Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sa xda, touchwizz [emoji122]

gugl vs samsung

Prilozi

• uploadfromtaptalk1457698633747.jpg
    uploadfromtaptalk1457698633747.jpg
    110.9 KB · Pregleda: 210
Ne koristim fb, ali probao sam ga i lepo izgleda i lepo radi. Nije uopste los taj messenger.

Facebook aplikacija je krš, a messenger ok radi + sada i lepo izgleda ...
Skype jede bateriju (čak i telefon javlja da previše troši ) i ima problema sa sinhronizacijom poruka, online/away statusom.

Obzirom da Skype ne koristim, tih problema nemam :)

Mozda i jedan od razloga sto mi 5x nikad nije stucnuo to sto nemam fb i messenger.. Meni je uvek 500-700 rama slobodno

Ja sam i skype windows aplikaciju obrisao, sada samo koristim https://web.skype.com ako zatreba ...
Šta napravi microsoft od nekada najboljeg programa ccc

Još ugasili msn messenger genijalci :D

Poslednja izmena:
Opet se kopkam da li preći sa s6 na 5x 32gb? Gubim ekran ( na s6 verovatno najbolji iz 2015te) i izradu... i gb rama ali s obzirom da je ovo tw ko da ga nemam :D

kako resavate adove u aplikacijama, greota bred bogom uzeti nexus a rutovati i time gubiti najnovije updatove...a rucno je truba...bar je tako bilo na n5...?

Ne gubis nista,cim izadje apdejt neko napravi zip i flesujes ga za par minuta.
Ja bez adaway ne mogu da koristim telefon.

Covek je pitao kako da se uklone reklame,a ne dali neko rutuje ili ne.

Ovo nije tema za adaway, šta sve ljudi pitaju ovde, bože me sačuvaj. Pitanja da li će pasti cena telefona, itd, onda sačekajte da Nexus 6P i 5x padnu na 100€ za jedno 5 godina pa ih onda kupite.

Doze ne radi kada si u pokretu, jedino ako telefon miruje. Radice i kada se telefon pomera od Androida N.
A i ne vidim kako bi doze uštekao ram što je i bilo tvoje pitanje :)
Ako imaš dosta glupih aplikacija koje čuče kao servis tipa aliexpress zašto da ih ne kokneš greenifyem.

Ja dok sam imao milion aplikacija koristio sam greenify, otakd sam se sve na samo ono sto koristim ne vidim preveliku potrebu za istim. Ali ne moze da skodi

Pozdrav ljudi,
drugar je clan ovog foruma i preporucio mi je da postavim pitanje ovde.
Kupio sam LG Nexus 5x pre nedelju dana, sve je sjajno i bajno sem dva problema koji su se javili od ponedeljka recimo.
1. Problem imam sa povezivanjem kompjutera i telefona. Nasao sam odgovarajuci kabl i povezao, stafio "File Transfer" ali opet nista, isao sam u "Device Manager" i tamo sam trazio drajvere i pokusao i online update i ono rucno i opet nista, da li je neko imao ovih problema i kako ih je resio?
2. Problem broj dva je taj sto mi je aplikacija "Photos" zabola skroz na skroz i ne vide se slike koje slikam nove, a i neke stare mi je obrisao iz same aplikacije :S ovo sam resio instaliravsi "Piktures" ali me opet nervira sto ne radi na novom telefonu..ovde sam probao force stop i da obrisem kes i nije mi uspelo nista..
Ne znam mnogo oko telefona, ne menjam ih cesto (ovo je drugi pametni telefon do sada..Samsung S2 i ovaj) ako neko ima resenje za ove probleme javljajte, google i youtube mi nisu bili od neke pomoci za sada. Videcu ovih dana jos nesto da iskopam, da probam da resim ovo..
Hvala!

Nece ni sa time..probao sam na dva kompa i nece ni na jednom..jedan ima windows 10, drugi 7..sutra cu obrisati sedmicu pa da probam odatle..ne znam vise, ovo je agonija..

Probaj da uključiš usb debugging, nešto mi se čini da ni meni nije video telefon dok to nisam uključio

@mrtavladan jel uopšte ne vidi telefon? Ili se pojavi u exploreru a ništa od fajlova ne očita. Ako je drugi slučaj znaj da ti telefon mora biti otkjučan kad ga povežeš na komp da bi se videli fajlovi.

Pozdrav ljudi,
drugar je clan ovog foruma i preporucio mi je da postavim pitanje ovde.
Kupio sam LG Nexus 5x pre nedelju dana, sve je sjajno i bajno sem dva problema koji su se javili od ponedeljka recimo.
1. Problem imam sa povezivanjem kompjutera i telefona. Nasao sam odgovarajuci kabl i povezao, stafio "File Transfer" ali opet nista, isao sam u "Device Manager" i tamo sam trazio drajvere i pokusao i online update i ono rucno i opet nista, da li je neko imao ovih problema i kako ih je resio?
2. Problem broj dva je taj sto mi je aplikacija "Photos" zabola skroz na skroz i ne vide se slike koje slikam nove, a i neke stare mi je obrisao iz same aplikacije :S ovo sam resio instaliravsi "Piktures" ali me opet nervira sto ne radi na novom telefonu..ovde sam probao force stop i da obrisem kes i nije mi uspelo nista..
Ne znam mnogo oko telefona, ne menjam ih cesto (ovo je drugi pametni telefon do sada..Samsung S2 i ovaj) ako neko ima resenje za ove probleme javljajte, google i youtube mi nisu bili od neke pomoci za sada. Videcu ovih dana jos nesto da iskopam, da probam da resim ovo..
Hvala!
Sto se tice povezivanja, googlaj kako da pobrises sve usb drivere za android. Znaci za sve koje si povezivao (ima skriveno negde, da te ne lazem gde), nije dovoljno samo unistall i brisanje u device manager-u. Nego mora nesto zavucenije (googlaj, snacices se).
Sto se tice fotografija:
Proveri datume novih slika ili tih starih (mozda ih stavlja negde na kraj). Ako to nije slucaj, instaliraj apktoide nacice ti poslednju verziju koje nema na store-u. I poslednje resenje instaliraj quick pic.

@Vojkan, probao sam, ne radi.
@accko otkljucan je, kada to radim stavim da se ekran gasi posle 5 min..
@Zulu 92 Probacu sve sto si naveo, a sto se slika tice, nema ih nigde, bukvalno kao da se zamrznula aplikacija, nista ne radi..sa Pikturesom sam resio problem gledanja slika ali kada slikam ne mogu da odem na onu brzu opciju u kameri da vidim sliku, jako je retardirano i iritantno sve to..
@nemanja066 jel to da pobrisem sve android drivere ili?

Jesi li siguran da je dobar kabl? Da li ti adb i fastboot vide telefon?

Kabl puni telefon kada nakacim na komp..ovaj drugi deo ces morati da prevedes, pojma nemam sta si pitao :(

Kakve cene, 450$ 32gb, 500$ 64gb + gift card 50$... [emoji17]
http://www.androidpolice.com/2016/0...gift-card-with-no-sales-tax-outside-new-york/

Baš me zanima da li na ovu cenu ide pdv i carina ako stiže DHL-om...
05de76d687428d39f3880856499b2362.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno