Šta je novo?

LG Nexus 5

Poceo nexus 5 da mi baguje na sve strane posle 2 god.
Zvucnik se slabo cuje i krci, kad pricam sa nekim slabo ga cujem a i on mene. Baterija prelosa.
Moze li mi neko reci sto treba da zamijenim i sa kojeg sajta da narucim? Dobro bi bilo ako neko zna neko sajt koji dostavlja u USA a da je original. Vidim na amazon za bateriju se svi zale.
Za peoblem sa zvukom samo loud speaker ili i microphone?

Meni servisi danima ubijaju bateriju. Kako to da resim? Restart ne pomaze, krene posle nekog vremena opet.

Ranije dok nije bilo telefona preko operatera menjali smo na 4god.
Sad jedva 2god i krecu kvarovi..

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ja imam cataclysm dosta dugo već. Sa elementalx Kernelom. Vidim da je i purenexus dosta dobar i da poseduje istu opciju.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

jel moguce preko nekog xposed modula na stock ROMu podesiti na volume dugme da se ukljucuje, ili bas mora neki custom rom? Posto mi se svidja sto je stock stabilan, a custom i ne toliko za svakodnevnu upotrebu.

Mislim da gravitybox ima tu opciju.

Sent from my Nexus 5X

Flešnuo sam purenexus, pa cu videti, ako zeza vracam stock.

Bas sam prvo hteo da instaliram gravitybox, ali posto sam skinuo vec rom, reko da probam.
Nekako mi izgleda da brze radi od stock-a, mada videcu kad ga napunim.

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Ima li trenutno neki custom ROM a da nije AOSP baza? Nakon Cataclysm izgleda da ništa nije ostalo.
Neka preporuka?
Trenutno sam na Chroma ROM-u.

PureWhite plus exposed radi ko podmazano.
Inače stock base je rom.

Nego kad će novi nexus, ima li kakvih informacija sem da je htc?
Valjda neće opet ići na front speakers, to mi se ne sviđa nikako, previše izduzi mob pa izgleda kao daljinski za tv.

Poslednja izmena:
To što će biti HTC je već dovoljan razlog da se (cjenovno) razmišlja i o jabukama :)

Root-ovao sam preko Nexus root toolkit programa, uvacuo purenexus i elementax kernel, i sad kao da nemam root, kako to? Instalirao supersu i pise da nemam o_O

Tesko da ce ne znam kako padati,ni htc flagship modeli ne gube mnogo na ceni,izuzev mozda m9 koji je manje vise fail :)

Sent from my Nexus 5X

Samo krexus ili kroma

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I jedan i drugi su AOSP, stock based očigledno PureWhite skoro jedina opcija.

Odjednom mi ne radi NFC. Škk? Premotam film i setim se da ga nisam ni probao od kad sam sredio dugme. Mislim se, sjebao ovaj nešto u servisu. Googlao malo, ljudi kukaju na sve strane. Naletim na jedan članak koji kaže: Stisni telefon :)
Ja stiso, on škljocno, i evo ga fercera :)
Treba pretisnuti leđa jedno 2, 3 cm desno od kamere.

Meni je već stigao, stvarno ispravlja :).

Al su ga instant poslali ovaj put, obično čekam ko zna koliko...

Misa mu, kod mene apdejta jos nema, ali je problem sa zvukom i dalje tu :D

Ne da mi se rucno raditi apdejt, valjda nece razvlaciti i ovaj put.

Sto ti se ne radi rucno? Imas ota zip da skines

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Taman se sinoc skontam da uradim apdejt kad prije nego sto sam krenuo sa akcijom gasenja dodje notifikacija :d

Je l' zna neko da li moze da se instalirao MIUI stock music player? Tj. da li je neko uspeo odnekud da skine, posto sam ja nasao na njihovom tamo forumu ali nisam uspeo da instaliram. A ne bih da flesujem sistem. Aplikacija mi izgleda prelepo, ova guglove nije ni za brisanje dupeta koliko je ruzna. Ima mozda par drugih, Blackplayer i Sonyjeva, ali ova u MIUI mi je najlepsa.

Je l' zna neko da li moze da se instalirao MIUI stock music player? Tj. da li je neko uspeo odnekud da skine, posto sam ja nasao na njihovom tamo forumu ali nisam uspeo da instaliram. A ne bih da flesujem sistem. Aplikacija mi izgleda prelepo, ova guglove nije ni za brisanje dupeta koliko je ruzna. Ima mozda par drugih, Blackplayer i Sonyjeva, ali ova u MIUI mi je najlepsa.
Vidi dal ima negde neki port...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Probaj Phonograph, material je, mozes podesavati boje po zelji

Sent from my Nexus 5X

Vidi dal ima negde neki port...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Nasao sam neki satro port, ali nemam pojma da li je to ta aplikacija. Mislim, izgleda slicno, ali je vise kao neki streaming servis.

Phonograph mi je bio ok, ali vise mi se ne svidja.

Foobar izgleda kao da se neko zezao, groteskno izgleda

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno