Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kad sam presao sa NExus 4 na G2, kao da me neko lupio samarom, al *** prosao voz.... Nexus jeste tata sto se tice fluidnosti, stabilnosti. Cist android, go, pa kome sta treba, nek ubacuje. To je odlicno, ali je isto tako prvi Nexus zamisljen kao fon koji ce biti predstavljen sa nesto nizom cijenom od konkurencije, ili sam ja sanjao to?

Poslednja izmena:
N4,N5 su jedini bili jeftini nexusi, pre njih oba samsunga i htc su bili premium cene...

Nexus je od početka bio developerski telefon sa setom mogućnosti koje treba da isprate ostali proizvođači u nerednih godinu dana.

Joj file manager, ko jos koristi file manager koji dodje uz telefon. Ma daj nismo na blic zena

To ti je ista fora kada dođe gsmarena i naglasi da su galerija, mp3 player ili imenik loši ili ružni. Pa kao obratite pažnju na to.
Na smartphone-u. u 2015 godini.

To ti je ista fora kada dođe gsmarena i naglasi da su galerija, mp3 player ili imenik loši ili ružni. Pa kao obratite pažnju na to.
Na smartphone-u. u 2015 godini.

Pa gsm arena u uporednim testovima za bolji UI uvek proglasava onaj sa vise bloat-a :) Kao ima vise funkcija i aplikacija, to je bolje za prosecnog korisnika.

Neki izvori tvrde da se nda prekida u ponedeljak. Ako je tako bice 20 reviewa u isto vreme na youtube-u ;)

Ova ice blue boja je katastrofalno ruzna ja pojma nemam sta je njima u glavi.

Bilo da su kompresovane ili orginal lepo izgledaju

Poslednja izmena:
Bice 6p azdaja od telefona. Po onoj ceni ima da idu u USA odlicno.

5x ce skoro svi (usa trziste) da dobiju shipping status u ponedeljak ili ove nedelje zato i mislim da ce sutra da izlaze reviewi za oba moba :)

6p kasni oko nedelju dana.

Poslednja izmena:
[youtube]aB7H7z1Lcrg[/youtube]

Zanimljivo.

Nazad
Vrh Dno