Šta je novo?

LG Nexus 5X

Skroz normalno s obzirom da sada u storage-u prikazuje 29gb umesto 24gb ;-)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

91cc45db8710746f93f7cce64780bf41.jpg

b99ef7045068e11a90051828ffac91ea.jpg

Inace svaki dan moram da dopunim telefon, danas nisam dopunjavao i reko da vidim koliko izdrzao i bas sam se zacudio za ovo. Svetlo auto + pola ili jace

Koliko vidim kad hodam i držim telefon u ruci, non stop ga pali i gasi.

Mozda bug neki. Opet drugaciji je telefon, meni na iP se to ne desava, tek kad je odredjena brzina i odredjeni nivo podizanja, tek tada upali ekran.

Koliko li će trebati da izbace update za developer preview korisnike .

The official Google blog post announcing the update is live. In it, Google confirms that, yes, the Nexus 6 will get Android 7.1.1 as originally promised, and that devices in the Android beta program will receive an OTA to the release version of Android 7.1.1 soon. There's also an official post on the Android Developers Blog.

Baš bzvz...

Poslednja izmena:
Sto od kud?Pa treba da dobije i on,zasluzeno :)

Tripujem li ja ili malčice lošije radi posle updatea na 7.1.1?

Sa Nova launcherom meni radi osetno bolje.Nekad se prebacim na onaj fabricki,ali se brzo vratim.Ranije nisam bio pobornik launchera,ali Novu ne menjam vise :) .

Sent from my Nexus 5X

Probam malopre da flesujem 7.1.1 ali mi iz nekog razloga ne dozvoljava da otkljucam bootloader.
"FAILED (remote: oem unlock is not allowed)
malo sam ispao iz fazona sa ovim stvarima, poslednji put sam pre cetiri godine ovo radio sa nexusom 4 pa ako moze neka pomoc bio bih zahvalan. sve sam uradio po uputstvu sa prethodne strane

Probam malopre da flesujem 7.1.1 ali mi iz nekog razloga ne dozvoljava da otkljucam bootloader.
"FAILED (remote: oem unlock is not allowed)
malo sam ispao iz fazona sa ovim stvarima, poslednji put sam pre cetiri godine ovo radio sa nexusom 4 pa ako moze neka pomoc bio bih zahvalan. sve sam uradio po uputstvu sa prethodne strane
Da li si dozvolio otkljucavanje bl u dev opt?

Hvala! Prevideo skroz.
Samo da pitam bootloader i ovde mora biti otkljucan ili ne mora?

Na 5x isto kao i kod svih mora biti otkljucan da bi se instalirao noviji factory rom?
Izvinjavam se ako je glupo pitanje

Za stock rom ne mora.

Sent from my Nexus 5X blue

Na 5x isto kao i kod svih mora biti otkljucan da bi se instalirao noviji factory rom?
Izvinjavam se ako je glupo pitanje
Ako radis komplet flesovanje factory image-a moras imati otkljucan bl. Ako flesujes ota update iz recoverija onda ti ne treba otkljucan bl, samo adb sideload komanda i to je to :)

Poslednja izmena:
Instalirao Nougat launcher sa prodavnice,jer je ovaj difolt sa Bete uzas,nema nikakve opcija pa ni dodavanje novog ekrana.
Ovaj N launcher je bas dobar,ima dosta opcija i dobra je zamena za Novu.

Sent from my Nexus 5X blue

Ako radis komplet flesovanje factory image-a moras imati otkljucan bl. Ako flesujes ota update iz recoverija onda ti ne treba otkljucan bl, samo adb sideload komanda i to je to :)

Otkad to?
Ja koliko znam factory image moze da se flesuje na locked bl.

Edit:
Moja greska, sad vidim da mora da se otkljuca.
Koja glupost, ne vidim onda poentu flesovanja fabrickog softvera ako prvobitno moras da prckas i otkljucavas bl.

Poslednja izmena:
To je tako urađeno zbog sigurnosti.

Da, skontao sam.
To pre lolipopa ili mm i nije bilo ako se ne varam?

Na mm je bilo sigurno . Čak mislim i na loliju

meni i ovaj dp2 radi savršeno i kapiram da kad stigne stable da ću da odradim jedan full reset i to je to što se ovog telefona tiče. p.s. napokon su ubacili sliku kad vas neko zove

Meni je 7.1.1 pojebao nešto, ipak ne tripujem.

Danas telefon stoji na stolu, zvoni, ekran se zacrni ne piše broj dok ga ne uzmem u ruku, 6 poziva tako, 3 sve ok.
Do jučerašnjeg updatea mi se nikad nije pojavilo tako nešto.

Šta da radim?

Možda te zeza ambient display, ali ne kapiram zašto drugi nemaju taj bug?!

Nem pojma, videću sledećih dana šta će se dešavati.
Restartovao sam ga, možda se nešto zaglupelo.

Bekap, sve od nule i factory reset iz fabričkog rikaverija - radi 7.1.1 kao sat :)

Odradio sam factory flash na 7.1.1 a bio sam na 7.0 sa twrp-om i i sada kada udjem u recovery mode pise "no command".

Predpostavljam da moram da flash-ujem twrp ponovo?

Moze link koji twrp i koji super su?

Poslednja izmena:
Pozdrav najjacoj ekipi na forumu - ipak nastavljam u Moto Z temi, s nadom da bar nece ostati prazna, ako vec nece dostici moc i znacaj ove. :)

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno