Mozda bude globalno.. To jest verovatno ce na play storu biti oznacene apk koje podrzavaju prozor kao sada za google wear. Tako mozda nateraju dev da naprave apk spremne za split screen
Rade sve aplikacije, mada je opcija stvarno bezvrednaVise je to do sistema nego do aplikacije, tj siguran sam da nema nikakve veze sa aplikacijom.
I ti bi sklanjao navbar zarad nekog burnina. Pa *** to sklanjanje ako ga ne mogu koristiti ko covjek, jer je patnja. Da sam u tom fazonu, radije bih prodao tel i uzeo nesto drugo.Kaže preporuka za https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive&hl=sr kako se ne bi urezala (burnin) softverska navigacija na ekranu
Baterija prosečna, ali se puni za 90 minuta...
Kuka i na nedostatk OIS-a kao i na čudan zvuk prilikom snimanja klipova, mada joj je kamera u principu dobra![]()
Gde si uzeo V10? Napisi nesto vise kad stignes. Ja sam bio blizu kupovine,mada cini mi se da cu cekati G5.Ja se razmisljao izmedju nega i V10 i uzeh V10![]()
Vrh za v10, realno i ja bih izabrao njega. mislim da si jedini koji ga ovde ima, kad budes mogao napisi kraci review u v10 temi ;-)U Bangkoku. Stoje u izlogu Note5, edge plus, Z5 premium, 6p, V10 itd u svim bojama. Nosio sam i note i edge a i prije toga sam se nameracio da probam v10 i 6p. 550e ga platio,dual sim. Ok je cijena. Nisam jos imao prilike da ga istestiram ful al za ovo kratko sve je ok. Nema razlike u radu u odnosu na note. Displej je extra, mali displej cool izgleda,funkcionalan je.. Probao samo cameru u istim uslovima i uporedo sa Noteom nisam mogao primjetiti razliku. Javicu detaljnije
Sacekaj jedno mesec dana pa onda da vidimo stanje; i meni je n4 kada sam ga uzeo i napucao programima, sa 10 naloga za sinhronizaciju (izmedju kojih fb, msg, instagram, viber itd) prvih 2-3 punjenja bacao po 6h sot, sad obrisao pola tih programa i opet jedva 5h da prebacimKoliko vidim, baterija će biti mnogo bolja nego na N6. Tamo max 4h SOT. Ovde će biti 5h+
Ja ne znam sta vi radite kad izvlacite 5+![]()
5 i po sati sot-a na ovakvo koriscenje je fantasticno.Ako iko drnda telefon po ceo dan onda sam to ja [emoji1] brightness mi je uvek na 90+%. Imam nekoliko email naloga, sve moguće društvene mreže, Moto 360 sat sync preko Bluetooth sa telefonom itd. Evo juče je izdržao SOT 5:20 min, to mi je ok.
Ali ajde da sačekamo još malo što neko reče. Verovatno će se SOT smanjiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari