Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ne ne to ti je normalno ...
Samo kada si na tom ekranu drži power i stisni volume up i videćeš fabrički rikaveri ;)

SuperSU zadnji - http://download.chainfire.eu/1014/SuperSU/SR5-SuperSU-v2.78-SR5-20161130091551.zip?retrieve_file=1

TWRP zadnji - https://www.dropbox.com/s/8lah48z4z45sv93/twrp-3.0.2-3-bullhead.img?dl=1

AdAway zadnji - https://www.androidfilehost.com/?fid=313042859668275788

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hvala!

Nije mi jasno samo ovo sa "fabrickim recovery-em", da li mi treba twrp da bih root-ovao ili koristim taj fabricki da ubacim "super su" zip ?

Ne može preko fabričkog recovery-ja da se flešuje supersu, mora twrp.

Sent from my Redmi Note 3

Skinuo sam twrp sa linka koji mi je dao ovde Danilo Pantelić.

Udario sam sledece:

1. adb reboot bootloader
2. fastboot flash recovery twrp-3.0.2-3-bullhead.img
3. fastboot reboot

Udjem u recovery mode posle toga, i opet stoji "no command".

Sta radim pogresno? :S:

Da odgovorim sam sebi pa ako nekog jos interesuje :D

Problem je u 3 koraku, ne sme to nego odmah udjes u recovery mode, u suprotnom sistem ga pregazi...

Baš tako :)
Broj 2 - http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206930

Fabrički rikaveri samo za nadogradnju sistema (Apply update from ADB), factory reset ili brisanje keša :)

1b7dd85223f9e959caf753b06abfa6af.jpg

Poslednja izmena:
Stigao mi ota update od 1.2gb. A na pixel sam romu. Ako uradim update oretpostavljam da ce da prepegla pixel rom.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Ljudi, sestra je kupila 5X. Treba joj neka futrola na preklop. Imate li neki predlog a da nije neka velika cena shipping-a?

Ljudi, sestra je kupila 5X. Treba joj neka futrola na preklop. Imate li neki predlog a da nije neka velika cena shipping-a?
Imaš na Aliju za 3-4€

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Uzasna mi je baterija u poslednje vreme, jedva izguram 4 sata SoT..
Zanima me sta ima da se kupi za nekih 50-100e doplate a da iole imam pristojnu bateriju ? Iskreno pocelo je da me smara da dopunjavam stalno, jer ne moze ceo dan da izdrzi.

Jedino da uzmeš nekog Kineza (xiaomi redmi note 3,4) ili z3+. To je ono što mi prvo pada na pamet

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Najjace da Z3+ ima drasticno bolju autonomiju od 5X :) S810..

Jedino da se pomiri sa TW (aka ''Samsung Experience UI'' :d) pa da kupi polovan S7 (treba tu jos kesa).
Ili OP3T ali mu treba dosta vise para.

Za Samsunga mora dosta da se doplacuje ne bacaju mi se pare iskreno, op3t je wet dream a i to je preskupo dosta..
Ovaj z3+ ne izgleda lose, bojim se da ne bude isti djavo kao sa ovim sada.. Kakva je autonomija na 6p ?

Uzasna mi je baterija u poslednje vreme, jedva izguram 4 sata SoT..
Zanima me sta ima da se kupi za nekih 50-100e doplate a da iole imam pristojnu bateriju ? Iskreno pocelo je da me smara da dopunjavam stalno, jer ne moze ceo dan da izdrzi.
Neki Kinez. Ali onda gubiš kameru . Možda polovan 6p ?
Ja se sve nešto neckam ,i nikako da presecem na šta da odem.

Vuku me i Kinezi i op3 i s7 :)

Sta znam ti kinezi.. Ne znam dal da se upustam u taj svet :D Op3 je prava stvar mada mora jos dosta vise od 100e da se doplati..
Bacise mi rovca za ovaj z3+ ili 6p polovan.. Elem sta ima od kineza do 300e da valja ?

Za Samsunga mora dosta da se doplacuje ne bacaju mi se pare iskreno, op3t je wet dream a i to je preskupo dosta..
Ovaj z3+ ne izgleda lose, bojim se da ne bude isti djavo kao sa ovim sada.. Kakva je autonomija na 6p ?

Svi oni imaju S810, ne moze tu nista posebno da se ocekuje od trajanja baterije ali su svakako i Z3+ i 6P malo bolji od 5X na tom polju ali rekao bih nedovoljno da bi samo zbog toga promenio telefon.

Jedino da kupis neku kineski droid sa velikom baterijom pa da mu upucas neki dobar rom sa xda, pitaj Chobby-a oko toga :)
To ili S7 pa da se navikavas na raspali TW.
Ili da se sa 5X downgrade-ujes na matori Sony Z3 pa da flesujes neki google-like 6.0.1 rom sa xda, to je odlicna opcija ako je baterija bas toliki prioritet mada u tom slucaju gubis na kameri u odnosu na 5X.

Poslednja izmena:
Za Kineza idealno mi5 260e.(nemaš lte800 i imaš rizik od crkavanja) Ako si voljan malo da rizikujes :) mada i 5x ti je bio rizik jer niko na njega ni nema validnu garanciju...

Poslednja izmena:
Uh.. Ne bih bas toliko downgrade u odnosu na ostale stvari :D Msm i ja sad *****m al ono.. Xiaomi mi5? Hmm.. Kakva su iskustva jel zna neko ? Msm prelistacu teme, al aj neko ko je koristio bar malo i 5x i mi5 ?

Uh pitaj tamo u temi. Mislim da je onaj klinac fica imao oba.

Pa zar nije da hvale J5, kao ludnica kamera i baterija?
Taj J7 2916 po logici stvari mora biti još bolji, valjda [emoji1] .

A P9L, i njega hvale?

A dobro sad se sprdas realno xD Hvala za predloge odoh da citam teme :D

Sve je to downgrade u odnosu na 5X

Ma da, ili spremi još 200 € i kupi bolji telefon ili ostani na 5X ...

Slazem se.Krenusmo od kineza,stigosmo do j5 :) .Ja sam mislio da mi koji imamo nexuse,nemamo tih crnih pretenzija ka nekakvim samsunzima ili kinezima.. :) .

Sent from my Nexus 5X

Ma to Cvoruga troluje.. Vidi nisam nesto sentimentalan sto se tice telefona, kupujem ono sto mi odgovara u tom trenutku i za sta imam pare :D

Mene je 5x vec smorio.. *** radi kako treba i ima dobru kameru ali estetski me ne zadovoljava :)
Isto kao sa dobrim devojkama i onim malo " losijim " :)

[emoji1]

A ja kad sam pisao da je slaba baterija i da ne može da pregura dan razapeli me [emoji23] .

Vrh Dno