Ukljuci prvo VPN na US preko TunnelBeara pa se uloguj. To samo za prvo logovanje posle picis bez VPN.Da li neko koristi modovani Spotify? Nikako ne mogu da se ulogujem...
Ma znam sve to, ali opasno me zeza... Koristim app već godinu dana i sada me baš namuči... Morao sam da pravim 3 nova naloga, jer čim se izlogujem ne mogu ponovo da se ulogujem...Ukljuci prvo VPN na US preko TunnelBeara pa se uloguj. To samo za prvo logovanje posle picis bez VPN.
Eto, važno da su pojedini ispljuvali 5X za svaki slučaj na jedno 100 stranaNije kao 6p da ce da se rascveta kao tanka folija aluminijuma pri prvom pritisku, ali telefonu nista ne fali sto se tice izrade. Isti je kao nexus 5. Ledja su prijatna na dodir (bela i crna), ram je cvrst. Nista ne skripi, utegnut je.
Realno, pravi tepih kupis za te pare. Imaju i na preklop koliko vidim, oni su 13, 14$.Ja sličan case (tepih) tražim da kupim ali da ima preklop i preko ekrana. Original Googlov je preko 30€, čini mi se, što mi ne pada na pamet.
Kada je već umotan da je umotan u tepih kako valja ;-)
Telefon ionako nosim par meseci bez ičega, pa par meseci u 'tepihu' sa obe strane.
P.S. A zašto je Loznica popio disciplinsku?
Nemoj da prelazis:Drugari razmišljam se da pređem sa Nexusa 6 (motorolinog) na 5X. Da li je neko prešao? Šta mislite o tome? Na veličinu sam se navikao, mada opet, nije mi praktična koliko bih želeo da bude... Od ostalih stvari jedina za kojom ću možda žaliti jesu stereo zvučnici. Ostalo mi deluje kao da je na nivou ako ne i bolje od N6...
Nexus 5X ima miljama lepsi ekran od onog ocajnog sgs1like amoleda na sestici (mora biti najgori amoled ikada), nexus 5x je brzi i vise smooth. Za velicinu ekrana, ram i zvucnike se slazem. Kamera nije ni poredjenje sestice i 5x. Drug ima sesticu pa sam ih poredio.Nemoj da prelazis:
sa 3GB na 2GB,
sa 2.7GHz na 1.8GHz,
sa 1440p na 1080p,
sa 6" na 5",
sa 3200mAh na 2700mAh,
sa 13MP OIS na 12MP bez OIS
sa Stereo na Mono
5x je upgrade, 6p je jos bolji. Ako ti ne odgovara uvek mozes da sacekas sledeci NexusDrugari razmišljam se da pređem sa Nexusa 6 (motorolinog) na 5X. Da li je neko prešao? Šta mislite o tome? Na veličinu sam se navikao, mada opet, nije mi praktična koliko bih želeo da bude... Od ostalih stvari jedina za kojom ću možda žaliti jesu stereo zvučnici. Ostalo mi deluje kao da je na nivou ako ne i bolje od N6...
Gde najbolje kupiti ovaj telefon? Bio bih veoma zahvalan ako bi mi onaj ko je pazario i zadovoljan je kupovinom frljuknuo poruku u inboxblagodarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari