Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ako nije baterija onda je multitasking, a ako nije ni to onda mora da je burn in. Super ste.

Pa mora nešto, bilo bi dosadno čitati ;)

Hahahaha već vidim danila odustaje od crne boje, juri samo frost :)

Moj nije iz radnje, a nikada nije bilo osvetljenje veće od 50%...
Jedino kada je napolju nemoguće koristiti telefon stavim na auto - ako je to forsiranje onda ***

Što se tiče statičnih elemenata - status bar je svima statičan, lockscreen i još neki elementi... ;)

Mislite da je slučajno status bar kod Samsung telefona sa senkom i da je ovo sa osvetljenjem na 6P slučajno tako odrađeno? :)

Ovakav hardver prolazi stotine testova pre proizvodnje...

@Babadook
Nije 500 € nego 650 i to ako se iscimaš da nađeš :)
Ma pricao sam o Samsung telefonima generalno pa sam lupio cenu, za ovo mi je zao i da komentarisem. :)
Treba da das tolike pare i da pazis na osvetljenje, ivice stakla, da ti iza ne pukne, valjda ce sledeće god da ubodu kako treba, zaigrao se Huawei ovde malo. Aj da ga kupis preko pa i da oprostis, ali 650 preterano.

Treba obratiti paznju na ivice koje idu oko plastike na zadnjoj kameri,odnosi se na grafit boju.Lako se na tom mestu skida boja.Situacija je bolja na frost white boji.
Pogledajte prilog 187564

Jos jednu stvar koju sam zapazio je da prilikom slikanja zna da se pojavi nesto slicno mrtvom pixelu(malo vise od sata na crkvi sa desne starne).
Pogledajte prilog 187566
Sto se tice tog mrtvog piksela.
Smesno mi malte ne na mom tadasnjem z1 imao neku, sta znam, liniju, na svakoj fotografiji. Rekoh nesto upalo u socivo kamere i to je to, sta mogu. Flesovao sam malo, ali uvek to, i dodje neki OTA i palim kameru posle OTA odmah i vidim da nema toga vise. Znaci nije proslo 20 min u koriscenju kamere sa 2 verzije firmvera.
Znaci mozda je SW, mozda HW. Da ne iskljucujes tu mogucnost.
Znam da ce forumasima izgledati smesno, ali ni sam ne shvatam zasto je to bilo zaista.

Treba obratiti paznju na ivice koje idu oko plastike na zadnjoj kameri,odnosi se na grafit boju.Lako se na tom mestu skida boja.Situacija je bolja na frost white boji.
Pogledajte prilog 187564

Jos jednu stvar koju sam zapazio je da prilikom slikanja zna da se pojavi nesto slicno mrtvom pixelu(malo vise od sata na crkvi sa desne starne).
Pogledajte prilog 187566

Da nisi rekao gde mislio bih da je to deo fotografije a ne mrtav piksel. Odlicne slike radi nocu.

A rezolucija?Jel manja ili mi se cini?

btw odlicne fotke na auto modu.

Pa u google kameri samo auto mod i postoji :)

Ne znam zasto sam mislio da i Nexus ima podesavanja?N4 je valjda imao?Za N5 ne mogu da tvrdim.

Gugl kamera svugde ima samo auto mod. Ima aplikacija kao manual camera gde mozes da menjas podesavanja.

Znaci umrem kad vidim battery testove od gsmarene...ispada da je note 5 bolji i to poprilicino sa autonomijom; definitivno verujem da ih samasung placa!

Instaliras prvo ovo Manual Camera Compatibility pa ako ti kaze da podrzava onda mozes da je probas

Juce sam se malo igrao sa 6p. Joj sto lepo lezi u ruci pa to je ljudi milina. Mnogo lepse nego edge plus recimo. Kamerica onako nekad dobre nekad manje realne boje. Ekran vrh, otisak pa imam osecaj da je duplo brzi od e+ sad da li je to zbog home dugmeta ne znam ali je svakako bolji. Rekao sam sebi posle p8 da huawei premium telefonima necu prici ali nexus se uzima prvom prilikom.

Ima li najave da se 6p pojavi kod naših operatera? Prvenstveno me zanima Telenor

Juce sam se malo igrao sa 6p. Joj sto lepo lezi u ruci pa to je ljudi milina. Mnogo lepse nego edge plus recimo. Kamerica onako nekad dobre nekad manje realne boje. Ekran vrh, otisak pa imam osecaj da je duplo brzi od e+ sad da li je to zbog home dugmeta ne znam ali je svakako bolji. Rekao sam sebi posle p8 da huawei premium telefonima necu prici ali nexus se uzima prvom prilikom.

Sta je bilo sa P8?

Nazad
Vrh Dno