Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kamera je stvarno brutalna. Inače, SOT mi je otprilike 5, 5 i po sati.

Dva sata on screen više i mnogo bolji u standby, al' to je (verovatno) do 6.0.

Koliko vidim Flickr nešto zeza sa https... Izmenio sam linkove u ovom postu pa bi sad trebalo da mogu da se otvore fotke na flickru. Gornja auto donja hdr+

Poslednja izmena:
Vojkane, ovo se zove baterija. PureNexus.

uploadfromtaptalk1456665608936.jpguploadfromtaptalk1456665618521.jpguploadfromtaptalk1456665626102.jpg

[emoji23]

Poslednja izmena:
Opada Nexus-ima cena, 6P 495e, a 5X 279e. Ovako nije opadala cena N5 kad je izašao, u poređenju sa 5X.

Pametnom bi bilo jasno i posle n6/n9 fijaska, da niko nece skup neksus, pogotovo sto je popularan samo medju developerima i entuzijastima...ne znam zasto su isto uradili i sa 5x i 6p..a kladim se da ce i htc-ov ovogodisnji isto biti preskup.

Pa sto ne kupujete sad kad je cena pala? ili cekate da bude za dz?

Zato sto ce ubrzo jos vise dole :)

Ili oni ili sam google na fazon apple-a..

Nije nerealno.[emoji4] ako padne na toliko, uzima se.[emoji1] [emoji1]

Sto nije realno kad je sad 270 koliko vec bi. Polovnjak ce ici jos jeftinije. Ne znaju dje gone, u 2015/2016 godini izbacuju telefon sa 2GB rama i 16GB memorije.

Joj dje nadjose hTC, to ce biti extra skupo. Nesto nisam simpatija hTC nikad to nisam kupovao.

Ne verujem da ce ici puno dole, to mu je neka realna cena i bila, drugo je sto je kod nas bila nenormalno nabudzena.

Jeste, a sledece godine ce 5x biti dzabe I jos ti daju 50e.

Nece vise cena da ide dole, to je manje vise to, samo da 32gb verzija postane dostupnija...

Biće možda 230-250 do kraja godine što je odlično...

Mene više zanima kada će 6P 32GB na 400€ koliko sam spreman da platim :)

Poslednja izmena:
Dobre je strucnjaci za trzisnu ekonomiju univerziteta u cajnicu. [emoji23] Mislim da bolje znate koliko ce kostati nexus sledece godine, nego i sam Google.[emoji23]

Teško da će to neko da prodaje za te pare - bukvalno se ne isplati ...
Sad gledam oglase 290 € je 16Gb verzija (radnja/oglasi), nije baš 275 kao što neko reče ...

Poslednja izmena:
Ovaj 6p za 495e AKCIJA je cista glupost ljudi telefon uopste nemaju na prodaju, moze samo da se naruci najniza cena za 32gb 540e

Kod istog prodavca je 5X 280 € tako da je verovatno i to ista priča ...

Napisah 279e, koliko i piše kod tog u NS. Isto i za 6p. To dal je druga cena ako se naručuje, ne zalazim. Mozda jeste, mozda i nije.

Taj lik me je 500 puta ispalio, tako da ne bih baš verovao u njegove cene.

To je kolega gremlin.. Ima akaunt na forumu

Vrh Dno