Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mozda bude globalno.. To jest verovatno ce na play storu biti oznacene apk koje podrzavaju prozor kao sada za google wear. Tako mozda nateraju dev da naprave apk spremne za split screen

Mozda bude globalno.. To jest verovatno ce na play storu biti oznacene apk koje podrzavaju prozor kao sada za google wear. Tako mozda nateraju dev da naprave apk spremne za split screen

Vise je to do sistema nego do aplikacije, tj siguran sam da nema nikakve veze sa aplikacijom.

Verovatno, i za Samsung i za lg mogu da se urade sitne modifikacije pa da sve aplikacije budu dostupne za multiwindow i sve koje sam probao rade ok

Vise je to do sistema nego do aplikacije, tj siguran sam da nema nikakve veze sa aplikacijom.
Rade sve aplikacije, mada je opcija stvarno bezvredna

e51fbb5906f9d847dd31f31761d16df9.jpg

Meni jedino sluzi da slusam nesto na yt i u drugoj polovini citam nesto za to je cool.

Kaže preporuka za https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive&hl=sr kako se ne bi urezala (burnin) softverska navigacija na ekranu :)
Baterija prosečna, ali se puni za 90 minuta...

Kuka i na nedostatk OIS-a kao i na čudan zvuk prilikom snimanja klipova, mada joj je kamera u principu dobra :)
I ti bi sklanjao navbar zarad nekog burnina. Pa *** to sklanjanje ako ga ne mogu koristiti ko covjek, jer je patnja. Da sam u tom fazonu, radije bih prodao tel i uzeo nesto drugo.

Fade out more proci, posle minut...

Koja greska :/

Mada ako si dobio onu sd od 200gb ..

Poslednja izmena:
U Bangkoku. Stoje u izlogu Note5, edge plus, Z5 premium, 6p, V10 itd u svim bojama. Nosio sam i note i edge a i prije toga sam se nameracio da probam v10 i 6p. 550e ga platio,dual sim. Ok je cijena. Nisam jos imao prilike da ga istestiram ful al za ovo kratko sve je ok. Nema razlike u radu u odnosu na note. Displej je extra, mali displej cool izgleda,funkcionalan je.. Probao samo cameru u istim uslovima i uporedo sa Noteom nisam mogao primjetiti razliku. Javicu detaljnije

U Bangkoku. Stoje u izlogu Note5, edge plus, Z5 premium, 6p, V10 itd u svim bojama. Nosio sam i note i edge a i prije toga sam se nameracio da probam v10 i 6p. 550e ga platio,dual sim. Ok je cijena. Nisam jos imao prilike da ga istestiram ful al za ovo kratko sve je ok. Nema razlike u radu u odnosu na note. Displej je extra, mali displej cool izgleda,funkcionalan je.. Probao samo cameru u istim uslovima i uporedo sa Noteom nisam mogao primjetiti razliku. Javicu detaljnije
Vrh za v10, realno i ja bih izabrao njega. mislim da si jedini koji ga ovde ima, kad budes mogao napisi kraci review u v10 temi ;-)

Poslednja izmena:
Hocu, samo da ga kvalitetnije istestiram :) izvinjavam se za uzurpiranje nexus threada ;)

Vredi li uzimati Nexus 5X?U ajnuaru obnavljam ugovor pa razmisljam sta da uzmem a da valja.Koliko je realno Nexus 5X bolji ili losiji od S6,Note-a 4?

Sta koristis trenutno? Brzi je svakako od oba Samsunga, posebno od Note 4.

Koliko vidim, baterija će biti mnogo bolja nego na N6. Tamo max 4h SOT. Ovde će biti 5h+
Sacekaj jedno mesec dana pa onda da vidimo stanje; i meni je n4 kada sam ga uzeo i napucao programima, sa 10 naloga za sinhronizaciju (izmedju kojih fb, msg, instagram, viber itd) prvih 2-3 punjenja bacao po 6h sot, sad obrisao pola tih programa i opet jedva 5h da prebacim :(

Ja ne znam sta vi radite kad izvlacite 5+:) Sa g4 ne mogu dan da izvucem jedva do 10 uvece izdrzi, edge plus izdrzi sa 20% ali vise sota. 5x mi nije mogao 4h dobaciti, jedino ako su sredili nesto updateom mada nisam video da je poslednji up fixao bateriju. Sacekaj mesec dana vidi kako ce samsung odraditi update na m.

Pa ti se ne trudiš da izvučeš što više sati. Koristiš ga kako tebi odgovara.

Ja ne znam sta vi radite kad izvlacite 5+:)

More, ako se povremeno koristi tel kad zatreba. Mada u poslednje vrijeme se ne peglam oko toga, niti gledam vise te zezancije, sve se manje vremena ima zbog posla i tako to...
Nema prckanja, experimentisanja, pracenja... sad je bitna stabilnost, stock i cataclysm mod i ne diraj...za vijek vijekova, amin. :)

Poslednja izmena:
Pa to. Plus, android, a i hardver su mnogo napredovali u poslednje 2 godine, pa ni ne moraš da se cimaš.

Ako iko drnda telefon po ceo dan onda sam to ja [emoji1] brightness mi je uvek na 90+%. Imam nekoliko email naloga, sve moguće društvene mreže, Moto 360 sat sync preko Bluetooth sa telefonom itd. Evo juče je izdržao SOT 5:20 min, to mi je ok.

Ali ajde da sačekamo još malo što neko reče. Verovatno će se SOT smanjiti

Za takvu upotrebu to je sasvim solidna autonomija, pa i odlicna. Jeste da je skup 6P ali prilicno opravdava cenu ;)

Pa i jeste :) mislio sam da ces da napises v10 daleko bilo :)

Ako iko drnda telefon po ceo dan onda sam to ja [emoji1] brightness mi je uvek na 90+%. Imam nekoliko email naloga, sve moguće društvene mreže, Moto 360 sat sync preko Bluetooth sa telefonom itd. Evo juče je izdržao SOT 5:20 min, to mi je ok.

Ali ajde da sačekamo još malo što neko reče. Verovatno će se SOT smanjiti
5 i po sati sot-a na ovakvo koriscenje je fantasticno.

Pitam se koliko bi iPhone ili neki drugi iz top klase izdrzali toliku upotrebu.

Vrh Dno