Šta je novo?

LG Nexus 5X

Krexus je kul, i kroma. Ja sam drugu na sesticu stavio kromu, i lepo radi. Pure nexus mi se ne svidja.

Piše fast charging svo vreme ali koliko sam čitao na netu on u stvari ne radi svo vreme nego do nekog procenata a posle ide sporije jer kao ne može fast kad se pređe ne znam koliko procenata, ne sećam se tačno detalja al tako nešto otprilike.
Piše ti baš fast?
Koliko sam video treba da piše charging rapidly

Remember when everyone was up in arms because the Nexus 6P and 5X were so expensive outside North America? It turns out that Google has decided to quietly fix that, at least in some parts of the world

eruEuFHC.png

http://www.androidpolice.com/2016/0...0-and-e80-off-respectively-until-february-12/

Čak i imam nekoga u Italiji koga bih mogao da iscimam za nexus 6P 32GB, ali po meni i dalje skupo :(

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako funkcionise PDV (VAT) u slucaju kupovine uredjaja sa Google Store-a u EU? Da li se dodaje na vrednost telefona ili je to cena sa uracunatim porezom? Da li postoji mogucnost povracaja poreza kao kod stvari kupljenih u redovnim prodavnicama?

Koliko znam u EU je cena sa vec uracunatim dazbinama.

And when you also take into consideration that these prices all include taxes (unlike the prices on the US Google Store), you begin to see that this is quite an attractive bargain.

Zašto je u Italiji skuplji od ostatka Evrope nije mi jasno ?

Za 560€ 32GB 6p na KP. I dalje razmišljam da li da uzmem N5x ili 6p...

Za 560€ 32GB 6p na KP. I dalje razmišljam da li da uzmem N5x ili 6p...

Ne vidim zasto se razmisljas izmedju 5x i 6p, 6p je svakako mnogo bolji izbor. Da je 5x32GB koliko i treba realnih 320-330 eura onda bi vec razmislio

Poslednja izmena:
Zbog 200€ razlike. :)

Trenutno sam na OPT, ali me vuče da se vratim na Nexus jer ih ceo život nosim.

Ne znam kakav je opt, ali vidim da je hardverski kao 6p. Ne znam koliko ti je bas isplativo da prelazis na 5x. Valjda za taj opt ima aosp romova.

Ima malo sutra. CM je mnogo bolje radio na OPO nego što OPT radi na Oxygen. Ne radi fingerprint na AOSP romovima dok ne izađe M.

Realno ću da sačekam još par meseci, jer do kraja Q1 izlazi M za OPT i valjda će taman malo da padne cena 6p.

Mislim da ti je to bolja opcija. A i 5x ce dotle da padne na neku normalu.

Zasto bacati tolike pare ako one plus two radi ok? Kakav je stock na njemu?

Solidan je stock na opt. Manji bagovi, nista dramaticno. Dosta ispravljaju sa svakim izdanjem.

Navikao sam i ja na nexus i zaista ne moze da se kaze da OPT lose radi. Da mu se ne svidja, to je nesto sasvim drugo.

OPO brže radi od OPT zbog softvera, o čemu mi pričamo...

Da li ima smisla prelaziti sa G4 na 6P, kakva su misljenja?

Nexus je meni ljepsi, bolja izrada i materijali, senzor otiska prsta, bolja baterija, kamera malo slabija, i svakako fluidniji je i plus si sl 2 god miran da imas redovan update. I za 150e doplate se isplati ja mislim itekako.

OPO brže radi od OPT zbog softvera, o čemu mi pričamo...

Da ali je ipak malo cudno to sto bukvalno svi S810 androidi rade malo sporije od prethodnih modela sa S801 (M9 vs M8, Z5/Z3+ vs Z2/3, OPT vs OPO..) ili su svi ti proizvodjaci odjednom zabrljali softver ili jednostavno S810 pravi probleme a mozda je i jedno i drugo :d A cini mi se da ni 6P nije brz kao sto bi bio sa Exynosom iz Note 5 npr.

Ovde je definitivno do softvera jer sam stavio CM neki beta alpha koji sve otvara instant, samo što ne radi fingerprint, pa mi je besmislen.

Piše ti baš fast?
Koliko sam video treba da piše charging rapidly

To, piše charging rapidly. Nabavio sam i USB-C punjač za auto koji iako nije 3A po standardu nego 2,4A takođe piše charging rapidly. (sa amazon.de, naravno da nema kod nas, u pitanju je USB Type-C Car Charger,Tronsmart 36W 2 Ports Rapid Car Charger)

Ne znam u kojoj temi da postavim ali ajde u ovoj jer je prate "pravi" ljubitelji mobova :)

Gsmarena posle 10god ubacila test baterija koji ima neku svrhu.. Koji ludaci.

Before we continue with the battery life test results, we want to announce a change in our battery testing routine.Starting with the Xiaomi Redmi 3, we will be testing all devices on a fixed level of brightness of 200nits instead of merely positioning the slider at 50%.

This change has been a popular user request for quite some time now. Whereas before we would set the brightness slider midway on the phone's brightness slider, which worked out to a relatively random brightness number, we would now aim for a fixed level.

Poslednja izmena:
Fino, samo to ih ne sprečava da poguraju SOT za one koji ih podmažu sa malo para :)
Kod njih su pojedini samsung modeli imali duplo veći sot na testu nego u stvarnosti ...

Nazad
Vrh Dno