Realno da...Mnogi baziraju misljenje na rezultatima testova i grafikona, umesto ocima, pa ako odstupi od idelanog u programu, odmah je lose.Ma ekran je sigurno dobar. Ne vidim razloga za brigu.
^+1000
@BIA:
Wow.. sa koznim ledjima. Extra feature. /sakazam
Da li ima neki spisak preinstaliranih bloata na G4?
Pa ako gledaš po tome, nećeš dobiti OTA uskoro. Treba prvo da prođu Skandinavske i Baltičke zemlje, pa Nemačka, pa tek ostatak.Valjda gledamo cenu za Srbiju i okruženje (oglasi Mađarska najviše)?
Bilo je i ovde po oglasima za 400 €...
. The question is: now that more and more OEMs are making use of stock, or near-stock AOSP builds of the mobile OS, do we even need a Nexus program anymore?
[emoji15]
Cim ovako nesto procitam dalje citanje teksta je totalno nebitno..
Joj file manager, ko jos koristi file manager koji dodje uz telefon. Ma daj nismo na blic zenaMa file menager nisu imali covece do sad, poruke EJJJ! Skrivanje aplikacija koje TAKODjE ne mozes da izbrises bez roota misaona imenica. I nista mi to nije bio problem i rado sam koristio i nexus4 i nexus5 ali ljudi to su bili cenovno povoljni telefoni pa ni ne ocekujes neka cuda. A sad ne mozes da mi naplacujes ta ****** 600e pa da je napravljen od ne znam ni ja cega.
Slobodno uzivaj u samsung lg ili kojim god aplikacijama, pusti nas da se patimoDruze jedno je klot sistem drugo je nemam osnovne funkcije i aplikacije. Opet ponavljam ne bi bilo toliko strasno da je ponuda aplikacija na storu dobra ali NIJE od 10000 npr clock widget aplikacija samo 1 izgleda iole pristojno. I nema sanse da ta skinuta sa playstora aplikacija trosi manje rama i baterije nego ova koja je dosla na telefonu koju je proizvodjac ugradio u svoj skin i optimizovao za konkretno taj telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari