Kakav crni greenify kada imaš ugrađen doze ...
Ja od maršmeloua ne rutujem, nema potrebe.kako resavate adove u aplikacijama, greota bred bogom uzeti nexus a rutovati i time gubiti najnovije updatove...a rucno je truba...bar je tako bilo na n5...?
A i ne vidim kako bi doze uštekao ram što je i bilo tvoje pitanjeDoze ne radi kada si u pokretu, jedino ako telefon miruje. Radice i kada se telefon pomera od Androida N.
kako resavate adove u aplikacijama, greota bred bogom uzeti nexus a rutovati i time gubiti najnovije updatove...a rucno je truba...bar je tako bilo na n5...?
Sto se tice povezivanja, googlaj kako da pobrises sve usb drivere za android. Znaci za sve koje si povezivao (ima skriveno negde, da te ne lazem gde), nije dovoljno samo unistall i brisanje u device manager-u. Nego mora nesto zavucenije (googlaj, snacices se).Pozdrav ljudi,
drugar je clan ovog foruma i preporucio mi je da postavim pitanje ovde.
Kupio sam LG Nexus 5x pre nedelju dana, sve je sjajno i bajno sem dva problema koji su se javili od ponedeljka recimo.
1. Problem imam sa povezivanjem kompjutera i telefona. Nasao sam odgovarajuci kabl i povezao, stafio "File Transfer" ali opet nista, isao sam u "Device Manager" i tamo sam trazio drajvere i pokusao i online update i ono rucno i opet nista, da li je neko imao ovih problema i kako ih je resio?
2. Problem broj dva je taj sto mi je aplikacija "Photos" zabola skroz na skroz i ne vide se slike koje slikam nove, a i neke stare mi je obrisao iz same aplikacije :S ovo sam resio instaliravsi "Piktures" ali me opet nervira sto ne radi na novom telefonu..ovde sam probao force stop i da obrisem kes i nije mi uspelo nista..
Ne znam mnogo oko telefona, ne menjam ih cesto (ovo je drugi pametni telefon do sada..Samsung S2 i ovaj) ako neko ima resenje za ove probleme javljajte, google i youtube mi nisu bili od neke pomoci za sada. Videcu ovih dana jos nesto da iskopam, da probam da resim ovo..
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari