Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ima, pretrazi na ebay-u official 5x case

hahaha kondom, to je to, jos se ja cudim sto na unutrasnjem delu pise Designed by Dur5x

Ja sličan case (tepih) tražim da kupim ali da ima preklop i preko ekrana. Original Googlov je preko 30€, čini mi se, što mi ne pada na pamet.
Kada je već umotan da je umotan u tepih kako valja ;-)
Telefon ionako nosim par meseci bez ičega, pa par meseci u 'tepihu' sa obe strane.

P.S. A zašto je Loznica popio disciplinsku?

Poslednja izmena:
Ukljuci prvo VPN na US preko TunnelBeara pa se uloguj. To samo za prvo logovanje posle picis bez VPN.
Ma znam sve to, ali opasno me zeza... Koristim app već godinu dana i sada me baš namuči... Morao sam da pravim 3 nova naloga, jer čim se izlogujem ne mogu ponovo da se ulogujem...

Nije kao 6p da ce da se rascveta kao tanka folija aluminijuma pri prvom pritisku, ali telefonu nista ne fali sto se tice izrade. Isti je kao nexus 5. Ledja su prijatna na dodir (bela i crna), ram je cvrst. Nista ne skripi, utegnut je.
Eto, važno da su pojedini ispljuvali 5X za svaki slučaj na jedno 100 strana :)
Za 250€ nema bolje !

Ja sličan case (tepih) tražim da kupim ali da ima preklop i preko ekrana. Original Googlov je preko 30€, čini mi se, što mi ne pada na pamet.
Kada je već umotan da je umotan u tepih kako valja ;-)
Telefon ionako nosim par meseci bez ičega, pa par meseci u 'tepihu' sa obe strane.

P.S. A zašto je Loznica popio disciplinsku?
Realno, pravi tepih kupis za te pare. Imaju i na preklop koliko vidim, oni su 13, 14$.

Jesam ja na 6p, ima malo laga tu i tamo i po neku aplikaciju zatvori ali šljaka ok... Nije sređen definitivno, što je i logično.Dobra je ova fora za dvoklik na recent apps. Multitasking isto odličan sa split screen...

Moze jedno objasnjenje, flesovao sam ovaj aprilski factory image, i onda sam probao tesla rom, iskocilo mi je da nemam poslednji vendor image. Zar to ne dolazi zapakovano u factory image? Ili je greska do roma, jer kada sam na prethodni stock rom flesovao kromu nije mi to iskocilo.

Dolazi uz image, a još neko je ovde javio da je imao problema na nekom custom romu sa tom vendor particijom, vidi da u temi od tog roma nisu okačili vendor koji treba da se koristi. A ako je rom stariji od imagea onda moguće da ne prepoznaje vendor koji sad imaš pa misli da je mator.

Piše da je apdejtovan rom, neka vratio sam bekap, sačekaću da izađe apdejt za kromu.

Drugari razmišljam se da pređem sa Nexusa 6 (motorolinog) na 5X. Da li je neko prešao? Šta mislite o tome? Na veličinu sam se navikao, mada opet, nije mi praktična koliko bih želeo da bude... Od ostalih stvari jedina za kojom ću možda žaliti jesu stereo zvučnici. Ostalo mi deluje kao da je na nivou ako ne i bolje od N6...

Sacekaj da jos malo padnu cene pa predji na 6P :)

Drugari razmišljam se da pređem sa Nexusa 6 (motorolinog) na 5X. Da li je neko prešao? Šta mislite o tome? Na veličinu sam se navikao, mada opet, nije mi praktična koliko bih želeo da bude... Od ostalih stvari jedina za kojom ću možda žaliti jesu stereo zvučnici. Ostalo mi deluje kao da je na nivou ako ne i bolje od N6...
Nemoj da prelazis:
sa 3GB na 2GB,
sa 2.7GHz na 1.8GHz,
sa 1440p na 1080p,
sa 6" na 5",
sa 3200mAh na 2700mAh,
sa 13MP OIS na 12MP bez OIS
sa Stereo na Mono

Poslednja izmena:
Čekajući hsva [emoji23] [emoji23]

Nemoj da prelazis:
sa 3GB na 2GB,
sa 2.7GHz na 1.8GHz,
sa 1440p na 1080p,
sa 6" na 5",
sa 3200mAh na 2700mAh,
sa 13MP OIS na 12MP bez OIS
sa Stereo na Mono
Nexus 5X ima miljama lepsi ekran od onog ocajnog sgs1like amoleda na sestici (mora biti najgori amoled ikada), nexus 5x je brzi i vise smooth. Za velicinu ekrana, ram i zvucnike se slazem. Kamera nije ni poredjenje sestice i 5x. Drug ima sesticu pa sam ih poredio.

Poslednja izmena:
Amoled je minus, slazem se, ali mislim, kada se sveukupno sagleda, da se prelezak ne isplati.
I kamera je ipak bolja na 5X iako nema OIS...

Poslednja izmena:
Ne vidim nikakvu prednost 1440p 6" ekrana u odnosu na 1080p 5,2", 1080p je sasvim solidna rezolucija, po meni cak i u prednosti jer manje opterecuje procesor. Jos je n6 uzasno los amoled, tako da mi je ekran na strani 5x

5x je upgrade, 6p je jos bolji. Ako ti ne odgovara uvek mozes da sacekas sledeci Nexus :)

Honor 5x je odlican budget al nexus 5x mi bas i nije midrange. Gledajuci po ceni.

Gde najbolje kupiti ovaj telefon? Bio bih veoma zahvalan ako bi mi onaj ko je pazario i zadovoljan je kupovinom frljuknuo poruku u inbox :) blagodarim

Gde najbolje kupiti ovaj telefon? Bio bih veoma zahvalan ako bi mi onaj ko je pazario i zadovoljan je kupovinom frljuknuo poruku u inbox :) blagodarim

Молио бих исто... СУ, НС, БГ, Апатин?

Odakle ste prvo? :) jer ja mogu beograd da preporučim

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Lik iz apatina je odlican. Uzeto je preko njega 4 telefona. Ja 2 i 2 druga po 1.

Tek sam sada shvatio koliki su pilicari ti sa kp sto prodaju telefone. Ima par normalnih, ovi ostali to sve deknuto daskom u vugla.

Lazu za cene, lazu za dostupnost, nece da se jave, nece da odgovore, dogovoreno prekrse. Jedino je iz NS-a lik ispao korektan i javio se.
Taj iz apatina, sve bilo super dok nije trebalo da ga dobije i da mi kaze cenu, odjenom vise nece da se javi na telefon. More pali ima drugih.

Poslednja izmena:
Ja govorim za moje iskustvo, sve telefone mi je na noge doneo 30km....

Из Сремске Митровице сам, отишао бих лично по тел, до НС или БГ... Тај лик из Апатина има убедљиво највише позитивних на КП. Суботица ми далеко... Не знам, зваћу све па ћу видети.

Nazad
Vrh Dno