Šta je novo?

LG Nexus 5X

Znači januar 2016... Ako budemo imali sreće.

0ca5c75cba264d18a629a9c4739ad044.gif

3617118b076c429ea665250bfa87e18c.gif

Nije ga otkljucao pesnicom, vec je samo kucnuo uredjaj da vidi koliko je sati i da li ima neka notifikacija.
Pogledaj gif malo bolje.

Meni se čini da palcem pritiska power dugme, ali možda se varam.

Hmm, da u pravu si... moguce je da palcem pritiska power dugme.

Samo da je bilo obrnuto i da je ovaj napravio lg

Ima li neko info da li bi Nexuse mogli da vidimo kod MTS-a npr ? Znam da bi trebalo s obzirom da imaju dil sa huawei-om, ali da li neko ima neki insajder info.. :D :D Direktno iz jazbina MTS-a.. :D

Ovo je skroz Ok.
d06e9a017bf805f5184de261bac7f04a.jpg

DigiTimes makes the (not-so) bold claim that the release of the Nexus 6P will "further strengthen Huawei's overall shipment performance, as well as its brand image, particularly in the US". Sorry if we're not too shocked by this news given that Huawei barely has any brand image in the US, and one of the major aims of getting involved in the Nexus program was likely to change that. Various reports have made it clear that manufacturers aren't big fans of being Nexus partners, and they often don't get much revenue from being in the program. But, Huawei is a bit different from past partners like Samsung, HTC, Motorola, and LG. Huawei is still trying to break into the high-end smartphone market in the US, and making a quality Nexus device can (and should) go a long way to making headway in that endeavor. 

According to DigiTimes, Huawei has been making strides around the world with 48.2 million phones shipped in the first half of 2015, and it is on track to ship 100 million phones for the full year.

http://www.phonearena.com/news/Nexus-6P-expected-to-give-Huawei-a-bump-in-phone-shipments_id74443

Mozda bi se bolje probili da su oni radili 5X, a Lg 6P, ili samo da su oni pravili jedan jedini Nexus. Lepo naprave stvarno unapredjen N5, bolji specs od 5X i nizu cenu, jer eto takav su dil i sada dobili sa 6P. Ipak, mozda i sa istom cenom 5X. I nema problema, njihovo je trziste. A koliko su oni godina kod nas, ja i dalje imam takav osecaj da su oni u rangu sa Zte.

Imao je Huawei neke cudne odluke i periode stagnacije ali su sigurno jedan od najozbiljnijih proizvodjaca iz Cajne ;)

Po mom misljenju za Huawei je bolje to sto prave i prodaju ovaj premium Nexus, mislim da ce zabeleziti uspeh jer se radi o ozbiljnom phabletu bez vece mane, cena ko cena, ko je snalazljiv pazarice 6p za neke normalne pare posle 2 meseca od pocetka prodaje ;)

Da li bi Nexus od preko bare mogao raditi na ovim nasim mrezama?

^ Mnogo su oni ispred ZTE.

http://interbrand.com/best-brands/best-global-brands/2015/ranking/

Cak su ispred mnogih da tako kazem "globalnijih" i zastupljenijih kompanija tipa LG, Lenovo, HTC...

Slazem se da jesu daleko bolji od Zte, medjutim eto, kad imas isto lose iskustvo i sa Zte i sa Huawei, onda ostaje taj osecaj istog ranga. Da budem jasan, ne smatram da je Huawei los koliko i Zte, nego smatram da Huawei nije u rangu sa ostalim glavnim proizvodjacima koji vec decenijama imaju dobro poznat kvalitet, tako da mi taj osecaj spusta u rang Zte.

Sta mislite, ima li neke sanse da izbace ovaj Huawei u nekoj kompakt verziji.Deluje odlican uredjaj samo je prevelik.

Vrh Dno