Šta je novo?

LG Nexus 5X

6P je bolji taman koliko i skuplji. Ne mozes za 500 maraka sve uzeti. Dodaj jos toliko i imat ces smartphone kojem nista ne fali. [emoji16]

Ja ni ne bih isao sa 5ice na 5X (pa ni sa 4orke jbo mater), protegao bih se za 6P, makar da znam zasto. Zivot je kratak, nema vremena za cekanja.[emoji23]

Poslednja izmena:
... Posle ih zaustavi i ostanu recimo 2 a tebi memorija prazna i onda kukaš :D

Kuknjave ne bi ni bilo da se ne gleda stalno ta cached statistika i running servisi.
Ako kesira tako da se free memorija krece u opsegu 1-200MB, onda je to super. Znas da moze nekad da padne na 1MB(ili da ode u minus :D ), ali radi. Ovo sto trazi Batak, je potpuno u praksi nemoguce.

Nexus 5/M8(GPE/Sense)/Nexus 5X ne drze stalno do kraja memoriju, vec varira.

Jednostavno, ako moze da vrti 10-20 app (2-3GB RAM-a) super je... Ne treba se zamlacivati toliko i ulaziti u developers options kako bi proverili koliko kesira.

Ja imam bas tu u crnoj boji. Po meni sasvim ok ali to je vec stvar ukusa. Imaj na umu da je u pitanju tvrda plastika, pa ako volis takve kejsove... Sve u svemu, lepo se stopila sa telefonom, prijatna je na dodir, ne cini telefon mnogo glomaznijim i ublaži onu grbu od kamere.

n5x_tf_title_blk_414cfd74-0f0f-4c00-bec2-9cff888a0e84_grande.jpg

http://www.spigen.com/products/nexus-5x-case-thin-fit?variant=6502712001 ili dbrand :)

Ringke SLIM je bolja (pokriva i gornje/donje ivice telefona) i jeftinija od Spigen-a, inace su identicne.

Prilozi

• ringke-slim-nexus-5x.jpg
    ringke-slim-nexus-5x.jpg
    117.7 KB · Pregleda: 235
Poslednja izmena:
Ima li na Aliju "proverenih" kablova, adaptera ? [emoji20]

Ili je pitanje glupo ? :)

Samo me to sprečava da uzmem ovaj telefon, radim po dvanaest sati pa ako odem na posao a zaboravim da ponesem taj jedan jedini punjač koji dan dobio uz njega, mogu samo da se slikam sa telefonom. Bukvalno. :)

Gde u Beogradu ima provereni kabl, neka bude malo skuplji ali odmah da uzmem i telefon i kabal ? Google mi ne izbacuje ništa konkretno.

Poslednja izmena:
Zar vi niste dobili adaptere u pakovanju? Samo nakacite na obican micro usb i imate kabel, ne razumem zasto je tolika prasina oko kablova? :D

Nismo dobili, uz 5x nije išlo na svim tržištima.

Nisam to znao. E pa ja sam odlicno onda prosao. A jel ste dobili ono za Google play 3 meseca?

Ni to :) Moj je iz Mađarske.

Da, u zavisnosti da li je za azijsko ili EU tržište....

Smrc, madjari sirotinja, ništa ne dobiju :D

Uz 6p sam dobio punjač usb-c i dva kabla, dugački c na c i kratki a na c.

^ti se ne računaš, ti si u Emiratima kupio, verovatno je i uputstvo od 24 karatnog zlata, a umesto 90 dana Google Play-a, si dobio 90 dana besplatne nafte :D

Moj 5x je EU model, pise iz Poljske i dobio sam taj adaptercic. Skriven je dobro u pakovanju, jedva ga videh.

Poslednja izmena:
Aj probaj to za lejere, ako može, možda vratim stock :) Mada i ovaj pure nexus radi kao zmaj, nemam primedbi :)
Juče se nakanih da ga restartujem posle 300h uptime i da probam layere. I koknem ga [emoji23]

Nisam se nešto udubljivao, skinuo sam layers manager, skinuo sam milosui, u manageru okrenuo switch da mi selektuje sve što može da promeni i reboot. Nakon reboota crn ekran i systemui has stopped, ne može da se startuje OS. Probao wipe dalvik i cache i isto.

Jel sam negde pogrešio? Ili možda ova tema nije kompatibilna sa ovim buildom androida, jel moguće tako nešto?

Sve si dobro radio. Nego ti layeri znaju da ubaguju system, osetio sam i ja prosledice igranja sa layerima. Posle sam reinstalirao sve izpocetka i nema vise layera...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1459682612917.png
    uploadfromtaptalk1459682612917.png
    173.5 KB · Pregleda: 164
Poslednja izmena:
Meni radi skripta, za zram0.

Pogledaj u /sys/block/
uploadfromtaptalk1459683486456.jpg

Sve si dobro radio. Nego ti layeri znaju da ubaguju system, osetio sam i ja prosledice igranja sa layerima. Posle sam reinstalirao sve izpocetka i nema vise layera...
Ako nece da se butuje, upalis twrp, i obrises fajlove iz system/ vendor/ overlay.

Poslednja izmena:
Vojkane mogu li ja sta odraditi u vezi cacheiranja, lmka, zrama i istalo na svom telu da bolje cacheira. Nisam restartovao tel godinama, a ram vazda slobodan po skoro 1GB.

Cacheiranja? Zaista? Verovao ili mi imamo reč za to, keš i keširanje.

Tako sam naucen za vrijeme studiranja (posto je tehnika u pitanju), da strane rijeci ne krstim na nasem (pogotovo ne cirilica), vec onako izvorno. Lakse je se snalaziti, kad vidis rijec onako kako pise, a ne kako se cita.

Nazad
Vrh Dno