Koja je to app?EIS može da se uključi i na 5x
postoji modovana google camera app koja podržava i smartburst i 240 fps slomo, ovo prvo kažu da radi, ovo drugo i ne baš sjajno :d nju nisam probao, ako te zanima mogu (mada smart burst ne znam ni šta je)
Petar pan, zbog čega prelaziš na 5X? Smeta ti veličina 6P ili je nešto drugo u pitanju?
Evo ja sam u ovlašćenoj radnji gde sam dobio fiskalni račun i 2 godine garancije zamenio telefon posle par sati od kupovine jer je jedan volume taster bio malo klimav. Dobio sam drugi neotpakovan telefon.![]()
Obicno ne prodajem telefone, tesko ide, narod nema kinte, svako hoce dobro ispod cijene, radije volim dati nekom svom ocuvam tel, nego nekom jalijasu sa oglasa. Pogotovo ne nekakve zamjene, staro za novo. Nema burn ina.Posto bi prodao 6icu?Ima li burn in-a?
![]()
Prodajes 6p. za 385e? Sta mu je? Sad sam video post u kom kazes da se salis.Za 385e
Evo sad sam probao, radi sve ovo. I burst i smart burst i 240 fps slomoEIS može da se uključi i na 5x
postoji modovana google camera app koja podržava i smartburst i 240 fps slomo, ovo prvo kažu da radi, ovo drugo i ne baš sjajno :d nju nisam probao, ako te zanima mogu (mada smart burst ne znam ni šta je)
Cekam dbrand da se dovuce iz KanadeDje nadje silikon. Najruzniji moguci osjecaj si izabrao.
Ovako kažuI sta je smart burst?![]()
Evo sad sam probao, radi sve ovo. I burst i smart burst i 240 fps slomo
Ništa ako staviš šubaruJe l' probao neko da ubode sluske i pusti radio kosavu na 5x/6p? Sta se desava? [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari