Well, this one is definitely a better value than the 5X for sure - however it still lacks wireless charging. In its place, they put bezels.
Not buying.
pa dobro, ovo je 30$ vishe...shto je smeshno ?
![]()
Iz nekog razloga huawei je potcenjen opasno![]()
Lg flex 2 radi kao kanta? Bas sam njega sinoc gledao kao alternativu nexusu.Generalno kupca ne interesuje sta je unutar moba od SoC - a.. To samo nas ludake ovde zanima
G flex radi kao kanta i zato ga niko nece,plus mu je marketing bio ocajan.
Opt i m9 sa s810 lete. Veravotno ce takav biti i z5.
Radio(lose sam napisao) ,kada su ljudi radili revieweLg flex 2 radi kao kanta? Bas sam njega sinoc gledao kao alternativu nexusu.
Generalno kupca ne interesuje sta je unutar moba od SoC - a.. To samo nas ludake ovde zanima
G flex radi kao kanta i zato ga niko nece,plus mu je marketing bio ocajan.
Opt i m9 sa s810 lete. Veravotno ce takav biti i z5.
Ne interesuje prosecnog kupca to jer on zna da odredjena marka ugradjuje najbolji hardver. Zasto bi ga zanimalo koji je to hardver kada zna da je najbolji?![]()
Tad' je lose radio, sada super radi. Update smirio situacijuRadio(lose sam napisao) ,kada su ljudi radili reviewelisno mislim da je to zbog bagovitog sw kao na g3 a ne do soc-a.
Mozda je neki updejt smirio situaciju,ali kako to da znamo kada ga niko nema ?![]()
Ma to je prazna prica.. Drugi su cinioci pada potraznje a ne napljuvani s810.
U Nexusu 4 si pre 3 godine dobio tada najjači dostupni SoC, 16gb rom i 2gb ram za 350$, u Nexusu 5 si pre 2 godine tada dobio najjači dostupni SoC, 16gb rom i 2gb ram za 350$, a sada u 2015oj dobijaš SoC koji je tek za nijansu brži od tog od pre 2 godine, isto rom i ram memorije, užasan dizajn i ogromne bezele za 380$...
Iz razloga što dolazi sa raspalim S810. Eno na oglasima Flex 2, odlično dizajniran telefon za 295e (u nekim zemljama ide i za 220e), ali džabe kad ima tu katastrofu od procesora pa ga niko nece
Nije baš sjajna vest, ne znam dal će se to preneti globalno jer bi moglo da smanji dostupnost uređaja, pogotovo na tržištima kao što je naše...http://www.androidpolice.com/2015/0...nline-only-wont-be-sold-in-us-carrier-stores/
Zanimljivo. Mozda ovim potezom smanje cenu uredjaja. Online prodaja je najeftiniji nacin prodaje
Why the change? Google is pushing its new Google Store as the one-stop-shop for Nexus products and accessories. There are other things available there too, like smartwatches and Chromebooks, but nothing is likely to raise awareness like a Nexus launch. This appears to be the thinking, anyway.
Smearing ima i na novijem Amoledu tako da mu to ne gine.Prosto ne mogu da verujem da S810 toliko utiče, a možda je HUAWEI iz tog razloga stavio ogromnu bateriju
Još amoled ako bude stari - eto burn-in i smearing/blurring-a ...
Najpametnije je sačekati par meseci da padnu cene i da se pokažu mane![]()
Nije baš sjajna vest, ne znam dal će se to preneti globalno jer bi moglo da smanji dostupnost uređaja, pogotovo na tržištima kao što je naše...
Btw ovaj 6P na papiru deluje kao odlična kupovina...
Prosto ne mogu da verujem da S810 toliko utiče, a možda je HUAWEI iz tog razloga stavio ogromnu bateriju
Još amoled ako bude stari - eto burn-in i smearing/blurring-a ...
Najpametnije je sačekati par meseci da padnu cene i da se pokažu mane![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari