Šta je novo?

LG Nexus 5X

10.67 GB ti je dostupno na 16 gb modelu
za ostalo prelistaj temu, pisano je i kačeno pa da se ne ponavljamo

Pozdrav! Imam par pitanja.
Imam nexus 4 16gb i prezadovoljan sam radom telefona, kamera nije najbolja, kao ni trajanje baterije i to su jedini nedostaci. Koristio sam i Nexus 5 i i takodje je dosta dobar telefon.
Hteo sam da uzmem Nexus 5X, ali sam cuo da nije brz i pouzdan kao 4 i 5. Da li je to istina i kako su se pokazali kamera i trajanje baterije? Koliko memorije zauzima sam sistem, da li je dovoljno 16gb? Takodje, da li je moguce naci ga polovnog?
Hvala unapred!
Toplo preporučujem 5x, brz i pouzdan telefon sa fenomenalnom kamerom. Meni je 16 gb dovoljno jer koristim cloud za fotografije, streamujem muziku i slabo igram igrice od preko giga :) ne znam za polovan ali za do 300 evra imaš nov po oglasima i pojedinim maloprodajama. Pozz

Ljudi, imam jedan problem. Znaci, kada god me neko zove, u toku razgovora, čuje sebe duplo, znaci ima neki eho. Ja najnormalnije cujem, i razgovaram, ali, znaci, onaj ko me zove, ima taj problem. Sta bi to moglo biti?

Pogledaj još jednom, ali ovaj put do kraja ;)

Moja greska, prosto nisam mogao da vjerujem sto vidim svojom ocima, pa sam se zaletio

Poslednja izmena:
Ljudi, imam jedan problem. Znaci, kada god me neko zove, u toku razgovora, čuje sebe duplo, znaci ima neki eho. Ja najnormalnije cujem, i razgovaram, ali, znaci, onaj ko me zove, ima taj problem. Sta bi to moglo biti?

Da nije BIA, VBA ili neka druga humanitarna organizacija? :D

Nije, nisu to simptomi kada oni slušaju.

Moze li neka preporuka od koga uzeti nexus 5x a da garancija nije samo parce papira?

Pa onda u radnji ili od nekoga ko je kupio u radnji.
garancija je garancija, s njom ides u isti ovlasceni servis, bilo da si uzeo u vipu, telenoru, radnji ili na marsu.

Poslednja izmena:
Od Huawei Nexusa preko Telekoma a i preko drugih operatera nema ništa...

TYo4ZMS.jpg

Može li neko da da neko logično objašnjenje zbog čega ga ne bi ubacivali u ponudu?

Š***i... smh

Zato sto nije iphone ili samsung. U mnogim prodavnicama za mob tel nisu culi za nexus kad sam trazio foliju, pa kako onda obicni ljudi da znaju.

Stvarno bzv, cena bi bila mnogo bolja i još uz krštenu garanciju... Koja je to glupa filozofija, imali su baš dosta huawei modela do sada...

Filozofija je kao sto rece Mashoni. Ko ce bre da da ~600€ za neki huawei, a moze iphone i slicno. Ne ulazim da bismo ti ili ja ili ovde ljudi koji znaju sta je nexus. Za nestrucnu javnost, on je huawei i tacka.

Zbog čega misliš da bi koštao 600e, pa ni mate 8 u mts-u ne košta toliko...

Nije samo za nestrucnu javnost, mnogi prave razlike izmedju tih proizvodjaca (u glavi). Citam na XDA dosta ih se sprda sa Vavejom, mnogo vise cijene Samsung, Motorolu kao brendove. *** ljudi se loze na ime i to je fakat, makar i Nexus. A ime klepa po usima, dodatnu cijenu.
Uzecu sta god, samo da ispunjava moje zelje i ocekivanja, tj. za neke odredjene novce da nudi najvise kad se sve uzme u obzir. Jos u ovom polju smartphonea, svi ugradjuju identicne dijelove, ima par proizvodjaca od kojih svi nabavljaju optemu. Razlika moze biti samo u kvalietu kucista.

Xda odavno nije ono sto je bio...90% google translate bolida koji pitaju sta da rade kad izvade telefon iz kutije i indijaca.

Imam 2-3 subscribed teme na XDA i pratim uglavnom prvu stranu, nekad me baci na zadnju pa nezeljeno bacim pogled, i to je sve sto se prati. Smaraju u pm, mrsko im 3 recenice procitati, milion istih tema, pitanja, razvodnilo se opasno. Nije ni ovde sjajno, sreca pa nema mnogo korisnika u ovom podforumu. Generalno lijeni i hoce sve na gotovo. U zivotu me nervira, hoces da rijesis neki problem, sve ocekujes od drugih, a ti dignes ruke. Postavi problem, pitanje... ali i nastoj da radis na njemu, trudi se...itd. Zelenim *** na nasu intertnost, bezvoljnost u svemu pogotovo kad daradjujes sa takvima, zato nikad nece biti ni bolje. :)

Poslednja izmena:
Today, there are friends broke the news, HTC has signed a three-year contract with the parent company, Google's Alphabet, content is the next three years Nexus phone OEM business all to HTC. 

Idi begaj.. Ovo bi bilo super :)

Nemoj da begas nego spremaj 1000e za sledeci htc nexus

Ako bude valjao nece biti mnogo skuplji od 6p.. Plus ako ova pot saradnja znaci vecu zastupljenost nexusa kod operatera cena nece biti prevelik problem

Ko još radi nepremium nexuse osim LGa [emoji16]

Ako sa 6p prodju dobro sto se prodaje tice onda ok, a ako ne onda treba da se zamisle oko ukidanja pristupacnije verzije.

Nazad
Vrh Dno