E ako apple ubaci onda je to to... Kakva izjava... [emoji23] [emoji13] A ako ne ubace onda nije?
Nisam shvatio...Nisam u tom smislu napisao kako si ti to shvatio, ili nisi shvatio.
Ma pricao sam o Samsung telefonima generalno pa sam lupio cenu, za ovo mi je zao i da komentarisem.Moj nije iz radnje, a nikada nije bilo osvetljenje veće od 50%...
Jedino kada je napolju nemoguće koristiti telefon stavim na auto - ako je to forsiranje onda ***
Što se tiče statičnih elemenata - status bar je svima statičan, lockscreen i još neki elementi...
Mislite da je slučajno status bar kod Samsung telefona sa senkom i da je ovo sa osvetljenjem na 6P slučajno tako odrađeno?
Ovakav hardver prolazi stotine testova pre proizvodnje...
@Babadook
Nije 500 € nego 650 i to ako se iscimaš da nađeš![]()
Hahahaha već vidim danila odustaje od crne boje, juri samo frost![]()
Sto se tice tog mrtvog piksela.Treba obratiti paznju na ivice koje idu oko plastike na zadnjoj kameri,odnosi se na grafit boju.Lako se na tom mestu skida boja.Situacija je bolja na frost white boji.
Pogledajte prilog 187564
Jos jednu stvar koju sam zapazio je da prilikom slikanja zna da se pojavi nesto slicno mrtvom pixelu(malo vise od sata na crkvi sa desne starne).
Pogledajte prilog 187566
Treba obratiti paznju na ivice koje idu oko plastike na zadnjoj kameri,odnosi se na grafit boju.Lako se na tom mestu skida boja.Situacija je bolja na frost white boji.
Pogledajte prilog 187564
Jos jednu stvar koju sam zapazio je da prilikom slikanja zna da se pojavi nesto slicno mrtvom pixelu(malo vise od sata na crkvi sa desne starne).
Pogledajte prilog 187566
Automatika ili manual?
Telep jel moze neka preporuka za manual kameru a da je dobra?Gugl kamera svugde ima samo auto mod. Ima aplikacija kao manual camera gde mozes da menjas podesavanja.
zove se manual camera, druge ne znam, ni ovu ne koristim ali je imam instaliranuTelep jel moze neka preporuka za manual kameru a da je dobra?
Samo čisto da znaš da to ne radi na svim telefonima, jer zahteva Camera API 2Telep jel moze neka preporuka za manual kameru a da je dobra?
Nikako da izvucem najbolje iz ove kamere ( samsung J5 )..Nista me ne kosta da probam [emoji4]Samo čisto da znaš da to ne radi na svim telefonima, jer zahteva Camera API 2
Juce sam se malo igrao sa 6p. Joj sto lepo lezi u ruci pa to je ljudi milina. Mnogo lepse nego edge plus recimo. Kamerica onako nekad dobre nekad manje realne boje. Ekran vrh, otisak pa imam osecaj da je duplo brzi od e+ sad da li je to zbog home dugmeta ne znam ali je svakako bolji. Rekao sam sebi posle p8 da huawei premium telefonima necu prici ali nexus se uzima prvom prilikom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari