Šta je novo?

LG Nexus 5X

http://www.androidauthority.com/zte-huawei-nexus-6p-spat-646522/

ZTE-Athena-vs-Nexus-6P-840x400.jpg
Smesni su, htc legend je imao to pre 5 godina.

Ako su nekoga kopirali onda je to moto razr.

Poslednja izmena:
Nego sto ce biti zanimljivo pratiti razvoj romova i implementaciju senzora u isti.. Tu moze svasta da se uradi. Npr da se na taj citac okida slika pri selfi slikanju :)

Tema bi mogla da se pocepa na jedno 10, al za pocetak dovoljno je i na dve...

One koje nervira, i one koje ne nervira smearing :D

Salu na stranu, dva telefona jedna tema...ne ide..

Postoji vec tema za 5x(mislim da se zove nexus 5 2015) .
Da se ova samo promeni u 6p i to je to :)

Shta mislite, koliko ce 6p i 5x da koshta (ne u radnji niti preko provajera, znachi na crno) kad se pojavi kod srba`nam dragih ?

5x ce moci da se kupi za 400e cim dodje u srbiju kod ljudi sa kp

450 5x
650 6p

Oko nove godine biće 380-550

Pa nije to malo para. Kada sam uzimao n4 i n5 bile su ekstra povoljne cene kod njih (preprodavaca)jer su bili u fazonu da to niko nece nabave 5 komada cisto da imaju. Ti preprodavci ne gledaju na taj telefon kao nexus nego obican jos jedan u nizu lg ili ko god vec da ga pravi. I sami kazu da koliko god da se nema para i los je standard najvise se uzima galaxy s 1,2,3...........i iphone na tome mlate pare. Kod operatera je druga prica oni su uvek za nexus trazili ogromne pare. I sad mislim da ce se kod preprodavaca moci uzeti jedino 5x a a kod operatera 6p po paprenim cenama.

Ni operateri na to ne gledaju drugacije. Obzirom da roaming uvozi huawei, bice jaka cena. Sto se lg-a tice tu mozda bude malo bolja situacija. Napravite analogiju sa aktuelnim modelima tipa p8 i g4 i uporedite cene u maloprodaji i na oglasima i to je otprilike to. Jedino madjari mogu da promene cenu ako kod njih bude mogao povoljno da se nadje...

Pa ono. P8 iz mts moze da se nadje nov za ~330e dok g4 sa validnom garancijom ide preko 400e. Tako da je to skroz suprotno od tvoje price :)

Totalno sam šokiran i razocaran otkako sam procitao da ce 5x u Evropi biti 470€(A u Americi 370$).Stvarno se nadam da ce sled. godine u vipu cena biti jeftina kao i obicna petica prosle god.,ili bilo gde da ce da pojeftini,jer ovo nije normalno.Sta mislite,da li ce pojeftiniti vec oko nove godine,na normalniju cenu?

Ma nema sanse do nove da pojeftine... Neko značajnije spuštanje cena moze da padne tek po izlasku S7, G5 i tih 2016 premium modela sa snapdragonom 820...pogledaj kako se kretala cena za hejtovan Nexus 6 i sve ti je jasno

Meni istice ugovor u vipu u oktobru 2016,tako da mozda bude tada bila prihvatljiva cena.Zao mi je sto toliko nabijaju cene izvan US i UK.

Pa ono. P8 iz mts moze da se nadje nov za ~330e dok g4 sa validnom garancijom ide preko 400e. Tako da je to skroz suprotno od tvoje price :)

Pa kolko kostaju u maloprodaji?
P8 570 a g4 710 na oglasima su posle vise meseci od pojavljivanja skoro duplo jeftiniji. Na to mislim, a ne znam kako je to suprotno i od cega?

Onda se nismo pohvatali :) cini mi se da si napisao da zbog rominga huawei ima vecu cenu nego npr lg i odnos cena p8 vs g4 kao primer za tu tvrdnju

Poslednja izmena:
LG Nexus 5X / Huawei Nexus 6P

E pa to, ja sam mislio na cene retail vs oglasi u oba slucaja. I razlika je procentualno slicna, pa ce vrv tako biti i sa nexusima

Cena do nove godine pasti nece a pitanje je da li ce uopste telefoni stici kod nas do nove godine

Kao sto su i prethodna dba lg-a stigla tako ce i ovaj, a isto vazi i za huawei, ako je p8 stigao ubrzo posle premijere tako ce i 6p. To uglavnom zavisi od uvoznika...

Nikada vishe necu moci od izlaska pa 6m posle da uzmem 5x, kao shto sam 5 uzeo polovan u mint stanju sa garancijom za 220e...ja ne znam zashto je drzava u kojoj zivim ovakva kakva je.Plachem svaki dan od muke.

Ladno je u UK preprodavac uspeo da ponudi 5x i 6p po manjoj ceni nego google preko google stora u istoj zemlji [emoji15] 5x za 30 funti a 6p za 10 manje.. Ovo je jos jedan dokaz da je iz nekog cudnog razloga google naduvao cene u svim delovima sveta sem u kanadi i usa.

Poslednja izmena:
Pa nije to bilo koji preprodavac. A i verovatno su kupili ogromne zalihe od LG i dobili popust na količinu.

Da ,ali kapiram da ta firma ima svoje prodajne objekte pa onda zaposlene u njima ? Da ne kazem reklame na teritoriji UK. Oni sve to ugrade u marzu i opet prodaju jeftinije od googla ? Da li trebam da pisem da je prodaja preko neta ala xiaomi i google najeftiniji oblik prodaje ?

To bi imalo smisla da oni prodaju samo taj jedan telefon. Ali oni prodaju sve trenutne modele, plus imaju deal sa provajderima za ugovore.

Nazad
Vrh Dno