Šta je novo?

LG Nexus 5X

Svaka cast ako je tako, onda smo napredovali u pogledu odnosa prema potrosacima.

Petar pan, zbog čega prelaziš na 5X? Smeta ti veličina 6P ili je nešto drugo u pitanju?

Evo ja sam u ovlašćenoj radnji gde sam dobio fiskalni račun i 2 godine garancije zamenio telefon posle par sati od kupovine jer je jedan volume taster bio malo klimav. Dobio sam drugi neotpakovan telefon. :)

Velicina je u pitanju,zahteva dve ruke prilikom koriscenja.Znao sam u startu da ce mi to biti problem ali morao sam da probam :(

@Vojkane thx.

@nemanja066 Dzabe kad mi dimenzije konja ne odgovaraju,a magarac ce da mi zavrsi posao takodje :)

Mozda je vec neko kacio ovaj test http://www.androidcentral.com/photos-showdown-iphone-6s-plus-vs-nexus-5x-vs-galaxy-s6-vs-lg-g4

Poslednja izmena:
Slazem se za dimenzije. Imam 6icu skoro iste dimenzije, pada mi cigla na glavu uvece kad lezim, bas opali, kad drzim jednom rukom pa ispadne. Patnja.

Smara u pm, nekad i dobro dodje, imam repa za 5X kojem su dimenzije odlicne, ali smarao bih se oko prodaje ovog.

A opet, neke stvari bi mi falile. Nikad ugoditi.[emoji23]

Pitam za 6 Nemanju, ne za 6p :D Mada za 6p ti je dobra cena, odlicna.

Pretpostavljam da je vec prodat 6P :)

Nije,jedini problem je kad uzmes neku aplikaciju da i ocita specifikacije telefon ne izbacuje tacan naziv procesora i rezoluciju displeja. Cena nije fixsana.
Salim se ja malo,prodat je telefon i naravno ne po toj ceni :)

Poslednja izmena:
Posto bi prodao 6icu? :D Ima li burn in-a? :D
Obicno ne prodajem telefone, tesko ide, narod nema kinte, svako hoce dobro ispod cijene, radije volim dati nekom svom ocuvam tel, nego nekom jalijasu sa oglasa. Pogotovo ne nekakve zamjene, staro za novo. Nema burn ina.

Tebra za malo si ga dao u pm, 385e. Pa ako nije fixna cijena, a pocetna je, jos gore.

Nije prodat jer ljudi generalno nisu ni culi za taj tel, a i finansijska situacija je losa. Ko kupuje konta radije ce neki LG G serija, Samsung S serija.

Poslednja izmena:
Malo da se i salimo :) Obrati paznju na boju po ivicama i oko stakla na zadnjoj kameri da li ce da se skida,pored velicine jedino mi je to zasmetalo.

EIS može da se uključi i na 5x

postoji modovana google camera app koja podržava i smartburst i 240 fps slomo, ovo prvo kažu da radi, ovo drugo i ne baš sjajno :d nju nisam probao, ako te zanima mogu (mada smart burst ne znam ni šta je)
Evo sad sam probao, radi sve ovo. I burst i smart burst i 240 fps slomo

Je l' probao neko da ubode sluske i pusti radio kosavu na 5x/6p? Sta se desava? [emoji23]

Ja kontam kupovati telefone, mozda laptopove u Srbiji. Trenutni sam uzeo u Gigatronu. Skoknem do Uzica (nije daleko), salju dostavu iz svakog mjesta. Moji troskovi nikakvi, a cijena dosta niza. Jedino nadjem kod koga dostaviti! Mada od skoro i kod nas ima WinWin, cijene su tu negdje, *** ista firma samo konbertovano u KM, roba im dolazi iz Srbije, smatram da je to jedna od najboljih firmi tamo za racunare, po pitanju izbora, cijena i tako to, ili se varam.[emoji41]

32gb, to nije ni 600BAM, smesno, ovde ni 16gb ne mozes naci za tu cijenu.

Poslednja izmena:
Znaci vasi deru sa cenama jos gore od nasih? Bolje skokni do Madjarske, mnogo je jeftinije sve.

Najbolje su 2 firme od tog istog vlasnika. E..i pcPraktican i jos jedna koja se nalazi kod Univerzitetske biblioteke u BG (Mo****r).

Nazad
Vrh Dno