Šta je novo?

LG Nexus 5X

Zar nije LL doneo d2w kao nativnu opciju? Na n6 koliko sam video je ima.

Ima kada se otkljuca i mislim da ne trosi uopste bateriju. Videcemo kako ce biti na 6p

Pa ako neko provali kako da rootuje telefon bez otključavanja bootloadera onda nece biti problema.
Zanima me da li unlock bootloadera utiče na fingerprint senzor?

Verovatno ce prvi custom kernel to ubaciti kao prvu stavku kao na nexus 6.. Ipak je amoled u pitanju

Iskren da budem ne znam i sta ce mu dupli tap kada ima onaj ambijent displej

Kakve veze imaju amoled i dt2w?

Mislii sam da se lakse preko kernela namesta d2w na amoledu jer pikseli mogu da budu ugaseni dok je crna,to jest da trose skoro nista ali sam se onda setio s5 i da to nije moglo tako da se odradi.
Ne znam kakva je situacija na Galaxy nexusu bila,da li je on trosio primetno vise struje sa d2w ? @Vojkan

Poslednja izmena:
postojala je razlika ali nije bilo maltene neupotrebljivo kao na nexusu 5. nego recimo umesto 6 potroši 10% za noć.
mislim da kod dt2w nema veze koji je tip ekrana jer je touch panel taj koji prima input, ne sam ekran.

Poslednja izmena:
Pa da. Zato sam i napisao da su vece sanse da se preko kernela odradi na amoledu nego na ips ,pricam o slucajevima kada fabricki nije namesteno.

Problem je sto ovi novi amoledi i na crnoj pale pixele..

Edit: znaci ipak nema veze :) dobro je to znati.
Ali mislim da je na starim oledima moglo da se izboksuje neko prelazno resenje kao na galaxy nexusu.

Videcemo sta ce reci 5x i 6p po tom pitanju. ;)

Poslednja izmena:
Zar oba nemaju ambient? Meni je to super opcija...

ima i radi tako dobro da je odma ugasiš :D

^^Tek oko 27,28 je u usa. Pricam o prvoj posiljci. Rasteze se sve da kraja novembra. Za eu ne znam,tu niko ni ne narucuje :)

Ali posto je skup mob ne bih ga licno ocekivao pre januara.

Edit: ambient je dobra stvar. Jos kada custom rom ubaci toogle za gasenje zastite preko otiska pa da ne moras stalno da ga podizes sa astala da bi procitao not,ma milina :)

Poslednja izmena:
To je istina.. Ali cim se u pricu ubace jew banke i lova odmah mora da se zateze sigurnost na svim poljima.. Videcemo sta ce se dugorocno desiti.

Ja mislim da google mora u stock rom da ubaci opciju da se sa 2 klika rootuje mob.(nesto kao flyme i meizu. Tamo bootloader nema teorije otkljucas ali ti je zato root jedan klik) Ne vidim problem u rootovanju moba,zasto win na pc ne treba da se rootuje da bi se cesljalo po celom sistemu ?
To mi je oduvek bila misterija :)

Poslednja izmena:
Vi jos u fazonu rutovanja, i to nexus telefona pa cemu?

^^Tek oko 27,28 je u usa. Pricam o prvoj posiljci. Rasteze se sve da kraja novembra. Za eu ne znam,tu niko ni ne narucuje :)

Ali posto je skup mob ne bih ga licno ocekivao pre januara.

Edit: ambient je dobra stvar. Jos kada custom rom ubaci toogle za gasenje zastite preko otiska pa da ne moras stalno da ga podizes sa astala da bi procitao not,ma milina :)
Posle 10. novembra u Danskoj.
Vi jos u fazonu rutovanja, i to nexus telefona pa cemu?
Na nexusu jer možeš, na ostalim jer moraš.

jel se zna kad ce kod nas i posto na "crno"? :)
5x

Poslednja izmena:
Bez da pokažu throttling nema smisla test

Stojim u redu u Carphone Werhouse i razmisljam da li vredi uzimati 6P na ugovor od 2 god.

Mislis bice jeftinije ili ce mozda biti falicnih u pocetku? Moram uzeti nesto za cerku, tj mene

Pa da, generalno nije loša ideja da se telefoni ne uzimaju dok je model skroz "taze", i zbog cene i zbog drugih faktora.

Sa druge strane, ako moraš kao što kažeš tada nema smisla čekati, ovo gornje je samo opšta smernica (ja sam moj telefon pazario nekih 3 nedelje posle svetske njegove premijere :)).

Video sam uzivo silver, mada samo maketu u punoj velicini i tezini. Uopste ne izgleda lose. Gornji i donji bazeli su malo veci naspram Nexus 6 koji sada imam. Aluminijum, naspram plastike je zaista premium osecaj.

I još je telefon uži i tanji, pa samim tim mnogo lakši za držanje.

Nagovaram jednog ortaka da umesto Sony Z2/3 ili Samsung/LG phableta uzme 6P. I naravno sad ide pitanje kada se ocekuju u mts ili telenoru? :D

Lik ne prati uopste sta se desava na trzistu, poslao sam mu par testova na skajp i odusevio se kada je video da postoji phablet koji je jak na svim poljima i sve to kombinuje u super celinu (premium izrada/materijali i dobar dizajn, kvalitetan displej i kamera, stereo zvucnici, dobra baterija itd) + najbolji Android softver.

E sad, vreme moze da bude problem, ne bi cekao januar/februar to je sigurno, u narednih mesec-dva mora da uzme neki fon..

Poslednja izmena:
Meni je koncept predstavljanja telefona pola godine pre nego sto moze da se kupi glup. Nalozis ljude sirom sveta i onda kazes ali mi taj telefon planiramo da prodajemo tek sa 2 meseca.
Pa sto me onda uopste lozis ako ne mozes da mi ga prodas. Ja mislim da pre decembra nexus nema sanse da stigne kod nas, a i tada je pitanje da li ce zvanicno doci preko nekog uvoznika.

Nazad
Vrh Dno