purenexus da skinem ovaj CMTE ili običan?

Obican layers purenexus, nikako cmte. Kernel ne podešavam, niti ga koristim za bilo šta bitno, samo da smanjim jačinu vibracije jer mi je prejaka. A elemental x uvek izbegavam.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1460202978189.png
    uploadfromtaptalk1460202978189.png
    132.3 KB · Pregleda: 175
  • uploadfromtaptalk1460202989391.png
    uploadfromtaptalk1460202989391.png
    194.3 KB · Pregleda: 174
  • uploadfromtaptalk1460202997840.png
    uploadfromtaptalk1460202997840.png
    239.1 KB · Pregleda: 171
  • uploadfromtaptalk1460203006421.png
    uploadfromtaptalk1460203006421.png
    85.3 KB · Pregleda: 159
Takodje preporuka za Art :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da postoji opcija da se bez kernela smanji vibracija ja bi njega koristio. Ali nisam našao način za tako nešto.

Odlično lik radi, ima još dve svoje teme, njih je telep već kačio (fa i gred), ova mu je nova.

Od bugova videh ovo, i kada stigne gmail na lockcreen notifikaciji je subject maila crn na ovoj sivoj podlozi. Slično i za Chrome notifikacije, ime sajta je crnim fontom napisano. Relativno nebitne stvari.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1460203382081.png
    uploadfromtaptalk1460203382081.png
    206.3 KB · Pregleda: 156
Jednostavno i lepo uklopljene boje...

Now back to Samsung 6.0.1 parallel dimension :D
uploadfromtaptalk1460203679699.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Radi taj layer i na stock romu, upravo sam probao :) Treba busy box i layers manager i to je to.

[emoji23] [emoji23]

Bar da su vam dali teme u mm, onu 2015 generaciju i možeš nekako da maskiraš...

Nisam skontao :) Znam da si pre par dana imao bootloop dok si probavao a nisam ispratio šta se posle desilo.

Da to je bilo sa onom milos temom, nju preskoči, izgleda da nešto zeza na stocku

Uzeo sam ga od Vlade sa kp, 255 e, dobio i na poklon adapter za usb. Sada možda glupo pitanje ali da li treba u kutiji da budu slušalice ili ne?

Ne idu slušalice uz nexus :)

Meni je sad na stock uključena i ne vidim neku razliku u performansama.Isti đavo.

Onda necu ni pokusavati da je iskljucim, jer me mrzi da se cimam oko toga trenutno.

Ja je isključio i nisam siguran da vidim neku razliku... U storage benchu možda 10% bolji skor

Ukljičio sam pulse notification light ali ne svetli mi led da me obavesti npr. o propuštenom pozivu! Neki predlog?

Vrh Dno