Šta je novo?

LG Nexus 5X

jel dobra? ako jeste i ja bih nju, ja sam ionako samsung fanboy sta ce meni nexus.

Sve veliki prodavci drze oglase a telefona ni u ......

Tema je večeras pobedila! :D Svi imamo/uzimamo 6P a njega niđe...

sad bez sale ja sutra uzimam ako bude na stanju

Posle se čudite sto ne pada cena kako da padne kad ce se pokoljete ko ce da uzme...

Kako ne kada je 'vaka cena, tuku po ušima ko neće da uzme! :D

Los telefon. Z2 ga razbija na svim poljima. Od kada imam z2 ni ledja me vise ne bole. Batalite nexus. Batak mi je svedok. Samo Sony Srbina Spasava

Los telefon. Z2 ga razbija na svim poljima. Od kada imam z2 ni ledja me vise ne bole. Batalite nexus. Batak mi je svedok. Samo Sony Srbina Spasava
Da si neki pravi Patriota, kupio bi unikatni Tesla smartphone, koji radi odlicno i dizajniran je u Srbiji.Sa njim si drugaciji i originalan i cak sta vise pravi bolje fotke od ajfona i samsunga zajedno.

Futrolu za? Jel onu pletenu kao sto je Memedovic dobio?[emoji16]

Ima na kraju da se ispostavi da su oglasi za telefone paravan za pletene futrole za kohones

Meni je danas stigao tel od Srdjana. E sad ne znam koga sam za*ebai za tel, ali cete morati da sacekate jos 7 dana dok ne dodje nova roba.

Da si neki pravi Patriota, kupio bi unikatni Tesla smartphone, koji radi odlicno i dizajniran je u Srbiji.Sa njim si drugaciji i originalan i cak sta vise pravi bolje fotke od ajfona i samsunga zajedno.
Pravi sam PATRIJOTA zato cu i kupiti. Smucilo mi se da nosim volki deselar, kad je vec takva kamera bolje nositi teslu. Samo z2 nista nece zameniti, to je najbolji telefon ako ne racunamo s3 koji je Djilke koristio :D
By the way, par puta sam se cuo sa Smiljkom i nikad na stanju imala nije. Sacekajte, svakako vredi. Ako se razocarate tu je uvek tesla i najbolji od svih z2 power ranger.

Meni je danas stigao tel od Srdjana. E sad ne znam koga sam za*ebai za tel, ali cete morati da sacekate jos 7 dana dok ne dodje nova roba.
Danas je nedelja tako da nije moglo da ti stigne sem ako ti golubom pismonosom nije poslao. Dzaba pravis diverziju, budzet mi je neogranicen

Ozbiljno ili se i dalje zezamo?

Nazad
Vrh Dno