nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Uzmite Vi nexuse, yebes njih, ostavite meni nju. [emoji16]
Da si neki pravi Patriota, kupio bi unikatni Tesla smartphone, koji radi odlicno i dizajniran je u Srbiji.Sa njim si drugaciji i originalan i cak sta vise pravi bolje fotke od ajfona i samsunga zajedno.Los telefon. Z2 ga razbija na svim poljima. Od kada imam z2 ni ledja me vise ne bole. Batalite nexus. Batak mi je svedok. Samo Sony Srbina Spasava
Haha većina nije gledala emisijuFutrolu za? Jel onu pletenu kao sto je Memedovic dobio?[emoji16]
Pravi sam PATRIJOTA zato cu i kupiti. Smucilo mi se da nosim volki deselar, kad je vec takva kamera bolje nositi teslu. Samo z2 nista nece zameniti, to je najbolji telefon ako ne racunamo s3 koji je Djilke koristioDa si neki pravi Patriota, kupio bi unikatni Tesla smartphone, koji radi odlicno i dizajniran je u Srbiji.Sa njim si drugaciji i originalan i cak sta vise pravi bolje fotke od ajfona i samsunga zajedno.
Danas je nedelja tako da nije moglo da ti stigne sem ako ti golubom pismonosom nije poslao. Dzaba pravis diverziju, budzet mi je neogranicenMeni je danas stigao tel od Srdjana. E sad ne znam koga sam za*ebai za tel, ali cete morati da sacekate jos 7 dana dok ne dodje nova roba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari