Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ja sam uzeo od Mladena, lik je kul. Jedini mi se javio kada je rekao da ce javiti cenu kada stigne posiljka (jer oni svi stave cenu od prethodne, ili neku onako, a cena uvek zavisi kada im tek stignu telefoni), nasao se u centru, dao pare, dobio neotpakovan telefon.

Inace i sestra je uzela 5X, ona je dobila onaj micro usb- usb c konervtor, i preko toga nece da mi radi usb otg, jel to mora neki poseban da bi radilo?

Poslednja izmena:
Meni otg vidi samo fabrički explorer, es na primer uopšte ne vidi da je uboden.
Nemaš nikakvu notifikaciju u status baru?

Ja imam adapter usb a na usb c i rade fleševi preko njega, samo ga file exploreri ne vide iz nekog razloga.

Nije mi nesto bitno, preko tog adaptera puni telefon, jedino ne vidi usb. Nije da cu ga nesto koristiti

Ako može preporuka za prodavca iz Bg na pp ili kako već...

Zna li neko ,ima li igde u Srbiji da se kupi krstena futrola za nexus 5x (Spigen, Ringke ...)? Planiram da ga payarim ali ne bez gaca... Navika je cudo ,svaki fon mi je bio u futroli od prvog dana...

Originale nigde, čak ni kopije nisam video.Ima raznih kineskih futrola na kp, jedino to da uzmeš ako nećeš da čekaš spigen/ringke.

Ako neko bude porucivao neki krsten kabal sa ebejeeea ili odakle god neka mi se javi da i meni poruci neki komad...Placam unapred jel :D

Hvala

Sto bi porucivao, ima da se kupe za hiljadu dinara super kablovi.

ima li smisla preci na ovo posle nexus 4 samo zbog kamere? i ako moze i meni info gde ga uzeti (bg) :)

Sto bi porucivao, ima da se kupe za hiljadu dinara super kablovi.
Нисам испратио причу са кабловима до краја?
Неки каблови не могу да се користе за пуњење, а за комуникацију са рачунаром могу сви?
Где има да се набаве каблови код нас?

Ja sam uzeo od Vladimira sa KP iz Beograda, skroz korektan dogovorili se za 5minuta sve, novi telefoni sa garancijom 12 meseci..

Telep jel mi možeš reći gde mogu da kupim te kablove? I da li su provereni?

Pozzz

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja sam kupio u zelzeznickoj ulici, na kraju ulice. Radnja se zove se kao deo grada na L. A ima i na limanu tamo na uglu drage spasic i fruskogorske. Oba i pune i prebacuju, program pokazuje da su ok, i oba su kao u pertli nisu obicni gumirani.

kad se vec povela prica o prodavcima,zna li neko prodavca iz beograda ali da prodaje nexus 6p modele?na kp vidim samo iz subotice ili novog sada. izvinjavam se zbog upada van teme

I ja preporucujem Vladimira iz Bd-a,dogovorili se za minut a i najpovoljniji je..Daje i poklon..

Ja sam uzeo od Vladimira sa KP iz Beograda, skroz korektan dogovorili se za 5minuta sve, novi telefoni sa garancijom 12 meseci..

I ja preporucujem Vladimira iz Bd-a,dogovorili se za minut a i najpovoljniji je..Daje i poklon..

I ja sam uzeo od Vlade, mobilnom je crkao wifi posle 5 dana. Evo danas sam predao na reklamaciju, videcemo sledece nedelje da li stize novi ili sta ce vec biti.
Inace skroz korektan lik za saradnju - do sada svakako. :)

Takodje preporuke za Vladu iz Bg :)

Koji su ovo paradoksi u zemlji dembeliji. Trudimo se da budemo fini pa ne navodimo linkove zvaničnih legalnih radnji, ali zato se dovijamo sa robom na crno.
Meni se stvarno smuči kada treba da kupim neku egzotičnu tehniku u Srbiji. Kako stvari stoje neće se ovo uskoro promeniti. :-(
Da li je neko kupio kopiju tepih futrole (tepih sa obe strane) od kineza. Utisci?

Eh da, da dodam, pod egzotičnom tehnikom smatram sve što nije Vox, fox i ostalo 'made for Serbia'!

Poslednja izmena:
Ja uzeo Nillkin kabl za komp i onaj program CheckR ne kaze da je los ali misli da je telefon na punjacu dok mi USBCheck sa Play Stora kaze da je kabl OK, inace kabl radi normalno.
12922149_10154121012759322_488377434_o_Mobile.jpg
EDIT: posle par proba i ChekR kaze da kabl ok

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno