Toplo preporučujem 5x, brz i pouzdan telefon sa fenomenalnom kamerom. Meni je 16 gb dovoljno jer koristim cloud za fotografije, streamujem muziku i slabo igram igrice od preko gigaPozdrav! Imam par pitanja.
Imam nexus 4 16gb i prezadovoljan sam radom telefona, kamera nije najbolja, kao ni trajanje baterije i to su jedini nedostaci. Koristio sam i Nexus 5 i i takodje je dosta dobar telefon.
Hteo sam da uzmem Nexus 5X, ali sam cuo da nije brz i pouzdan kao 4 i 5. Da li je to istina i kako su se pokazali kamera i trajanje baterije? Koliko memorije zauzima sam sistem, da li je dovoljno 16gb? Takodje, da li je moguce naci ga polovnog?
Hvala unapred!
Meščin da se @BIA žalio nešto slično u vezi toga.[emoji185]Ljudi, imam jedan problem. Znaci, kada god me neko zove, u toku razgovora, čuje sebe duplo, znaci ima neki eho. Ja najnormalnije cujem, i razgovaram, ali, znaci, onaj ko me zove, ima taj problem. Sta bi to moglo biti?
Ljudi, imam jedan problem. Znaci, kada god me neko zove, u toku razgovora, čuje sebe duplo, znaci ima neki eho. Ja najnormalnije cujem, i razgovaram, ali, znaci, onaj ko me zove, ima taj problem. Sta bi to moglo biti?
Kazem odokativno, nemam pojma cene kod operatera.Zbog čega misliš da bi koštao 600e, pa ni mate 8 u mts-u ne košta toliko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari