nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Skroz normalno s obzirom da sada u storage-u prikazuje 29gb umesto 24gb ;-)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Koliko vidim kad hodam i držim telefon u ruci, non stop ga pali i gasi.
The official Google blog post announcing the update is live. In it, Google confirms that, yes, the Nexus 6 will get Android 7.1.1 as originally promised, and that devices in the Android beta program will receive an OTA to the release version of Android 7.1.1 soon. There's also an official post on the Android Developers Blog.
Da li si dozvolio otkljucavanje bl u dev opt?Probam malopre da flesujem 7.1.1 ali mi iz nekog razloga ne dozvoljava da otkljucam bootloader.
"FAILED (remote: oem unlock is not allowed)
malo sam ispao iz fazona sa ovim stvarima, poslednji put sam pre cetiri godine ovo radio sa nexusom 4 pa ako moze neka pomoc bio bih zahvalan. sve sam uradio po uputstvu sa prethodne strane
Gde ovde, ne razumem te?Hvala! Prevideo skroz.
Samo da pitam bootloader i ovde mora biti otkljucan ili ne mora?
Ako radis komplet flesovanje factory image-a moras imati otkljucan bl. Ako flesujes ota update iz recoverija onda ti ne treba otkljucan bl, samo adb sideload komanda i to je toNa 5x isto kao i kod svih mora biti otkljucan da bi se instalirao noviji factory rom?
Izvinjavam se ako je glupo pitanje
Ako radis komplet flesovanje factory image-a moras imati otkljucan bl. Ako flesujes ota update iz recoverija onda ti ne treba otkljucan bl, samo adb sideload komanda i to je to
I tako i bi i radi kao sat.Bekap, sve od nule i factory reset iz fabričkog rikaverija - radi 7.1.1 kao sat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari