BIA
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.12.2010
- Poena
- 199
Ja vam jednostavno dajem proverne informacije, znam ljude koji se sa tim bave i znam kako to funkcionise. 6p se trenutno moze dobiti samo po porudzbini, dan kada se porudzbine predaju dobavljacima je sreda i onda telefon mozete dobiti u sledecu sredu ali i to pod uslovom da je vas prodavac jako jako dobar sa dobavljacem pa ce mu ovaj "uciniti" i proslediti u njegovom pravcu par primeraka. Kod njih u biznisu se nexus vodi kao egzotika koju se ne isplati drzati na stanju i cekati kad ce se neko od vas tj. nas setiti da za takav telefon iskesira 550e+ sto je sasvim i realno posto i sami vidite da se nakanjujete kao seoske malde po 100 godina da kupite telefon i cekate da mu cena padne na 200e za godinu dana. A ova prica sa akcijama od 495e glasi ovako. Dobar dan, dobar dan, vidim na oglasu da imate nexus 6p i da je cena 495e hteo bih da kupim da li je to jos uvek aktuelno? Nije druze prodao sam danas zadnji bice mozda sledece nedelje ali po ceni od 550+e, ako hoces da ti porucim pa ako bude bude. Dovidjenja-dovidjenja.