Veljkov unuk
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2015
- Poena
- 69
Ja se samo pitam kako može kamera da bude sjajna u testu a posle 3 meseca rang ispod konkurencije. Performanse, baterija i ajde, ali kamera da se pogorša..
Odličan je PureNexus, koristim ga u kombinaciji sa franko kernelom na 5x..sysninja žale se i na performanse, kameru... U jednom pasusu se žale, onda u drugom "vrh ponude", i tako u krug. Nedosledni.
Elem, neka preporuka za custom rom? Kakav je Pure Nexus? Vidim da nije CM based,to mi se sviđa. Ima li razlike u kvalitetu slika u odnosu na stock?
Ako hoćeš systemless root, flešuj rom, obriši dalvik i keš (ukoliko hoćeš clean install onda obriši i data i nakon roma flešuj i gapps); potom fleš UnSU; zatim idi u advanced - > terminal command - > klikni select u donjem desnom uglu i ukucaj jednu liniju ispod druge:Aha, našao sam. Kako ti se čini on u odnosu na ovaj stock što ide uz PureNexus? Jel stavlja akcenat na performanse, bateriju?
Edit: Jel se i tebi desilo da izgubiš root nakon flešovanja roma? Odradio sam root systemless metodom (pre toga bootloader i twrp naravno), kada sam završio flešovanje, nije me twrp ništa pitao ono tipa da li da instalira supersu ili da odradi root, znači najnormalnije se restartovao. Skinem root checker, nemam root. Ne znam do čega je problem, pratio sam pažljivo uputstva.
Ne pravi ni jedan kernel izmjene u systemu.Izmene u sistemu pravi obično kernel? Npr ovaj franco. PureNexus rom ne?
Skini najnoviji anykernel zip, mislim da je r5.Hvala za info, bio sam ubeđen da je suprotno.
defffizz pošto nemam prethodne verzije franco kernela, skidam samo onu prvu tj najnoviju verziju? Ništa ono ispod me ne zanima?
Radi, tako kazu nisam probao. Nisam probao samo iz jednom smijesnog razloga sto nije odradjen material design za app. [emoji28] *** navukao me material ko na drogu.A kakva je situacija sa Xposed za 6.0.1?
Imas i material xposed appRadi, tako kazu nisam probao. Nisam probao samo iz jednom smijesnog razloga sto nije odradjen material design za app. [emoji28] *** navukao me material ko na drogu.
Naravno, samo pazi da kada radis flash-all brise se sve sa telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari